LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Thomas Rune overtager trænersædet i Herlufsholm

| 1. Division (k) | 0 kommentarer
Thomas Rune overtager trænersædet i Herlufsholm
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk
Når Herlufsholm i starten af april skyder foråret i gang i 1. divisions pulje 1, bliver det med et nyt trænerteam i spidsen i form af Thomas Rune og Martin Rowland Sørensen.

Herlufsholm sluttede efterårets strabadser i 1. divisions pulje 1 lige uden for de to oprykningsgivende pladser til Kvalifikationsligaen, da holdet sluttede som nummer tre med 22 point for 14 kampe.

Det betød, at klubbens daværende cheftræner Steen Hansen og assistenten Jan Faber valgte at gå nye veje efter efterårets afslutning.

For nyligt præsenterede Næstved-klubben så afløseren, og det bliver klubmanden Thomas Rune, der tager plads i trænersædet i Herlufsholm.

35-årige Thomas Rune har tidligere stået i spidsen for FK Sydsjællands serie 1-herre, og var efter efterårssæsonen indstillet på at stoppe trænergerningen, men tjansen for Herlufsholms 1. divisions-hold, fristede for meget.

- Projektet i Herlufsholm er simpelthen for spændende til, at jeg bare kunne sige nej og lægge trænergerningen i haveskuret, som det ellers var planen, siger Thomas Rune til klubbens hjemmeside.

- Jeg ser meget potentiale i holdet, og jeg glæder mig til at komme i gang med træningen, for jeg har selvfølgelig også nogle ideer, jeg gerne vil have arbejdet ind i spillerne, så der er nok at gå i gang med før sæsonstart. Men det bliver helt sikkert sjovt, fortæller han og uddyber:

- Jeg vil gerne have, at vi er et boldbesiddende hold med mange kræfter og stor energi. Og så har jeg stort fokus på den fase af spillet, hvor vi ikke har bolden.

- Det er jo ofte en stor del af en fodboldkamp, hvor modstanderne har bolden, og dét synes jeg er en spændende del at arbejde med; altså hvordan vi griber det an, placerer os på banen, og hvordan vi agerer, fortsætter Herlufsholm-træneren.

Thomas Rune har skrevet under på en toårig kontrakt med Herlufsholm, og har fået sin mangeårige makker og arbejdskollega med som assistent i form af Martin Rowland Sørensen, som ikke har været helt uvæsentligt, erkender den nye mand i spidsen.

- Det er meget vigtigt for mig, at jeg kan stole på de mennesker, jeg har omkring mig, så jeg er meget for, at Martin har sagt ja til rollen som assistenttræner. Han har mange kvaliteter, som jeg sætter pris på, slutter Herlufsholm-cheftræneren.

Herlufsholm indledte tirsdag aften træningen frem mod forårets kampe i 1. division.


Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.