Luk

Pernille Harder tabte den første kvartfinale

| Champions League (k) | 0 kommentarer

Infoboks

Pernille Harders Wolfsburg tabte hjemme 2-0 til Lyon, mens Bayern München slog PSG med 1-0.

De to andre kvartfinaler i CL blev spillet i Tyskland i aften. Bayern sikrede sig et godt udgangspunkt til returkampen. Pernille Harder og Wolfsburgs muligheder for en plads i semifinalen ser ikke gode ud.

Bayern München havde besøg af PSG, og hjemmeholdet mødte op med et skadesplaget hold, så det så ikke helt nemt ud for værterne. PSG havde da også de fleste chancer i 1. halvleg, men holdene gik til pause med stillingen 0-0.

Men efter 72 minutter dukkede Bayerns helt store profil 20-årige Vivianne Miedema op, og scorede til 1-0. Det blev også kampens resultat, selvom PSG havde nogle gode scoringsmuligheder undervejs i kampen. Bayerns Miedema har nu scoret 8 mål i 5 kampe i årets CL.

Der var stadionrekord hos hjemmeholdet, der var hele 7300 tilskuere, inklusiv Carlo Ancelotti, og de skabte en fremragende kulisse for kvartfinalen. Men der venter en hård kamp i Paris i næste uge, og PSG er stadig favoritter til at gå videre sammenlagt.

I den sene kamp Wolfsburg - Lyon kl 20.15 i aften skulle Pernille Harder og holdkammeraterne op imod sidste års vindere af CL fra Lyon. Lyon trak sig sejrrigt ud med en 2-0 sejr på mål af Abily og Dzsenifer Marozsán. Pernille Harder startede inde og spillede 78 min.

Også hos Wolfsburg var der stadionrekord, 3705 tilskuere var mødt frem, og de så Abily scorede direkte på frispark. Lyon fik frispark langt ude i venstre side, Abily sparkede direkte på mål, det var fremragende sparket ind, men målmanden så ikke helt godt ud i situationen.

Dzsenifer Marozsáns scoring var lige så flot, hun fik bolden af Hegerberg ude i venstre side tog et par træk ind i banen, og sparkede bolden i det korte hjørne uden chance for målmanden.

Kort inden i 2. halvleg havde Wolfsburg ellers en stor mulighed for at bringe foran, et indlæg fra venstre endte hos Caroline Graham Hansen og hun fik headet på mål, men Sarah Bouhaddi i Lyon målet fik reddet til hjørne.

Det venter en meget hård opgave for Wolfsburg i næste uge, og med Lyons 2 udebanemål, så kan det vise sig, at blive rigtig svært for Wolfsburg. Lyon derimod ser ud til at være godt på vej mod en semifinaleplads.


Af Louise Kyung Lind
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.