LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

Odense Q-træner: Et par skridt tilbage

| 3F Ligaen (k) | 1 kommentar
Odense Q-træner: Et par skridt tilbage
Foto: Odense Q
Odense Q indkasserede lørdag et 2-1-nederlag til Vejle, et nederlag der efterlader fynboerne med en tam følelse og et par skridt tilbage, mener cheftræner Jakob Pavar.

Det var et Odense Q-mandskab med selvtillid i bagagen efter midtugens 7-0-sejr over Herstedøster i pokalen og flotte præstationer på det seneste, der lørdag var på besøg hos Vejle Boldklub.

Her kunne fynboerne med en sejr tage et vigtigt skridt væk fra bunden i bestræbelserne på at komme med i forårets slutspil, mens værterne fra Vejle hungrede efter point for at holde snor i netop Odense Q.

De fynske gæster måtte efter sidste slutfløjtet rejse hjem med et 2-1-nederlag, der efterlod en tam følelse hos cheftræner Jakob Pavar.

- Det var en rutchebanetur. De første 30-35 minutter var med stor nervøsitet og ansvarsfralæggelse fra vores side, og vi var uden den vilje og det gåpåmod, som vi ellers har vist på det seneste. Vi får spillet os op de sidste 5-10 minutter af første halvleg samt i det første kvarter efter pausen, og udnytter vi chancerne i starten af anden halvleg, bliver det en helt anden kamp.

- I stedet står vi bare tilbage med en mega tam følelse af, at mange af de ting, som vi har arbejdet med, blev smidt i skraldespanden, siger Jakob Pavar til klubbens hjemmeside.

Odense Q var tæt på at få point ud af anstrengelserne i sidste spillerunde i opgøret mod Brøndby, da det blev til et snævert nederlag. I lørdagens opgør mod vejlenserne blev det dog et par skridt tilbage, vurderer Pavar.

- Jeg tror simpelthen, vi var nervøse. Det var lidt som om, at i stedet for at gøre de ting, som vi har vist og været effektive med, så blev vi bange for at fejle, og den frygt oversteg vores mod på at ændre på tingene.

- Det var bare generelt et par skridt tilbage på nogle områder, hvor vi ellers har oplevet en masse fremgang på det seneste. Og så kan man sige, at Vejles gåpåmod den første halve time var prisværdigt. De havde alt at vinde, og det kunne man se.

Med nederlaget er Odense Q nu blot et enkelt point foran Vejle, der ligger næstsidst i tabellen.Af Maria Kammann

