LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2018 Casino24 Advertisement

Linköping sluttede sæsonen med sejr

| International | 0 kommentarer
Linköping sluttede sæsonen med sejr
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk
De nykårede svenske mestre Linköping sluttede sæsonen af med 1-0 over Bunkeflo, mens Sanne Troelsgaard og FC Rosengård hjemme tabte 0-1 til Hammarby.

Linköping har haft en enestående sæson i den svenske Damallsvenskan, og havde inden weekendens sidste spillerunde allerede sikret sig det svenske mesterskab.

Søndag eftermiddag gjaldt det så Bunkeflo på udebane i sæsonens sidste kamp. Angriber Nicoline Sørensen, der fik en afgørende rolle i onsdagens Champions League-møde med Sparta Prag med sin assist, var at finde i startopstillingen, mens Maja Kildemoes kom på banen efter pausen, da hun erstattede anfører Janni Arnth.

Der stod Linköping på det meste, men kampens første og eneste scoring lod vente på sig. Efter 80 minutter nettede forsvarsspilleren Lisa Lantz gæsterne på 1-0, der altså blev slutfacittet.

Sejren betyder, at Linköping slutter suverænt på førstepladsen med 51 point i 22 kampe.

Andetsteds fik FC Rosengård en skidt sæsonafslutning. Hjemme i Malmø blev det til et 0-1-nederlag til gæsterne fra Hammarby i en kamp, hvor Sanne Troelsgaard kom på banen efter 73 minutter. Nederlaget ændrer dog ikke på, at Rosengård ender som nummer to.

Onsdag aften skal både Linköping og Rosengård igen i ilden, når det gælder returmødet i Champions League. Linköping fik 1-1 i første kamp ude mod Sparta Prag, mens Rosengård skal forsøge at hente et 3-0-nederlag mod Chelsea.


