LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2018 Casino24 Advertisement

Odense Q-profil åbner op om skadesforløb

| Odense Q (k) | 0 kommentarer
Odense Q-profil åbner op om skadesforløb
Foto: Iver Tidemand

Infoboks

Stream alle kampe fra sidste runde af La Liga & Serie A på Eurosport Player. 

Få 2 ugers gratis adgang nu

Advertisement
Odense Q's Britta Olsen er i øjeblikket under genoptræning efter den skade, hun pådrog sig i efteråret. Offensivspilleren åbner nu op omkring hele forløbet.

Odense Q's Britta Olsen løb i efteråret ind i en slem skulderskade, som krævede flere uger med slynge og siden da har holdt hende ude af spillet.

Nu åbner den 26-årige offensivspiller op om sit skadesforløb.

- Det var fire lange uger, hvor jeg havde min skulder i en slynge. Jeg var meget begrænset, og alt tog bare længere tid, imens smerterne ikke rigtig aftog, siger Britta Olsen til bold.dk og fortsætter:

- Det var derfor en fornøjelse at få slyngen af den 22. november, selvom jeg stadig havde smerter, havde tabt en del muskulatur og havde begrænset bevægelighed i skulderen. Lægen gjorde mig opmærksom på, at jeg var klar til at gå i gang med genoptræningen, men at smerterne kunne vare op til et år.

Kontakt til klubbens fysioterapeut
Britta Olsen havde et brændende ønske om at komme tilbage på træningsbanen, men ville være sikker på, at det gik rigtigt for sig. Derfor kom hun i dialog med klubbens fysioterapeut Kevin Trigalo.

-  Jeg tog derfor kontakt til Kevin Trigalo, som er vores fysioterapeut i klubben, for netop at komme ordentlig i gang og sikre, at jeg hurtigst muligt kunne komme tilbage til fodboldbanen. Jeg var på besøg på hans klinik en gang i ugen for at få behandling og blive tjekket op på i forhold til genoptræningsøvelserne.

- Jeg startede med at få to øvelserne, som jeg skulle lave med en fuld vandflaske 2-3 gange om dagen. Det virkede helt skørt, at jeg næsten ikke kunne løfte flasken, men jeg måtte acceptere, at det hele ville komme til at tage tid, erkender Britta Olsen.

- Der gik cirka en måned med "flaske øvelserne", og jeg kunne mærke, at bevægeligheden blev bedre, og smerterne blev lidt mindre. Lige inden jul fik jeg nye øvelser med elastik, som også skulle udføres 2-3 om dagen.

- I øjeblikket laver jeg stadig elastik øvelserne 2-3 gange om dagen og supplerer med to gange styrketræning i ugen, hvor hele kroppen er i fokus. Her laver jeg også to specifikke øvelser med få kilo for at styrke øvre ryg og skuldrene, forklarer hun.

Opstart med holdkammeraterne
Mandag den 15. januar begyndte Odense Q forberedelserne frem mod forårets slutspil i 3F Ligaen, og det var en flok motiverede Odense Q-spillere, der indtog grønsværen - inklusiv Britta Olsen.

- Jeg havde virkelig glædet mig sindssygt meget til at komme ud på fodboldbanen igen. Jeg fik tapet min skulder op og fik ellers lov til at træne med, dog uden nogen former for kontakt.

- Jeg trænede med i en times tid, hvorefter jeg havde en del smerter i skulderen, grundet den øgede belastning. Men jeg følte ikke, at skaden var blevet forværret, så det var en rigtig positiv oplevelse.

- Jeg kan mærke, at jeg ikke er 100 procent klar endnu. Jeg har svært ved at trække helt igennem med armene og skuldrene, når jeg skal spurte. Det skyldes, at smerterne stadig hæmmer mig lidt, og at skulderen ikke er stærkt nok endnu.

Genoptræningen går godt
Britta Olsen er i dag i fuld gang med genoptræningen, og det går ifølge hende selv efter planen.