1 kommentar

LEIFPE 08:33          
Jesper Søgård gør det igen ser det ud til. Igen ser han rigtig både taktisk og får det bedste ud af spillerne ,jeg vil sammenligne han lidt med Bo Henriksen (AC Horsens)
Hvor imod jeg må igen se meget talent gå til spille ved OdenseQ. Jeg tror der sidder en del 3F liga træner og tænker Tak Odense Q for med de 2 træner er vi ikke nervøse for at møde jer. Det virker til at de er overmatchet både på det taktisk og deres indblik i hvad hver enkelt spiller kan. Holdet er til mere mener jeg ,men der skal noget andet til.
Ringsing glad for 90 minutter i Leverkusen-test
Louise Ringsing udtrykker stor tilfredshed med sin uofficielle debut for Bayer 04 Leverkusen, da klubben onsdag aften testede formen mod Bundesliga-klubben SGS Essen.
Fortuna Hjørring opruster med elitechef
3F Liga-klubben Fortuna Hjørring har forstærket sig på talent- og elitesiden med den 37-årige Jacob Larsen, der bliver klubbens nye elitechef.
Ung angriber klar for KoldingQ
KoldingQ har styrket offensiven og sikret sig den blot 19-årige angriber Nicoline Boeriis med en fortid i blandt andet Lyseng og Vejle Boldklub.
Nanna C. ser positivt på landsholdstur: Alle vil vise sig frem
Nanna Christiansen er glad for at være med på landsholdets tur til Californien i USA, og hun anser det som en god mulighed for at vise sig frem for den nye landstræner Lars Søndergaard.
Odense Q-formand stolt af Maria Thomsen-skifte
Odense Q-formand Rene Højgård Hansen er stolt af viceanfører Maria Thomsens skifte til den svenske klub LB07 denne vinter.
Louise W: Dejligt at være tilbage på træningsbanen
Brøndby-anfører Louise Winter nyder at være tilbage på træningsbanen sammen med holdkammeraterne, efter at de blå-gule har taget hul på forberedelserne til slutspillet.
Harder: Kan udvikle mig i Wolfsburg
Wolfsburg-angriberen Pernille Harder jubler over kontraktforlængelsen og retter nu sigtekortet mod at udvikle sig yderligere og vinde flere titler.
Wolfsburg-sportsdirektør: Harder har verdensklasse
Pernille Harder har sat sin signatur på en ny kontrakt med den tyske storklub Wolfsburg frem til sommeren 2020, noget som skaber glæde hos Bundesliga-klubben.
Harder forlænger med tysk storklub
Bundesliga-klubben Wolfsburg meddeler, at de har forlænget kontrakten med den danske landsholdsanfører Pernille Harder frem til sommeren 2020.
Sophie Sundqvist vil tage det næste skridt i Brøndby
Nyerhvervelsen Sophie Sundqvist erklærer sig tilfreds med skiftet til den danske topklub Brøndby, hvor hun vil gøre sig gældende og udvikle sig som fodboldspiller.
VSK Aarhus henter erfaren defensivspiller i Vejle
Forsvarsspilleren Christina Ravn Nielsen skifter fra Vejle Boldklub til 3F Liga-klubben VSK Aarhus.
Fortuna Hjørring-formand begræder cheftræner-afsked
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen erklærer sig ked af afskeden med cheftræner Brian Sørensen, men er ham meget taknemmelig for det engagement, der er blevet lagt i den nordjyske klub.
Nadia Nadim matchvinder mod Chelsea
Nadia Nadim blev matchvinder for Manchester City, der med en 1-0-sejr over Chelsea spillede sig i finalen i Continental Tyres Cup'en.
Landstræner om USA-møde: Fantastisk udfordring
Landstræner Lars Søndergaard står foran sin første samling under træningsturen til USA, og den rutinerede træner ser frem til at prøve kræfter med verdensmestrene.
Fortuna Hjørring-cheftræner stopper øjeblikkeligt
Succestræneren Brian Sørensen meddeler, at han med øjeblikkelig virkning stopper som cheftræner i 3F Liga-klubben Fortuna Hjørring. Han rejser til USA for at arbejde med sit fodboldudstyrsfirma Goal Station.
Veje med assist i fransk premiere-sejr
Katrine Veje fik 80 minutters spilletid, da det franske tophold Montpellier lørdag hjemme besejrede Marseille 3-2 i den franske bedste række.
Fortuna Hjørring sikrer sig amerikansk keeper
Fortuna Hjørring-cheftræner Brian Sørensen har garderet sig med en ny keeper, hvor man har hentet den 22-årige amerikaner Hanna Seabert. Keeperen har underskrevet en etårig kontrakt.
KoldingQ præsenterer to nye spillere
KoldingQ fortsætter med at opruste forud for forårets slutspil. Seneste skud på stammen er Camilla Andersen, der senest har været i USA. Herudover har man også sikret sig Charlotte Sørensen i Vejle Boldklub.
Klubløs EM-profil kæmper med genoptræningen
Et overrevet korsbånd til Line S. Jensen under sommerens EM-semfinale mod Østrig, spolerede livet som professionel i udlandet i USA. Midtbanespilleren, der er tilbage på dansk jord, arbejder frem mod et comeback.
Rikke Sevecke vender tilbage til Brøndby
Brøndby har hentet Rikke Sevecke tilbage til klubben, efter forsvarsspilleren det seneste halve år har tørnet ud hos University of Nortwestern Ohio Women's Soccer i USA.
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Wenger bekræfter: Sanchez tæt på United
Torsdag 18. januar kl 10:13
Lyngby Boldklub truet af konkurs
Torsdag 18. januar kl 11:02
Dortmund: Respektløst af Wenger
Torsdag 18. januar kl 14:20
Avis: Hjulsager på vej til Segunda-klub
Torsdag 18. januar kl 10:49
FCM-profil er tæt på Trabzonspor-skifte
Torsdag 18. januar kl 08:13

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Brandvarm Lingard: Ferguson havde ret
Mandag 15. januar kl 09:27
Medie: FCM sælger Novak for 19 millioner
Tirsdag 16. januar kl 07:24
Medie: FCK sælger talent til RB Leipzig
Tirsdag 16. januar kl 21:00
BIF-anfører: Utrolig stærkt at hente Tibbling
Søndag 14. januar kl 11:44
Zorc: Uacceptabel opførsel af Aubameyang
Søndag 14. januar kl 21:37
Conte imponeret over usædvanlig 17-årig
Onsdag 17. januar kl 13:18
Officielt: FCM henter Erik Sviatchenko
Tirsdag 16. januar kl 09:15
FCM: Novak eftertragtet - Van der Vaart bliver
Fredag 12. januar kl 06:32
Randers lejer angriber med Real-fortid
Mandag 15. januar kl 14:18
Liverpool lagde City ned i vild målfest
Søndag 14. januar kl 18:54

Kvindebold debat