Luk

Luk

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

| Gjensidige Kvindeliga (k) | 1 kommentar

Infoboks

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.

Odense Q er for første gang med i 3F Ligaens slutspil sammen med de fem øvrige bedste hold i Danmark i form af Fortuna Hjørring, Brøndby, BSF, VSK Aarhus og KoldingQ.

Fynboerne har været oppe imod hård modstand i flere af kampene, men har alligevel formået at hente en enkelt sejr i seks kampe.

I lørdagens seneste kamp blev det dog til endnu et nederlag, da Odense Q på udebane tabte 1-2 til BSF.

Thomas Maales BSF-mandskab, der havde flere landsholdsspillere med på holdkortet, sad på opgøret, og Odense Q-spilleren Line Munk roser BSF'erne for at stresse fynboerne godt.

- BSF er gode til at stresse os, og vi spiller på deres præmisser i store perioder af kampen. De lægger et højt pres, og det formår vi ikke rigtigt at spille os ud af, siger Line Munk til klubbens hjemmeside.

- I anden halvleg får vi lidt bedre fat, og vi kommer længere frem på banen, siger Line Munk til klubbens hjemmeside. Specielt henimod slutningen får vi spillet os godt forbi det første pres, men formår stadig ikke at skabe noget farligt på den sidste tredjedel.

- Sarah (Jacobsen, red.) har nogle flotte redninger, men ellers er der ikke så mange gode ting, vi kan tage med rent spilmæssigt, siger forsvarsspilleren.

Tilbage i marts scorede Line Munk et flot langskudsmål mod topholdet Fortuna Hjørring, og forsvarsspilleren gentog bedriften i lørdagens opgør mod BSF med sin reducering til 2-1 kort før tid.

- Det er et lille plaster på såret. Det er fedt at komme med frem og prøve lykken udefra, og det er lige præcis det, vi bare skal gøre en gang imellem, siger Munk og fortsætter:

- Ligesom ved målet mod Fortuna Hjørring - så er det ikke altid de mest oplagte chancer, jeg skyder på, men hvis ikke vi tager chancen og afslutter vores angreb, scorer vi heller ikke.

Odense Q's næste opgave er søndagens udekamp mod Fortuna Hjørring, der er store DM-favoritter.


Af Maria Kammann
Rørende engelsk øjeblik: Hylder afdød søster

Englands landstræner, Sarina Wiegman, valgte at fejre EM-triumfen ved at kysse et armbånd på hendes håndled, da hun ville sende en tak til sin afdøde søster.

Engelske spillere afbrød pressemøde: 'It's coming home'

Da landstræner Sarina Wiegman talte med pressen efter finalesejren, blev hun afbrudt af sit hold, da de engelske spillere stormede pressemødet og holdt en fest. Se videoen nedenfor.

Stor tysk skuffelse ved EM: Vi var uheldige

Tyskland havde fortjent mere fra EM-finalen, men de manglede de afgøende marginaler, udtaler en skuffet Marina Hegering efter nederlaget til England.

Engelsk matchvinder om scoring: Er der mål?

Chloe Kelly sikrede England EM-titlen, da hun blev heltinden i den forlænget spilletid. Englænderen var dog i tvivl om, hvor vidt målet talte.

Popp skadet under opvarmning: Vidste det godt

Alexandra Popp måtte udgå med en skade under opvarmningen til EM-finalen, men nu fortæller landstræner Martina Voss-Tecklenburg, at angriberen allerede var skadet lørdag.

Galleri: Se England fejre den historiske EM-triumf

England kan for første gang i historien kalde sig for europamester, og det blev fejret med manér på Wembleys græstæppe. Se galleri fra fejringen nedenfor.

England vandt EM: Vi har ændret samfundet

Englands EM-triumf er ikke kun en sejr for engelsk fodbold, men det er i høj grad også en sejr for kvinderne og i det hele taget samfundet i England, siger landstræner Sarina Wiegman.

Tysk landstræner revser VAR: Det gør mig ked af det

Tysklands landstræner, Martina Voss-Tecklenburg, var efter nederlaget i EM-finalen til England ude med en stor kritik af VAR; som snød tyskerne for en scoring.

Trods tysk nedtur: Oberdorf vinder EM-pris

Lena Oberdorf var grædefærdig efter finale-nederlaget til England søndag aften, men tyskeren fik da lidt at glæde sig over, da hun blev kåret som den bedste unge spiller under EM.