- Jeg har lavet en aftale med Kevin og trænerne om, at jeg i de første uger skal træne fodbold to gange om ugen, uden fysisk kontakt og ellers styrketræne 2-3 gange om ugen.

- I øjeblikket går genoptræningen, som den skal. Jeg går stadig til behandling hos Kevin en gang i ugen på klinikken, og derudover får jeg løsnet muskulaturen hos vores fysioterapeutstuderende, som er tilknyttet klubben inden træning. Så jeg er helt bestemt i rigtig gode hænder.

Målet er at blive klar til sæsonstart
Den fynske klub Odense Q indleder slutspillet den 24. marts, når det gælder udekampen mod BSF. Inden da venter også en spændende pokalkvartfinale ude mod FC Damsø, der spilles den 24. februar.

Britta Olsen forklarer, at målet er at blive klar til sæsonstart, men lægger ikke skjul på, at hun gerne vil være en del af pokalkampen.

- Som det ser ud på nuværende tidspunkt, er målet, at jeg vil blive klar til sæsonstart. Men jeg vil bestemt ikke brokke mig, hvis jeg er klar lidt før, siger hun med et smil.

- Vi har jo en vigtig pokalkamp i slutningen af februar, som jeg gerne vil spille. Men det bliver måske lige at presse citronen, hvilket Kevin også forsøger at få mig til at forstå. Så jeg må hellere bare fokusere på at blive helt klar til sæsonstart.

Odense Q indleder foråret i slutspillet med nul point.

maria@bold.dk


Stream alle kampe fra sidste runde af La Liga & Serie A på Eurosport Player.  Få 2 ugers gratis adgang nu
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.
Peter Enevoldsen forlænger med Fortuna Hjørring
Fortuna Hjørring har forlænget kontrakten med assistenttræner Peter Enevoldsen, der også bliver A+ træner. Parterne har nu kontrakt på hinanden frem til sommeren 2020.
Troelsgaard-scoring sikrede Rosengård pokaltitlen
Sanne Troelsgaards enlige træffer var nok til at sikre FC Rosengård klubbens tredje pokaltitel i træk, da det blev til en 1-0-sejr over Linköpings FC.
Harder og Wolfsburg er tyske mestre
Wolfsburg og Pernille Harder sejrede lørdag 2-0 over SGS Essen, og er dermed tyske mestre for andet år i træk.
Optimisme i VSK Aarhus-lejr inden Brøndby-møde
Henrik Andersen tror på, at VSK Aarhus kan slå Brøndby i dagens dyst. Mod, kompakthed og aggressivitet bliver nøglerne til at skabe et godt resultat, vurderer VSK Aarhus-træneren.
Ærgerlig VSK Aarhus-træner blåstempler indsats
VSK Aarhus-træner Henrik Andersen var tilfreds med sit holds indsats i lørdagens udekamp mod BSF, men ærgrer sig over, at det blot kastede et enkelt point af sig.
Fortuna Hjørring tæt på guldet
Karoline Smidt scorede det første mål, da Fortuna Hjørring søndag sejrede 2-1 ude over rivalerne Brøndby. Nordjyderne er nu snublende tæt på mesterskabet.
KoldingQ stryger på tredjepladsen med sejr
Med en 3-0-sejr over Odense Q, bragte KoldingQ sig op på tredjepladsen i 3F Ligaens slutspil. Andetsteds delte BSF og VSK Aarhus i porten med uafgjort 2-2.
Brøndby-kaptajn: Vi skal have de tre point
Det skal meget gerne blive tre point til Brøndby, når Fortuna Hjørring søndag eftermiddag kommer på besøg, lyder det fra anfører Louise Winter, der forventer en storspillet kamp.
Britta O. efter første sejr: Fantastisk at være tilbage
Britta Olsen kom på tavlen, da Odense Q i forrige weekend fik sæsonens første sejr med 3-1 over VSK Aarhus. Det var en fantastisk følelse at vinde og være tilbage på fodboldbanen, fortæller midtbanespilleren.
B.93-cheftræner vil tage ved lære af nederlag
B.93-træner Jessica Rodríguez er ikke tilfreds med 1-0-nederlaget til Vildbjerg, og håber, at man tager ved lære af det.
B.93 led sæsonens første nederlag
B.93 løb søndag ind i sæsonens første nederlag i Kvalifikationsligaen, da Vildbjerg vandt topopgøret med 1-0.
20 spillere udtaget til U19-landsholdssamling
U19-landstræner Søren Randa-Boldt har udtaget 20 spillere til samling mandag den 30. april frem mod sommerens EM-slutrunde i Schweiz.
Pernille Harder nettede Wolfsburg i Champions League-finalen
Pernille Harder kom på tavlen, da Wolfsburg søndag sikkert spillede sig i finalen i den fornemste europæiske turnering Champions League. Lyon venter i finalen.
Julie Trustrup om pokaltriumf: Det var så fedt
Julie Trustrup er jublende glad for pokaltriumfen med Brøndby, da hun og holdkammeraterne fredag aften slog KoldingQ 3-0 i pokalfinalen.
Stina Lykke: Vi kan være stolte over indsatsen
KoldingQ-keeper Stina Lykke mener, at spillerne kan være stolte af præstationen mod Brøndby i pokalfinalen, selvom det blev til et 3-0-nederlag.
Brøndby vandt sin pokalfinale nummer 11
En scoring fra finske Olga Ahtinen og to kasser fra landsmanden Ria Öling sikrede Brøndby en 3-0-sejr i pokalfinalen mod KoldingQ. Dermed tog de blå-gule sin 11. pokaltitel.
KoldingQ's Troelsgaard: Vi kan nyde det - men vil drille Brøndby
KoldingQ's Lotte Troelsgaard håber, at hun og holdkammeraterne kan drille mesterskabsbejlerne Brøndby i dagens pokalfinale. KoldingQ skal spille deres eget spil og presspillet skal fungere, hvis holdet skal snuppe pokalen, mener offensivspilleren.
Brøndby-anfører før pokalfinale: Skal spille for logoet
Brøndby-spillerne skal spille for logoet på trøjen, når de senere fredag møder KoldingQ i pokalfinalen. Sådan lyder det fra anfører Louise Winter.
Advertisement
EMINEM
BRUNO MARS
GORILLAZ
NICK CAVE & THE BAD SEEDS
NINE INCH NAILS
MASSIVE ATTACK
DAVID BYRNE
DUA LIPA
NEPHEW
… OG MANGE FLERE ACTS
SE ALLE
2018
ROSKILDE FESTIVAL
40 DAGE TILBAGE

