LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2018 Casino24 Advertisement

Odense Q-træner: Et par skridt tilbage

| 3F Ligaen (k) | 1 kommentar
Odense Q-træner: Et par skridt tilbage
Foto: Odense Q
Odense Q indkasserede lørdag et 2-1-nederlag til Vejle, et nederlag der efterlader fynboerne med en tam følelse og et par skridt tilbage, mener cheftræner Jakob Pavar.

Det var et Odense Q-mandskab med selvtillid i bagagen efter midtugens 7-0-sejr over Herstedøster i pokalen og flotte præstationer på det seneste, der lørdag var på besøg hos Vejle Boldklub.

Her kunne fynboerne med en sejr tage et vigtigt skridt væk fra bunden i bestræbelserne på at komme med i forårets slutspil, mens værterne fra Vejle hungrede efter point for at holde snor i netop Odense Q.

De fynske gæster måtte efter sidste slutfløjtet rejse hjem med et 2-1-nederlag, der efterlod en tam følelse hos cheftræner Jakob Pavar.

- Det var en rutchebanetur. De første 30-35 minutter var med stor nervøsitet og ansvarsfralæggelse fra vores side, og vi var uden den vilje og det gåpåmod, som vi ellers har vist på det seneste. Vi får spillet os op de sidste 5-10 minutter af første halvleg samt i det første kvarter efter pausen, og udnytter vi chancerne i starten af anden halvleg, bliver det en helt anden kamp.

- I stedet står vi bare tilbage med en mega tam følelse af, at mange af de ting, som vi har arbejdet med, blev smidt i skraldespanden, siger Jakob Pavar til klubbens hjemmeside.

Odense Q var tæt på at få point ud af anstrengelserne i sidste spillerunde i opgøret mod Brøndby, da det blev til et snævert nederlag. I lørdagens opgør mod vejlenserne blev det dog et par skridt tilbage, vurderer Pavar.

- Jeg tror simpelthen, vi var nervøse. Det var lidt som om, at i stedet for at gøre de ting, som vi har vist og været effektive med, så blev vi bange for at fejle, og den frygt oversteg vores mod på at ændre på tingene.

- Det var bare generelt et par skridt tilbage på nogle områder, hvor vi ellers har oplevet en masse fremgang på det seneste. Og så kan man sige, at Vejles gåpåmod den første halve time var prisværdigt. De havde alt at vinde, og det kunne man se.

Med nederlaget er Odense Q nu blot et enkelt point foran Vejle, der ligger næstsidst i tabellen.


Streaming af topfodbold fra Premier League, La Liga, Superligaen og Europa League. Få 2 ugers gratis adgang nu.
Advertisement

