LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2018 Sukkerbold Advertisement

Nadim med forgæves scoring i dansk afklapsning

| Danmark (k) | 0 kommentarer
Nadim med forgæves scoring i dansk afklapsning
Foto: Getty Images

Infoboks

Den første kamp for Danmarks landshold i år under den nye landstræner Lars Søndergaard endte med et 5-1-nederlag til de regerende verdensmestre fra USA.

De danske EM-sølvvindere, med den nye landstræner Lars Søndergaard ved roret, har i den seneste uges tid været af sted på træningslejr i Californien i USA for at forberede sig til et spændende dansk fodboldår.

Hele turen kulminerede så med en testkamp mod de forsvarende verdensmestre fra USA, da de to hold natten til mandag dansk tid bragede sammen på det populære stadion SDCCU Staidum.

Lars Søndergaard, der altså stod foran sin første kamp som landstræner for holdet, havde som ventet, ikke foretaget de store overraskelser til nattens testkamp mod USA.

Keeper Stina Lykke vogtede pladsen mellem stængerne, mens Theresa Nielsen, Stine Larsen, Janni Arnth og Katrine Veje udgjorde den danske defensiv. Frederikke Thøgersen og Sanne Troelsgaard var foretrukket på kanterne ved siden af Maja Kildemoes og Sofie Junge på midten, mens Nadia Nadim og Pernille Harder agerede angrebsduo i den valgte 4-4-2 formation.

Og det var noget overraskende de rød-hvide, der fik en drømmestart. Der var således ikke spillet mere end 14 minutter, da holdet kom foran. Angrebsprofilen Nadia Nadim, der allerede har fået en fornem start i sin nye engelske klub Manchester City, nåede højest på et hjørnespark og sendte Danmark på 1-0.

Den føring holdt ganske kort tid. I modsatte ende af banen var først Alex Morgan og siden Julie Ertz i målscoringens rolle, og så var USA i front med 2-0, som også var stillingen ved pausetid.

Værterne kom stærkt ud til anden halvleg, og der skulle da heller ikke gå mange minutter yderligere, før anden halvlegs første scoring indtraf. Mallory Pugh diskede op med et fremragende mål til stillingen 3-1.

Herefter var der ingen tvivl om det samlede udfald, og USA styrede resten af kampen. Mallory Pugh noterede sig yderligere på måltavlen, da hun gjorde det til 4-1 efter 65 minutter, inden Crystal Dunn cementerede sejren med scoringen til 5-1 med knap ti minutter af opgøret.

Således sluttede det hele med et 5-1-nederlag til Danmark mod de amerikanske verdensmestre, der viste deres klasse.

Danmark vender nu snuden mod Danmark, inden landsholdet samles igen i slutningen af februar måned, hvor holdet drager til Portugal til den årlige Algarve Cup.


Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Veje om nominering: Et stort skulderklap
Katrine Veje er blevet nomineret til årets kvindelige spiller. Nomineringen kommer bag på kantspilleren, der til daglig slår sig løs i den franske storklub Montpellier.
Brøndby- og Fortuna-duo slås om 3F Liga-pris
Brøndbys Stine Larsen og Nanna Christiansen kæmper mod Fortuna Hjørrings Tamires Gomes og Nevena Damjanovic om at blive årets 3F Liga-spiller.
VSK Aarhus' Signe Holt kan blive årets talent
VSK Aarhus' Signe Holt Andersen er blandt de nominerede som årets kvindelige talent i Danmark. Fortuna Hjørring-spillerne Signe Bruun, Laura Frank og Karen Holmgaard er også nomineret.
Nils Nielsen nomineret som årets træner
Den tidligere landstræner, Nils Nielsen, er nomineret som årets træner i Danmark 2017.
Harder og Nadim nomineret til årets spiller
DBU uddeler årligt en række priser, og nu har fodboldforbundet løftet sløret for de fire nominerede til prisen som årets kvindelige spiller.
Louise Winters dagbog fra træningslejr
Brøndby er netop vendt hjem fra ottes dages træningslejr i Tyrkiet, og anfører Louise Winter skriver på bold.dk om turen.
To VSK Aarhus-profiler prøvetræner i Rosengård
VSK Aarhus-profilerne Stine Ballisager Pedersen og Signe Holt Andersen prøvetræner i denne uge hos den svenske topklub FC Rosengård.
Leverkusen sejrede med 6-1 i Ringsing-debut
Louise Ringsing er tilfreds med sin egen debut for Bayer 04 Leverkusen, der søndag klaskede VfL Sindelfingen Ladies med 6-1.
BSF vendte 0-1 til storsejr over Rumænien
BSF kom bagud med 0-1 mod det rumænske A-landshold, men endte med at vinde 6-1 i tirsdagens træningskamp i Tyrkiet.
Odense Q sejrede snævert i svensk testkamp
Odense Q hentede årets første sejr i andet forsøg, da de på eget græs besejrede det svenske mandskab fra IFK Kalmar med 2-1.
Fatima El Foul rykker til BSF
Den tidligere Brøndby-spiller Fatima El Foul har fundet ny klub, og fortsætter således karrieren i 3F Liga-klubben BSF.
Nadim og Leth Jans med i City-storsejr
Nadia Nadim og Mie Leth Jans var begge med i startopstillingen for Manchester City, da det søndag blev til en 4-0-sejr over Liverpool. Med sejren fastholder City førstepladsen.
Veje med assist i fransk pokalsejr
Katrine Veje spillede hele kampen og leverede en assist, da Montpellier søndag spillede sig videre til kvartfinalen i den franske pokalturnering med en sejr over Marseille efter straffespark.
Landstræner med fem ændringer til Algarve Cup
Karen Holmgaard og Karoline Smidt Nielsen er en del af landstræner Lars Søndergaards trup til februar måneds Algarve Cup.
Brøndby bankede Rumænien 5-2 i testkamp
Brøndby endte som sejrsherrer i den første testkamp under træningslejren i Tyrkiet, da det rumænske landshold blev slået med 5-2. Nanna Christiansen scorede to mål.
Troelsgaard-hattrick i Rosengård pokalsejr
Sanne Troelsgaard fandt vej til netmaskerne hele tre gange, da Rosengård slog Vittsjo i den svenske Svenska Cupen. Også mestrene Linköping åbnede året med en 3-0-sejr.
Odense Q-profil åbner op om skadesforløb
Odense Q's Britta Olsen er i øjeblikket under genoptræning efter den skade, hun pådrog sig i efteråret. Offensivspilleren åbner nu op omkring hele forløbet.
Varde-anfører: Største forskel er tempoet
Vardes Line Vilhelmsen har mærket en stor forskel på 3F Ligaen og Kvalifikationsligaen, især tempoet har været forskelligt, mener midtbanespilleren.
Ny Fortuna-assistent vil vinde medaljer
Fortuna Hjørring har hyret Peter Enevoldsen som ny assistenttræner. Han betragter det som en spændende udfordring, og vil være med til at føre nordjyderne på medaljepodiet.
Peter Enevoldsen bliver ny assistent i Fortuna Hjørring
Fortuna Hjørring har ansat Peter Enevoldsen som ny assistenttræner for cheftræner Carrie Kveton. Han har senest arbejdet som assistenttræner for Superliga-klubberne SønderjyskE og Randers FC.
Advertisement
EMINEM
BRUNO MARS
GORILLAZ
CARDI B
DAVID BYRNE
KHALID
NEPHEW
… OG MANGE FLERE ACTS
SE ALLE
2018
ROSKILDE FESTIVAL
132 DAGE TILBAGE

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

OB-træner afviser kritik af formationsskifte
Fredag 16. februar kl 23:29
Chelsea-offensiv pillede Hull fra hinanden
Fredag 16. februar kl 22:51
Mourinho vil hente Carrick-erstatning
Lørdag 17. februar kl 09:53
Rygaard takker Hjulmand for tilliden
Fredag 16. februar kl 23:00
Zorniger: Har den største respekt for AaB
Lørdag 17. februar kl 09:27

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Manager hylder fantastisk Eriksen
Onsdag 14. februar kl 06:39
Pochettino: Kan smadre Tobys karriere
Mandag 12. februar kl 23:45
Andreas Bjelland investerer i Lyngby
Søndag 11. februar kl 20:58
Monchi: Liverpool fik Salah billigt
Torsdag 15. februar kl 07:20
Delaney accepterer bænkplads
Torsdag 15. februar kl 18:36
Zorniger om 16-årig: Han lytter og lærer
Mandag 12. februar kl 10:40
Eriksen sikrede remis efter Juves kanonstart
Tirsdag 13. februar kl 22:37
Vejle vil have Peter Utaka
Tirsdag 13. februar kl 14:00
Lyngby præsenterer ny hovedsponsor
Søndag 11. februar kl 15:43
Paris-chef: Real fik dommerhjælp
Torsdag 15. februar kl 06:48

Kvindebold debat