Luk

Pernille Harder missede semifinale trods flot udesejr

| Champions League (k) | 0 kommentarer

Infoboks

Pernille Harder og Wolfsburg vandt 1-0 ude over Lyon i returopgøret i kvartfinalen i CL, men det rakte desværre ikke. PSG spillede sikkert videre til semifinalen.


Det var på forhånd en meget svær opgave, som ventede Wolfsburg ude imod Lyon. De skulle hente Lyons 2-0 sejr fra kampen i Wolfsburg i sidste uge. Pernille Harder kom til at spille en nøglerolle i aftenens kamp.

I 1. halvleg havde begge hold et par gode muligheder, men bolden ville ikke ind, og holdene gik til pause med stillingen 0-0.

Som kampen skred frem så tegnede det mere og mere til, at Lyon bare ventede på de 90 minutter var gået, da de sagtens kunne være tilfredse med 0-0.

Men Pernille Harder ville det anderledes. Med små 10 minutter tilbage af kampen driblede Harder forbi Lyons Kadeisha Buchanan inde i feltet, Buchanan kunne ikke følge med, og nedlagde Harder. Dommeren pegede med det samme på pletten.

Straffeparket tog Caroline Graham Hansen sig af, og hun scorede sikkert til 1-0 til gæsterne i det 82. minut.

I kampens overtid fik Wolfsburgs Anna Blässe sit andet gule kort, og måtte dermed forlade banen.

Wolfsburg vandt flot 1-0 ude over Lyon, men det var desværre ikke nok. Lyon vandt samlet 2-1, og har dermed sikret sig adgang til i semifinalen i CL.

Det var i øvrigt Lyons første nederlag på hjemmebane siden november 2014.

Tidligere på aftenen havde PSG spillet sig i semifinalen. Det gjorde de på bekostning af Bayern München. Bayern havde hjemme sikret sig en 1-0 sejr over PSG i den første kvartfinale.

Men føringen fra den første kamp var ikke nok. PSG havde også i første kamp det meste af spillet og de fleste målchancer, men de fik ikke omsat det til en scoring. Det var dog helt anderledes på hjemmebanen i Paris. Her vandt PSG sikkert 4-0-

Allerede efter 4 minutter kom Bayern bagud. Marie-Louise Delie, og efter 12 minutter lå bolden inde i Bayerns mål igen. Denne gang var det én af holdets store profiler brasilianske Cristiane, der fik scoret. Inden pausen scorede holdets anfører Shirley Cruz Traña til 3-0, og det så dermed rigtigt svært ud for Bayern.

Cristiane blev dobbelt målscorer, da hun scorede til 4-0 efter 52 minutter. Cristiane var endda ved at blive hattrick-helt lige inden slutfløjtet, men hun skød forbi mål. PSG vinder 4-1 samlet over Bayern, og PSG skal møde Barcelona og Line Røddik om en plads i finalen i CL.

For første gang i 10 år er der ingen tyske hold i semifinalerne i CL.

Første kamp i begge semifinaler spilles enten d. 22. eller 23. april og Barcelona starter hjemme imod PSG.

Den anden semifinale er Lyon og de skal møde vinderen af kampen i morgen Manchester City - Fortuna Hjørring. Lyon har hjemmebanefordel i det første semifinaleopgør.


Af Louise Kyung Lind
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.