Luk

Østerbro, Sundby og Herlufsholm fra land med sejr

| 1. Division (k) | 1 kommentar

Infoboks

Brøndby IF (k) - KoldingQ (k)
Gjensidige Kvindeligaen Grundspil (k) (06/08)
Oddset 1,30 5,00 8,00

Topholdet Herlufsholm var bagud 1-3, men kom tilbage og sejrede med 4-3 i forårspremieren mod KoldingQ II. Andetsteds sejrede også Østerbro og Sundby i 1. divisions nedrykningsspil pulje 1.

1. divisions nedrykningsspil blev i denne weekend skudt i gang, og i gruppe 1 var der tre interessante kampe på tapetet.

For Østerbro IF's vedkommende betød det en hjemmekamp mod Birkerød.
Og det var hjemmeholdet Østerbro, der fik en fremragende start på kampen, da Cecilie Bergholt scorede til 1-0 efter fem minutter.

Selv samme Cecilie Bergholt var igen på færde kort før pausen, denne gang i assistrollen, da Camilla Sørensen øgede til 2-0, som også var stillingen ved pausefløjtet.

Østerbro-mandskabet fortsatte de gode takter, og føringen var fordoblet til 4-0 efter en times spil. Cecilie Langkjær og Camilla Sørensen stod for målene.
Laura Vestrup og Stine Jørgensen kom også på tavlen for hjemmeholdet.

Dermed endte det med en Østerbro-sejr på 6-0, hvilket sender Østerbro-klubben op på tredjepladsen i 1. divisions nedrykningsspil pulje 1. Birkerød er sidst på sjettepladsen med nul point.

Samtidig havde Sundby besøg af FC Damsø, og her endte det med en 2-1-sejr til hjemmeholdet.

Det var ellers gæsterne, der fik den bedste start på opgøret. Frida Jung bragte således Damsø i front med 1-0 efter et hjørnespark. Men Margrét Sveinsdóttir bragte balance i regnskabet kort tid efter, da hun headede bolden hen over keeperen.

Hjemmeholdet var mest på bolden, men formåede ikke at omsætte det til scoringer, og derfor lignede det længe en pointdeling mellem de to hold.

Men fem minutter før tid vendte den indskiftede Pernille Mellergaard det til en 2-1-sejr. Sejren sender Sundby op over nedrykningsstregen, med et enkelt point ned til KoldingQ II.

Tredje og sidste opgør fandt sted på Seiffert Arena, hvor Herlufsholm tog imod KoldingQ II. Her endte det med en 4-3-sejr til hjemmeholdet.

Det lykkedes ellers det gæstende mandskab at være foran 3-1 i løbet af første halvleg, men alligevel måtte KoldingQ II se sjællænderne score tre gange, uden selv at finde vej til netmaskerne yderligere.

Herlufshom topper rækken med 13 point, mens KoldingQ II indtager én af de to nedrykningspladser, dog blot med et enkelt point op over nedrykningsstregen.

1. division nedrykningsspil pulje 1:
Østerbro IF - Birkerød 6-0
Sundby - Damsø 2-1
Herlufsholm - KoldingQ II 4-3


Af Maria Kammann
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.