Engelske Beth Mead blev EM-topscorer

Beth Mead var med til at vinde EM med England, men hun har fået mere at fejre, da hun også er blevet EM-topscorer med sine seks scoringer under slutrunden.

'It's coming home' - England vinder dramatisk EM-finale

England kan for første gang kalde sig europamester, efter det søndag aften blev til en 2-1-sejr over Tyskland i EM-finalen, hvor en scoring i forlænget spilletid afgjorde braget.

SLUT: England - Tyskland minut for minut

Søndag aften bliver kvindernes EM afgjort, når værterne fra England møder Tyskland. 

Sjette kamp i træk: Samme 11 spillere starter for England

England og Tyskland skal søndag i kamp om EM-guldet, og her er der ingen ændringer i startopstillingerne, da de to hold har valgt at starte på samme måde som i semifinalen.

EM 2017 fik Kühl til at drømme: Fik kvindelige idoler

bold.dk har talt med to danske landsholdsspillere om udviklingen i kvindefodbold, og her er det Kathrine Kühl, som fortæller om sin karriere.

Veje ville på herrelandsholdet: Jonglerede med Zidane

bold.dk har talt med to danske landsholdsspillere om udviklingen i kvindefodbold, og her er det Katrine Veje, som fortæller om sin karriere.

Dansk ros til Wiegman: Hun kan træne et herrehold

Ole Tobiasen fortæller til bold.dk, at den engelske landstræner, Sarina Wiegman, sagtens ville kunne træne et herrehold. Han er dog mere betænkelig ved, hvordan spillerne kommer til at reagere på det.

EM-finale kan ændre alt: Alle lande skal tage de næste skridt

Tysklands landstræner, Martina Voss-Tecklenburg, slår fast, at resten af Europa skal smede, mens jernet er varmt, så kvindefodbolden kan udvikle sig yderligere efter EM-finalen.

Tyskland med flest advarsler: En del af deres natur

Engelske Leah Williamson fortæller, at de forventer et hårdspillede tysk landshold i EM-finalen, men det er ikke noget, som de engelske kvinder ikke kan matche. 

Ingen angst hos Svenja Huth: Det bliver helt vildt

Svenja Huth er spændt på søndagens finale mod England, så tyskeren er ikke ramt af stress inden hendes første EM-finale. Hun kan derfor slet ikke vente med at komme i gang.

EM-finalister slår fast: Det er mediernes fortælling

Englands Leah Williamson og tyske Svenja Huth fortæller begge, at rivaliseringen mellem England og Tyskland kun er noget, som medierne fokuserer på op til EM-finalen.

FCM, Brøndby, FCN og Malmö jagtede Marcondes: Jeg var åben
14:42
Sertdemir og Bardghji på fornem liste med de 60 største talenter
14:35
VAR erkender seks fejl i Superligaen - se dem her
14:20
Ricardo Kishna vender tilbage til Den Haag efter sommerexit
14:10
Bruno Martins Indi er blevet opereret - misser VM for Holland
13:57
Feilhaber er træner i USA: 'Ring, hvis AGF mangler'
13:40
Huddersfield hyrer tidligere Felix Magath-assistent
13:25
Medie: AC Milan har tilbudt ny kontrakt til Giroud
13:17
Mukhtar drømmer om VM for Tyskland: Vil løbe til Qatar
12:57
Spurs står bag Richarlison efter banankast: Ulækkert
12:57
Avis: Chelsea har holdt samtaler med Leverkusen-boss
12:47
Medie: Spurs vil købe Kulusevski på permanent aftale
12:29
Everton må undvære Patterson i fire til fem uger
12:24
Richarlison tosset efter banankast: Find ham, straf ham
12:21
Enrique overvejer kun at udtage 24 til VM: Ikke besluttet endnu
12:10
Elanga bænket i NL-nedtur: Selvfølgelig skuffende
11:59
Martin Albrechtsen med klar tale: Katastrofal start
11:35
Barcelonas Araujo er blevet opereret - Bellerin er også skadet
11:16
Saudi-præsident bekræfter: Vi forhandlede med Ronaldo
10:59
Bayern-boss: Mané mangler stadig tid
10:43
Kopplins langskudskasse er månedens mål i Superligaen
10:28
Tidl. SL-keeper har stjernestatus i Malaysia: Vildt
10:22
Bayern henter lovende japaner
10:17
Efter lårskade: Robert Skov er tilbage i træning
10:14
Watford giver midtbanespiller ny seksårig aftale
10:11