Streaming af topfodbold fra Premier League, La Liga, Superligaen og Europa League. Få 2 ugers gratis adgang nu.
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Danskerbrag i vente i Svenska Cupen-finale
Det er andet år i træk, at danskerklubberne FC Rosengård og Linköpings mødes i finalen i Svenska Cupen. Det står klart, efter at begge mandskaber sejrede med 2-1 i semifinalerne mod henholdsvis Djurgården og Eskilstuna.
Odense Q-træner: To fejl blev afgørende
Odense Q lavede to fejl, som kostede i lørdagens nederlag i pokalsemifinalen mod Kolding, forklarer assistenttræner Steen Hansen.
KoldingQ-træner: Vi dominerede kampen hele vejen
Peter Pedersen er stolt af KoldingQ's udesejr over Odense Q og dermed en plads i årets pokalfinale. Han mener, at koldingenserne dominerede hele kampen.
Brøndby og KoldingQ klar til pokalfinale
De forsvarende mestre fra Brøndby spillede sig uden problemer i pokalfinalen med en samlet 5-0-sejr over VSK Aarhus og er dermed klar til et finalemøde med KoldingQ, der samlet besejrede Odense Q med 5-2.
Dagens overblik: Danske profiler i aktion
Søndag er der flere kampe på tapetet, og vi får fornøjelsen af action i flere af de europæiske turneringer, hvor blandt andre Pernille Harder, Nadia Nadim, Sanne Troelsgaard, Simone Boye og Katrine Veje kan komme i kamp.
Dagens overblik: Pokalfinalister skal findes
Lørdag er det afgørelsens time i de to semifinaler i den danske pokalturnering, mens danskerklubben Linköpings jagter en plads i Svenska Cupen finalen.
Louise Eriksen før pokalretur: Skal være konsekvente
KoldingQ tager til det fynske for at være konsekvente og spille sit eget spil mod Odense Q i pokalsemifinalens returopgør. Det slår anføreren Louise Eriksen fast.
Theresa Nielsen jubler over første Seattle-kamp
Theresa Nielsen jubler over sin første kamp for Seattle Reign, der blev vundet 4-0. Forsvarsspilleren er generelt godt tilfreds med den nye aggressive spillestil, der implementeres i klubben.
Varde forlænger med sportschef
Varde har forlænget aftalen med sportschefen Peter Hansen således, at hans kontrakt med klubben løber frem til sommeren 2019.
Harder og Wolfsburg klar til pokalsemifinale
Wolfsburg sled sig onsdag aften til en 2-1-sejr over SC Sand, og dermed er Pernille Harder og holdkammeraterne videre til semifinalen i den tyske pokalturnering.
Nadim og Leth Jans tabte Continental Tyres Cup
Manchester City med Nadia Nadim og Mie Leth Jans på holdkortet tabte onsdag aften den engelske Continental Tyres Cup-finale med 1-0 til Arsenal.
Tilfreds Tenna Kappel: Spillede som et hold
Odense Q's Tenna Kappel ærgrer sig over 3-2-nederlaget til KoldingQ i det første semifinaleopgør, men odenseanerne spillede som et hold, mener anføreren.
Katrine Veje så gode ting under Algarve Cup
Katrine Veje er tilfreds med landsholdets udbytte af dette års Algarve Cup. Marginalerne var dog ikke med de rød-hvide i kampene, mener kantspilleren.
Rosengård og Linköpings kan mødes i Svenska Cupen-finale
FC Rosengård med Sanne Troelsgaard og Simone Boye møder Djurgården i semifinalen i Svenska Cupen, mens danskerklubben Linköpings skal op imod Eskilstuna.
KoldingQ-træner vil se mere aggressivitet
KoldingQ-cheftræner Peter Pedersen erklærer sig tilfreds med 3-2-sejren i det første semifinaleopgør mod Odense Q i pokalturneringen, men vil se mere aggressivt i returmødet.
Odense Q-træner: Ikke urealistisk at vinde 1-0 eller 2-1
På trods af nederlaget i den første kamp i pokalsemifinalen, forhindrer det ikke Odense Q's assistenttræner Steen Hansen i at tro på en plads i finalen.
Boye og Troelsgaard på tavlen i vital Rosengård-sejr
Både Simone Boye og Sanne Troelsgaard fandt vej til netmaskerne, da FC Rosengård søndag spillede sig i semifinalen i Svenska Cupen med en 3-2-sejr over Kristianstads.
Brøndby sejrede 2-0 i første semifinaleopgør
Brøndby hentede en 2-0-sejr hjemme mod VSK Aarhus i første opgør i pokalturneringens semifinale. Ria Öling og Maria Hovmark scorede målene.
KoldingQ tog første stik mod Odense Q
En scoring dybt inde i overtiden af Rachel Hoekstra sikrede KoldingQ en 3-2-sejr over Odense Q i den første af to kampe i pokalsemifinalen.
Dagens overblik: Svenska Cupen ruller
FC Rosengård og Linköpings skal søndag i aktion i Svenska Cupen, og Katrine Veje og Montpellier skal et smut forbi Guingamp i den franske bedste række.
Advertisement
EMINEM
BRUNO MARS
GORILLAZ
NINE INCH NAILS
CARDI B
DAVID BYRNE
KHALID
NEPHEW
… OG MANGE FLERE ACTS
SE ALLE
2018
ROSKILDE FESTIVAL
102 DAGE TILBAGE

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Hobro-boss blæser på mundkurv: Lortestruktur
Søndag 18. marts kl 21:31
Overblik: Superligaens slutspil
Søndag 18. marts kl 19:01
Ronaldo scorede fire i vild målfest
Søndag 18. marts kl 22:42
United mod Tottenham i FA Cup-semifinalen
Søndag 18. marts kl 20:11
SE-stopper med skarp kritik af strukturen
Søndag 18. marts kl 21:58

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Dani Alves: Kan lide fodbold mindre og mindre
Tirsdag 13. marts kl 10:34
Jonas Dal: Vanvittigt hvis vi rykker op
Torsdag 15. marts kl 17:30
Durmisi, Knudsen og Boilesen på landsholdet
Tirsdag 13. marts kl 12:03
Ståle: Helsingør så, at Köteles ikke var SL-klar
Tirsdag 13. marts kl 10:19
Purung Brøndby-komet får prof-kontrakt
Torsdag 15. marts kl 15:24
FCK vil ikke sætte beløb på sommersalg
Onsdag 14. marts kl 10:32
Juve og Real Madrid brager sammen i CL
Fredag 16. marts kl 12:16
Mourinho: CL-exit ikke verdens undergang
Onsdag 14. marts kl 06:43
Ben Yedder sparkede Sevilla i kvartfinalen
Tirsdag 13. marts kl 22:36
Messi tryllede igen og sendte Chelsea ud
Onsdag 14. marts kl 22:37

Kvindebold debat