LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

Thomas Rune overtager trænersædet i Herlufsholm

| 1. Division (k) | 0 kommentarer
Thomas Rune overtager trænersædet i Herlufsholm
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk
Når Herlufsholm i starten af april skyder foråret i gang i 1. divisions pulje 1, bliver det med et nyt trænerteam i spidsen i form af Thomas Rune og Martin Rowland Sørensen.

Herlufsholm sluttede efterårets strabadser i 1. divisions pulje 1 lige uden for de to oprykningsgivende pladser til Kvalifikationsligaen, da holdet sluttede som nummer tre med 22 point for 14 kampe.

Det betød, at klubbens daværende cheftræner Steen Hansen og assistenten Jan Faber valgte at gå nye veje efter efterårets afslutning.

For nyligt præsenterede Næstved-klubben så afløseren, og det bliver klubmanden Thomas Rune, der tager plads i trænersædet i Herlufsholm.

35-årige Thomas Rune har tidligere stået i spidsen for FK Sydsjællands serie 1-herre, og var efter efterårssæsonen indstillet på at stoppe trænergerningen, men tjansen for Herlufsholms 1. divisions-hold, fristede for meget.

- Projektet i Herlufsholm er simpelthen for spændende til, at jeg bare kunne sige nej og lægge trænergerningen i haveskuret, som det ellers var planen, siger Thomas Rune til klubbens hjemmeside.

- Jeg ser meget potentiale i holdet, og jeg glæder mig til at komme i gang med træningen, for jeg har selvfølgelig også nogle ideer, jeg gerne vil have arbejdet ind i spillerne, så der er nok at gå i gang med før sæsonstart. Men det bliver helt sikkert sjovt, fortæller han og uddyber:

- Jeg vil gerne have, at vi er et boldbesiddende hold med mange kræfter og stor energi. Og så har jeg stort fokus på den fase af spillet, hvor vi ikke har bolden.

- Det er jo ofte en stor del af en fodboldkamp, hvor modstanderne har bolden, og dét synes jeg er en spændende del at arbejde med; altså hvordan vi griber det an, placerer os på banen, og hvordan vi agerer, fortsætter Herlufsholm-træneren.

Thomas Rune har skrevet under på en toårig kontrakt med Herlufsholm, og har fået sin mangeårige makker og arbejdskollega med som assistent i form af Martin Rowland Sørensen, som ikke har været helt uvæsentligt, erkender den nye mand i spidsen.

- Det er meget vigtigt for mig, at jeg kan stole på de mennesker, jeg har omkring mig, så jeg er meget for, at Martin har sagt ja til rollen som assistenttræner. Han har mange kvaliteter, som jeg sætter pris på, slutter Herlufsholm-cheftræneren.

Herlufsholm indledte tirsdag aften træningen frem mod forårets kampe i 1. division.Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

