LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Optimisme i VSK Aarhus-lejr inden Brøndby-møde

| 3F Ligaen (k) | 0 kommentarer
Optimisme i VSK Aarhus-lejr inden Brøndby-møde
Foto: Per Kjærbye / fodboldbilleder.dk
Henrik Andersen tror på, at VSK Aarhus kan slå Brøndby i dagens dyst. Mod, kompakthed og aggressivitet bliver nøglerne til at skabe et godt resultat, vurderer VSK Aarhus-træneren.

VSK Aarhus er uden sejr i de seneste tre kampe i 3F Ligaen og halter en smule efter i toppen af 3F Ligaen, inden turen senere Kristi Himmelfartsdag går til den københavnske Vestegn, hvor Brøndby byder op til dans.

Tre nederlag, én uafgjort og blot en enkelt sejr - i form af en 1-0-sejr over KoldingQ - er status halvvejs igennem forårets slutspil i 3F Ligaen for de blåblusede aarhusianere.

Derfor ligger sidste sæsons bronzevindere på en femteplads forud for dagens møde med pokalmestrene fra Brøndby. Der er fem point op til henholdsvis BSF og KoldingQ, mens de blå-gule, på andenpladsen, er 11 point foran aarhusianerne.

Men VSK Aarhus-træner Henrik Andersen tror på mulighederne og en sejr.

- Jeg synes, vi har en realistisk mulighed for at tage de tre point. Det har vi i alle vores kampe. Hvis vi gik ind til en kamp uden at tro på tingene, så ville der ikke være nogen grund til at stille op, siger Henrik Andersen til klubbens hjemmeside.

- Så selvfølgelig tror vi på, at vi kan rejse til Brøndby og vinde, slår han fast.

Modstanderen Brøndby indkasserede i forrige runde et 2-1-nederlag til rivalerne fra Fortuna Hjørring, hvilket betyder, at de blå-gule nu har hele otte point op til det nordjyske førerhold på førstepladsen.

Om det bliver til VSK Aarhus' fordel er svær at gisne om, men Henrik Andersen har kun fokus rettet mod torsdagens dyst mod Brøndby, hvor mod, kompakthed og aggressivitet skal sikre VSK Aarhus succes.

- Det handler rigtig meget om, at vi er skarpe i felterne. Jeg har i min tid som træner i Skovbakken og VSK Aarhus, været med til at spille uafgjort mod Brøndby, samt indkassere smalle nederlag.

- Jo flere tætte kampe, vi kan spille mod eksempelvis Brøndby, jo mere vil spillerne automatisk også tro på, at der er en mulighed for at slå dem. Normalt leverer vi rigtig gode præstationer mod Brøndby, både offensivt og defensivt, og det skal vi også gøre torsdag, siger Henrik Andersen.

- Vi skal have modet til at gå ud og udfordre Brøndby. Vi er nødt til at have modet og turde spille vores eget spil, være kompakte og aggressive i vores pres. Gør vi ikke det, så er Brøndby så gode, at de bare spiller bolden uden om os, og så vil vi ende i problemer, slutter VSK Aarhus-træneren.

Torsdagens duel mellem Brøndby og VSK Aarhus fløjtes i gang klokken 13.


Se England - Tjekkiet Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.