Luk

Pernille Harder nettede Wolfsburg i Champions League-finalen

| Champions League (k) | 0 kommentarer

Infoboks

Pernille Harder kom på tavlen, da Wolfsburg søndag sikkert spillede sig i finalen i den fornemste europæiske turnering Champions League. Lyon venter i finalen.

Med en 3-1-sejr i bagagen fra den første Champions League-semifinale på udebane mod Chelsea, stod Pernille Harder og Wolfsburg med det ene ben i finalen, da det tyske mandskab søndag aften bød englænderne op til dyst i returopgøret.

Omvendt skulle det engelske tophold komme op med lidt af et comeback, hvis de skulle overkomme Wolfsburgs 3-1-sejr fra første semifinale for en uge siden.

Wolfsburg, der havde den danske landsholdsanfører Pernille Harder i aktion hele kampen, lignede da også et hold, der var kommet på banen for at hive en god præstation op af hatten og gøre arbejdet færdigt.

Og det startede også godt for de grønblusede på et godt besøgt AOK Stadion foran 3.813 fremmødte tilskuere.

Værterne kom frem til de største muligheder i løbet af første halvleg, men effektivteten og kynismen manglede foran mål. Derfor var stillingen 0-0 ved pausen.

Det samme kampbillede fortsatte i anden halvleg, men i det 69. minut lykkedes det Wolfsburg at få hul på bylden. Pernille Harder tog et flot løb ind mod feltet fra banens venstre side, hvor hun med højrepoten på fornem vis hamrede kuglen i mål.

Wolfsburg var dog ikke færdige med at score. Ni minutter senere kom også Ewa Pajor på tavlen, da hun headede Alexandra Popps indlæg i mål.

Dermed sluttede det hele med en 2-0-sejr til Wolfsburg, og det tyske hold er således klar til finalen med en samlet 5-1-sejr.

I finalen venter Lyon, der har vundet turneringen i de foregående to sæsoner.

Det franske tophold sikrede sig ligeledes en finalebillet søndag imod Manchester City med Nadia Nadim og Mie Leth Jans på holdkortet.

Mie Leth Jans så hele opgøret fra bænken, mens Nadia Nadim blev skiftet ind midtvejs i første halvleg.

Det lykkedes ikke det engelske mandskab at få netmaskerne til at blafre, mens Lyon kom på tavlen en enkelt gang, hvorfor det hele endte 1-0.

Da det første opgør sluttede målløst i England, er det altså Lyon, der er klar til finalen mod Wolfsburg.

Champions League-finalebraget mellem Wolfsburg og Lyon spilles den 24. maj i Kiev.


Af Maria Kammann
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.