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Van der Vaart: Skulle bygge holdet om mig
Lørdag 19. maj kl 18:33
Sensationelle Frankfurt slog Bayern i pokalen
Lørdag 19. maj kl 22:03
Marca: Daniel Wass nærmer sig Valencia-skifte
Lørdag 19. maj kl 13:03
Juel: Specielt at ødelægge BIF-gulddrømme
Lørdag 19. maj kl 12:19
Hazard-straffe sikrede Chelsea FA Cuppen
Lørdag 19. maj kl 20:07

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Pierre-Emile Højbjerg hædret i Southampton
Tirsdag 15. maj kl 08:11
FCK sælger midtbanetalent til østrigsk klub
Søndag 13. maj kl 15:16
Danmarks VM-bruttotrup
Mandag 14. maj kl 13:13
Medie: FCK er interesseret i Andreas Bjelland
Onsdag 16. maj kl 10:53
Drama da Brøndby smed sejren i sidste minut
Fredag 18. maj kl 21:59
Vred Zorniger: To FCM'ere skulle have rødt
Mandag 14. maj kl 21:50
Vigen: Vi skal passe på med at røre Wilczek
Søndag 13. maj kl 12:29
Horsens-målscorer om ballade: Jeg er rystet
Lørdag 19. maj kl 00:05
Justin Kluivert langer ud efter Ajax-ledelse
Fredag 18. maj kl 10:17
Jakob P. skuffet over manglende VM-udtagelse
Tirsdag 15. maj kl 09:00

Kvindebold debat