LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Odense Q-træner vil gøre fynboerne turneringsklar

| 3F Ligaen (k) | 0 kommentarer
Odense Q-træner vil gøre fynboerne turneringsklar
Foto: Iver Tidemand

Infoboks

Odense Q's nye cheftræner Morten Christiansen ser frem til at prøve sig af i nye omgivelser og mærke kulturen hos den fynske klub. Der skal bygges et hold op, som er klar til turneringsstart, fortæller han.

Odense Q har i denne uge taget hul på forberedelserne til forårets slutspil i 3F Ligaen, og det har samtidig været med det nye trænerteam ved roret i form af cheftræner Morten Christiansen og assistenten Steen Hansen.

Odense Q-cheftræner Morten Christiansen glæder sig til de nye udfordringer i klubben og agter at opbygge et slagkraftigt hold, der er klar til turneringsstart.

- Min forventning er selvfølgelig at hilse på en masse piger, som glæder sig til at spille fodbold, og som er klar til at tage kampen op for at komme på holdet, siger Morten Christiansen til klubbens hjemmeside.

- Vi skal bygge et hold op, som er klar til turneringsstart, og det skal vi ved at få implementeret vores spillestil. Det sker langsomt hen ad vejen, hvor vi tager alle de grundlæggende ting og får lavet nogle aftaler, så vi står godt rustet til de første kampe.

- Og så skal vi spille en masse fodbold og nyde det. Og så er det selvfølgelig vigtigt, at spillerne kommer i form, og jeg ved, at Kevin (Trigalo, fysisk træner, red.) har lavet et godt styrkeprogram til dem, udtaler Odense Q-træneren.

Morten Christiansen, der senest har fungeret som sportschef i Næsby BK's pigeafdeling, ser særligt frem til at arbejde med spillere, der ifølge Odense Q-træneren, har deres berettigelse i 3F Ligaen.

- Det er mest det her med at arbejde med nogle dygtige spillere, som har deres berettigelse i 3F Ligaen. Steen (Hansen, assistenttræner, red.) og jeg skal arbejde på at få optimeret holdet og de enkelte spillere, så vi i fællesskab kan få skabt en masse gode fodboldoplevelser.

Odense Q-træneren fortæller videre, at der er fokus på, at holdet skal fungere som en enhed.

- Jeg ser rigtig meget frem til at lære pigerne at kende og få en fornemmelse af, hvordan vi kan stille holdet og få hele truppen til at fungere som en enhed. Det glæder jeg mig til at komme i gang med. Og så ser jeg frem til at komme ud i nye omgivelser og mærke den kultur, der er i klubben.

Odense Q's første betydende kamp i det nye år med det nye trænerteam ved roret, bliver pokalkvartfinalen mod FC Damsø, der spilles den 24. februar i Vanløse Idrætspark.


Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Få 7 dages gratis adgang nu
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Vendsyssel triumferede i målrig premierekamp
Søndag 15. juli kl 15:52
Martin Pusic får to år i AC Horsens
Søndag 15. juli kl 10:09
West Ham henter Felipe Anderson i rekordkøb
Søndag 15. juli kl 11:09
Bo H. om Pusic: Et kæmpe scoop
Søndag 15. juli kl 10:56
Napoli-præsident: Vi blev tilbudt Ronaldo
Søndag 15. juli kl 12:25

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Avis: Hjulsager på blokken i Brøndby
Torsdag 12. juli kl 13:51
Officielt: Cristiano Ronaldo skifter til Juventus
Tirsdag 10. juli kl 17:36
Bekræftet: Bjelland skifter til FC København
Mandag 9. juli kl 17:01
Bjelland undlod at se Danmarks VM-kampe
Tirsdag 10. juli kl 06:30
Ny Brøndby-angriber imponerer Fisker
Torsdag 12. juli kl 16:33
Vejle henter Gustaf Nilsson i Brøndby
Tirsdag 10. juli kl 18:04
David Nielsen lukker ned for Pusic-retur
Onsdag 11. juli kl 06:30
Van der Vaart tilbudt kontrakt i Esbjerg
Fredag 13. juli kl 15:06
Jannik V: Jeg koster 186 millioner
Fredag 13. juli kl 12:14
Avis: Liverpool tæt på Shaqiri-aftale
Onsdag 11. juli kl 11:50

Kvindebold debat