LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Theresa Nielsen på tavlen i Vålerenga-sejr

| bold.nyt | 0 kommentarer
Theresa Nielsen på tavlen i Vålerenga-sejr
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk

Landsholdsspilleren Theresa Nielsen scorede Vålerengas andet mål i 2-0-sejren ude over Kolbotn.

Vålerenga hentede sæsonens første sejr i femte runde med 1-0 over Sandviken i seneste runde.

Med den forløsende sejr i bagagen skulle Vålerenga med landsholdsprofilen Theresa Nielsen på holdkortet forsøge at hente endnu en sejr, da de tirsdag aften gæstede Kolbotn.

Vålerenga kom bedst fra start uden det for alvor førte noget farligt med sig. Gæsterne tilkæmpede sig dog flere hjørnespark, der blandt andet udmøntede sig i et hovedstød på overliggeren.

En stilstand begyndte herefter at sprede sig på banen, hvor kampens tempo dalede en smule.

I det 20. minut fandt Vålerengas Gunnhildur Jonsdottir vejen til målet, og nettede udeholdet på 1-0 efter et hjørnespark.

Anden halvleg åbnede med samme kampbillede med Vålerenga som dominerende, og blot tre minutter skulle der gå, før Theresa Nielsen var i målscorerens rolle, da hun cementerede 2-0-sejren.

Landsholdsspilleren Theresa Nielsen glæder sig over holdets anden sejr i træk, men ærgrer sig over en svær bane.

- Det var en helt elendig græsbane, vi spillede på, og det satte tydeligt sit præg på kampen. Det var dog en stor forløsning, da vi scorede det første mål. Vi kom godt ud igen til anden halvleg, og ret hurtigt scorede vi til 2-0, siger Nielsen til bold.dk.

- Resten af kampen bølgede spillet lidt frem og tilbage, men igen stod vi stærkt defensivt og kørte sejren sikkert hjem. En super holdindsats, og vi skruede virkelig op for fighterviljen, som klart bragte os frem til sejren.

Sejren bringer Vålerenga op på otte point efter seks kampe, der rækker til en femteplads.

maria@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.