Luk

Luk

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

| Danmark (k) | 7 kommentarer

Infoboks

Danmark (k) - Norge (k)
Venskabskampe (k) (29/06)
Oddset 2,65 3,35 2,35

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Det danske landshold har i den seneste uges tid været af sted til samling, hvor de rød-hvide kæmper om at komme med til VM i Frankrig næste år.

I sidste uge blev det til en overbevisende 5-1-sejr på udebane mod Ukraine, og tirsdag aften skulle Pernille Harder og co. forsøge at bygge videre på stimen af sejre i hjemmebanen mod Ungarn.

Kun en sejr talte for Danmark, og det var også et dansk mandskab, der dominerede fra første fløjt med flere store chancer til følge. Men skarpheden og marginalerne manglede.

De mere end 7.000 tilskuere på hjemmebanen Energi Viborg Arena måtte dog se Danmark komme bagud efter 24 minutters spil, stik i mod spil og chancer.

Danskerne formåede efterfølgende at få overtaget tilbage, og offensivprofilen Nadia Nadim bragte Danmark tilbage i kampen, da hun med to scoringer kort før pausen sørgede for en dansk 2-1 føring ved pausetid.

Danmark kom godt ud til anden halvleg, og det resulterede i endnu en scoring, da Simone Boye sendte bolden over stregen efter en del klumpspil i gæsternes felt.

Efter en lille time udbyggede Theresa Nielsen til 4-1, inden Pernille Harder lukkede og slukkede ballet med målet til 5-1 dybt inde i overtiden.

Med sejren står Danmark noteret for 15 point for seks kampe, der resulterer i en nuværende andenplads.

Sverige er nummer et med samme antal point, efter at Ukraine gav Danmark en hjælpende hånd ved at besejre svenskerne med 1-0.

Danmark mangler at spille to kampe i gruppe 4, og her venter to hjemmekampe mod henholdsvis Kroatien (den 30. august) og Sverige (den 4. september).


Af Maria Kammann

7 kommentarer

Vejdirektoratet 17:54          
Meget interessant kamp, især fordi der gik så lang tid, inden Danmark endelig fik scoret - det er ellers ikke, fordi forsøgene ikke var der. Desværre også mange skader.

På en måde kan jeg faktisk bedre lide at se kvindefodbold, måske fordi det ikke er slået så stort op, og der er knap så mange forventninger. Det gør det hele lidt mere afslappet - og måske også i sidste instans spillet mere frigjort. På herresiden er det jo en enorm industri, og jeg kan godt have det svært med al den stjernedyrkelse, og ikke mindst alle de penge, der er involveret i det.
badass 18:40          
Vild stemning!!
MATOGE 15:23          
spiller kvinderne nogensinde omkring hovedstaden så man kan støtte begge landshold på stadion?
grundlovsdag 19:12          
Næppe; stadions for store (i hvert fald Parken og Brøndby) og interessen synes størst i Jylland. Nu har de tilsyneladende fundet sig en base i Viborg (som har haft stor publikums-succes med kvindesport), og jeg tror kun det vil være en slutrunde der vil kunne flytte landsholdet væk fra byen.
Levythedonkey89 09:55          
De spiller nogle gange på Gladsaxe stadion / AB stadion
PerElgaard 10:38          
Hvornår bliver Bold.dk opdateret med damernes 3F liga ???
irtysh 13:08          
Har I fuldstændig glemt vores bedste kvinder og landsholdet?
Man skulle da tro, at der var en med ansvar for denne fane?!
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.