Luk

Ny Fortuna-assistent vil vinde medaljer

| Fortuna Hjørring (k) | 0 kommentarer

Infoboks

Fortuna Hjørring har hyret Peter Enevoldsen som ny assistenttræner. Han betragter det som en spændende udfordring, og vil være med til at føre nordjyderne på medaljepodiet.

En kabale i staben er faldet på plads i den nordjyske 3F Liga-topklub Fortuna Hjørring. Peter Enevoldsen er nemlig blevet ansat som assistent for cheftræner Carrie Kveton.

Den 56-årige nordjyde kommer senest fra et job i det kronjyske, hvor han har ageret assistenttræner i Superliga-klubben Randers FC, mens han inden da havde fem succesfyldte sæsoner hos SønderjyskE.

Således bliver det første gang, Peter Enevoldsen skal stifte bekendtskab med kvindefodbolden, men hovedpersonen selv ser det som en spændende udfordring.

- Det er selvfølgelig rigtig spændende at skulle være med til at stå i spidsen for et kvindehold for første gang, men jeg ser det som en spændende udfordring, siger Peter Enevoldsen til bold.dk.

- Fortuna Hjørring er vel de førende inden for kvindefodbolden, og kan vel siges at være kvindernes svar på FC København. Der er super gode forhold, som er på Superliga-niveau.

Fortuna Hjørring, der overvintrer på førstepladsen med to point mere end rivalerne fra Brøndby, indleder forårets slutspil hjemme mod KoldingQ i slutningen af marts.

Og Peter Enevoldsen er klar i mælet. Han ved godt, hvad han går efter.

- Jeg vil rigtig gerne prøve at vinde en medalje igen, som fra min tid i SønderjyskE, hvor vi i 2015/2016-sæsonen vandt sølv. Det var stort.

Peter Enevoldsen har skrevet under på en kontrakt, som i første omgang gælder frem til sommer.

maria@bold.dk


Af Maria Kammann
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.

Helten Alisson: Gud lagde sin hånd på mig
15:38
Esbjerg fB - Fortjent i 1. division
15:38
FCN-chef om glippet Europa: Fylder intet
15:37
FC Midtjylland - Mesterskabet er lava
15:37
Brøndbys kapitalnedsættelse er gennemført
15:35
Fremad Amager fyrer Mattsson og Corlu
15:35
DFB-præsident går af efter nazi-kommentar
15:31
Brøndbys kapitalnedsættelse er gennemført
15:29
Uhre forsvarer Brøndby-duo: Ikke deres fejl
15:29
Fremad Amager fyrer Mattsson og Corlu
15:29
Aktie/investerings tråden
15:28
Sæsonen slut for Lindstrøm: To dage for rødt
15:28
Sæsonen slut for Lindstrøm: To dage for rødt
15:28
Sæsonen slut for Lindstrøm: To dage for rødt
15:27
Brøndbys kapitalnedsættelse er gennemført
15:27
Fremad Amager fyrer Mattsson og Corlu
15:27
FCK overvejede Niels Frederiksen-skilt i derby
15:27
Zeca: Brøndby blev påvirket af atmosfæren
15:24
Ter Stegen skal behandles: Glipper EM
15:22
FCK overvejede Niels Frederiksen-skilt i derby
15:20
FCN-chef om glippet Europa: Fylder intet
15:20
Fremad Amager fyrer Mattsson og Corlu
15:19
Lucas A. drømmer om AaB i Europa: Fylder alt
15:19
Helten Alisson: Gud lagde sin hånd på mig
15:19
Coronavirus - snart ovre?
15:17