Af Maria Kammann

1 kommentar

LEIFPE 08:33          
Jesper Søgård gør det igen ser det ud til. Igen ser han rigtig både taktisk og får det bedste ud af spillerne ,jeg vil sammenligne han lidt med Bo Henriksen (AC Horsens)
Hvor imod jeg må igen se meget talent gå til spille ved OdenseQ. Jeg tror der sidder en del 3F liga træner og tænker Tak Odense Q for med de 2 træner er vi ikke nervøse for at møde jer. Det virker til at de er overmatchet både på det taktisk og deres indblik i hvad hver enkelt spiller kan. Holdet er til mere mener jeg ,men der skal noget andet til.
Danskerbrag i vente i Svenska Cupen-finale
Det er andet år i træk, at danskerklubberne FC Rosengård og Linköpings mødes i finalen i Svenska Cupen. Det står klart, efter at begge mandskaber sejrede med 2-1 i semifinalerne mod henholdsvis Djurgården og Eskilstuna.
Odense Q-træner: To fejl blev afgørende
Odense Q lavede to fejl, som kostede i lørdagens nederlag i pokalsemifinalen mod Kolding, forklarer assistenttræner Steen Hansen.
KoldingQ-træner: Vi dominerede kampen hele vejen
Peter Pedersen er stolt af KoldingQ's udesejr over Odense Q og dermed en plads i årets pokalfinale. Han mener, at koldingenserne dominerede hele kampen.
Brøndby og KoldingQ klar til pokalfinale
De forsvarende mestre fra Brøndby spillede sig uden problemer i pokalfinalen med en samlet 5-0-sejr over VSK Aarhus og er dermed klar til et finalemøde med KoldingQ, der samlet besejrede Odense Q med 5-2.
Dagens overblik: Danske profiler i aktion
Søndag er der flere kampe på tapetet, og vi får fornøjelsen af action i flere af de europæiske turneringer, hvor blandt andre Pernille Harder, Nadia Nadim, Sanne Troelsgaard, Simone Boye og Katrine Veje kan komme i kamp.
Dagens overblik: Pokalfinalister skal findes
Lørdag er det afgørelsens time i de to semifinaler i den danske pokalturnering, mens danskerklubben Linköpings jagter en plads i Svenska Cupen finalen.
Louise Eriksen før pokalretur: Skal være konsekvente
KoldingQ tager til det fynske for at være konsekvente og spille sit eget spil mod Odense Q i pokalsemifinalens returopgør. Det slår anføreren Louise Eriksen fast.
Theresa Nielsen jubler over første Seattle-kamp
Theresa Nielsen jubler over sin første kamp for Seattle Reign, der blev vundet 4-0. Forsvarsspilleren er generelt godt tilfreds med den nye aggressive spillestil, der implementeres i klubben.
Varde forlænger med sportschef
Varde har forlænget aftalen med sportschefen Peter Hansen således, at hans kontrakt med klubben løber frem til sommeren 2019.
Harder og Wolfsburg klar til pokalsemifinale
Wolfsburg sled sig onsdag aften til en 2-1-sejr over SC Sand, og dermed er Pernille Harder og holdkammeraterne videre til semifinalen i den tyske pokalturnering.
Nadim og Leth Jans tabte Continental Tyres Cup
Manchester City med Nadia Nadim og Mie Leth Jans på holdkortet tabte onsdag aften den engelske Continental Tyres Cup-finale med 1-0 til Arsenal.
Tilfreds Tenna Kappel: Spillede som et hold
Odense Q's Tenna Kappel ærgrer sig over 3-2-nederlaget til KoldingQ i det første semifinaleopgør, men odenseanerne spillede som et hold, mener anføreren.
Katrine Veje så gode ting under Algarve Cup
Katrine Veje er tilfreds med landsholdets udbytte af dette års Algarve Cup. Marginalerne var dog ikke med de rød-hvide i kampene, mener kantspilleren.
Rosengård og Linköpings kan mødes i Svenska Cupen-finale
FC Rosengård med Sanne Troelsgaard og Simone Boye møder Djurgården i semifinalen i Svenska Cupen, mens danskerklubben Linköpings skal op imod Eskilstuna.
KoldingQ-træner vil se mere aggressivitet
KoldingQ-cheftræner Peter Pedersen erklærer sig tilfreds med 3-2-sejren i det første semifinaleopgør mod Odense Q i pokalturneringen, men vil se mere aggressivt i returmødet.
Odense Q-træner: Ikke urealistisk at vinde 1-0 eller 2-1
På trods af nederlaget i den første kamp i pokalsemifinalen, forhindrer det ikke Odense Q's assistenttræner Steen Hansen i at tro på en plads i finalen.
Boye og Troelsgaard på tavlen i vital Rosengård-sejr
Både Simone Boye og Sanne Troelsgaard fandt vej til netmaskerne, da FC Rosengård søndag spillede sig i semifinalen i Svenska Cupen med en 3-2-sejr over Kristianstads.
Brøndby sejrede 2-0 i første semifinaleopgør
Brøndby hentede en 2-0-sejr hjemme mod VSK Aarhus i første opgør i pokalturneringens semifinale. Ria Öling og Maria Hovmark scorede målene.
KoldingQ tog første stik mod Odense Q
En scoring dybt inde i overtiden af Rachel Hoekstra sikrede KoldingQ en 3-2-sejr over Odense Q i den første af to kampe i pokalsemifinalen.
Dagens overblik: Svenska Cupen ruller
FC Rosengård og Linköpings skal søndag i aktion i Svenska Cupen, og Katrine Veje og Montpellier skal et smut forbi Guingamp i den franske bedste række.
Advertisement
EMINEM
BRUNO MARS
GORILLAZ
NINE INCH NAILS
CARDI B
DAVID BYRNE
KHALID
NEPHEW
… OG MANGE FLERE ACTS
SE ALLE
2018
ROSKILDE FESTIVAL
102 DAGE TILBAGE

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Hobro-boss blæser på mundkurv: Lortestruktur
Søndag 18. marts kl 21:31
Overblik: Superligaens slutspil
Søndag 18. marts kl 19:01
Ronaldo scorede fire i vild målfest
Søndag 18. marts kl 22:42
United mod Tottenham i FA Cup-semifinalen
Søndag 18. marts kl 20:11
SE-stopper med skarp kritik af strukturen
Søndag 18. marts kl 21:58

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Dani Alves: Kan lide fodbold mindre og mindre
Tirsdag 13. marts kl 10:34
Jonas Dal: Vanvittigt hvis vi rykker op
Torsdag 15. marts kl 17:30
Durmisi, Knudsen og Boilesen på landsholdet
Tirsdag 13. marts kl 12:03
Ståle: Helsingør så, at Köteles ikke var SL-klar
Tirsdag 13. marts kl 10:19
Purung Brøndby-komet får prof-kontrakt
Torsdag 15. marts kl 15:24
FCK vil ikke sætte beløb på sommersalg
Onsdag 14. marts kl 10:32
Juve og Real Madrid brager sammen i CL
Fredag 16. marts kl 12:16
Mourinho: CL-exit ikke verdens undergang
Onsdag 14. marts kl 06:43
Ben Yedder sparkede Sevilla i kvartfinalen
Tirsdag 13. marts kl 22:36
Messi tryllede igen og sendte Chelsea ud
Onsdag 14. marts kl 22:37

Kvindebold debat