Luk

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

| Gjensidige Kvindeligaen (k) | 1 kommentar

Infoboks

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.

Odense Q er for første gang med i 3F Ligaens slutspil sammen med de fem øvrige bedste hold i Danmark i form af Fortuna Hjørring, Brøndby, BSF, VSK Aarhus og KoldingQ.

Fynboerne har været oppe imod hård modstand i flere af kampene, men har alligevel formået at hente en enkelt sejr i seks kampe.

I lørdagens seneste kamp blev det dog til endnu et nederlag, da Odense Q på udebane tabte 1-2 til BSF.

Thomas Maales BSF-mandskab, der havde flere landsholdsspillere med på holdkortet, sad på opgøret, og Odense Q-spilleren Line Munk roser BSF'erne for at stresse fynboerne godt.

- BSF er gode til at stresse os, og vi spiller på deres præmisser i store perioder af kampen. De lægger et højt pres, og det formår vi ikke rigtigt at spille os ud af, siger Line Munk til klubbens hjemmeside.

- I anden halvleg får vi lidt bedre fat, og vi kommer længere frem på banen, siger Line Munk til klubbens hjemmeside. Specielt henimod slutningen får vi spillet os godt forbi det første pres, men formår stadig ikke at skabe noget farligt på den sidste tredjedel.

- Sarah (Jacobsen, red.) har nogle flotte redninger, men ellers er der ikke så mange gode ting, vi kan tage med rent spilmæssigt, siger forsvarsspilleren.

Tilbage i marts scorede Line Munk et flot langskudsmål mod topholdet Fortuna Hjørring, og forsvarsspilleren gentog bedriften i lørdagens opgør mod BSF med sin reducering til 2-1 kort før tid.

- Det er et lille plaster på såret. Det er fedt at komme med frem og prøve lykken udefra, og det er lige præcis det, vi bare skal gøre en gang imellem, siger Munk og fortsætter:

- Ligesom ved målet mod Fortuna Hjørring - så er det ikke altid de mest oplagte chancer, jeg skyder på, men hvis ikke vi tager chancen og afslutter vores angreb, scorer vi heller ikke.

Odense Q's næste opgave er søndagens udekamp mod Fortuna Hjørring, der er store DM-favoritter.


Af Maria Kammann
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.