B. 93-boss: Utopi ikke at gå efter oprykning til 3F Ligaen
B. 93-cheftræner Rasmus Skovby betragter ikke sit hold som værende favoritter i forårets kvalifikationsspil til 3F Ligaen, men fastslår, at man går efter oprykning til landets bedste række.
Lars Nielsen overtager Sundby frem til sommer
1. divisionsklubben Sundby meddeler, at Lars Nielsen overtager cheftrænertjansen med holdet frem til sommer.
Odense Q-træner vil gøre fynboerne turneringsklar
Odense Q's nye cheftræner Morten Christiansen ser frem til at prøve sig af i nye omgivelser og mærke kulturen hos den fynske klub. Der skal bygges et hold op, som er klar til turneringsstart, fortæller han.
Ringsing glad for 90 minutter i Leverkusen-test
Louise Ringsing udtrykker stor tilfredshed med sin uofficielle debut for Bayer 04 Leverkusen, da klubben onsdag aften testede formen mod Bundesliga-klubben SGS Essen.
Fortuna Hjørring opruster med elitechef
3F Liga-klubben Fortuna Hjørring har forstærket sig på talent- og elitesiden med den 37-årige Jacob Larsen, der bliver klubbens nye elitechef.
Ung angriber klar for KoldingQ
KoldingQ har styrket offensiven og sikret sig den blot 19-årige angriber Nicoline Boeriis med en fortid i blandt andet Lyseng og Vejle Boldklub.
Nanna C. ser positivt på landsholdstur: Alle vil vise sig frem
Nanna Christiansen er glad for at være med på landsholdets tur til Californien i USA, og hun anser det som en god mulighed for at vise sig frem for den nye landstræner Lars Søndergaard.
Odense Q-formand stolt af Maria Thomsen-skifte
Odense Q-formand Rene Højgård Hansen er stolt af viceanfører Maria Thomsens skifte til den svenske klub LB07 denne vinter.
Louise W: Dejligt at være tilbage på træningsbanen
Brøndby-anfører Louise Winter nyder at være tilbage på træningsbanen sammen med holdkammeraterne, efter at de blå-gule har taget hul på forberedelserne til slutspillet.
Harder: Kan udvikle mig i Wolfsburg
Wolfsburg-angriberen Pernille Harder jubler over kontraktforlængelsen og retter nu sigtekortet mod at udvikle sig yderligere og vinde flere titler.
Wolfsburg-sportsdirektør: Harder har verdensklasse
Pernille Harder har sat sin signatur på en ny kontrakt med den tyske storklub Wolfsburg frem til sommeren 2020, noget som skaber glæde hos Bundesliga-klubben.
Harder forlænger med tysk storklub
Bundesliga-klubben Wolfsburg meddeler, at de har forlænget kontrakten med den danske landsholdsanfører Pernille Harder frem til sommeren 2020.
Sophie Sundqvist vil tage det næste skridt i Brøndby
Nyerhvervelsen Sophie Sundqvist erklærer sig tilfreds med skiftet til den danske topklub Brøndby, hvor hun vil gøre sig gældende og udvikle sig som fodboldspiller.
VSK Aarhus henter erfaren defensivspiller i Vejle
Forsvarsspilleren Christina Ravn Nielsen skifter fra Vejle Boldklub til 3F Liga-klubben VSK Aarhus.
Fortuna Hjørring-formand begræder cheftræner-afsked
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen erklærer sig ked af afskeden med cheftræner Brian Sørensen, men er ham meget taknemmelig for det engagement, der er blevet lagt i den nordjyske klub.
Nadia Nadim matchvinder mod Chelsea
Nadia Nadim blev matchvinder for Manchester City, der med en 1-0-sejr over Chelsea spillede sig i finalen i Continental Tyres Cup'en.
Landstræner om USA-møde: Fantastisk udfordring
Landstræner Lars Søndergaard står foran sin første samling under træningsturen til USA, og den rutinerede træner ser frem til at prøve kræfter med verdensmestrene.
Fortuna Hjørring-cheftræner stopper øjeblikkeligt
Succestræneren Brian Sørensen meddeler, at han med øjeblikkelig virkning stopper som cheftræner i 3F Liga-klubben Fortuna Hjørring. Han rejser til USA for at arbejde med sit fodboldudstyrsfirma Goal Station.
Veje med assist i fransk premiere-sejr
Katrine Veje fik 80 minutters spilletid, da det franske tophold Montpellier lørdag hjemme besejrede Marseille 3-2 i den franske bedste række.
Fortuna Hjørring sikrer sig amerikansk keeper
Fortuna Hjørring-cheftræner Brian Sørensen har garderet sig med en ny keeper, hvor man har hentet den 22-årige amerikaner Hanna Seabert. Keeperen har underskrevet en etårig kontrakt.
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Wenger: Mkhitaryan opvejer Alexis-tab
Fredag 19. januar kl 10:32
Avis: FCK henter Robert Skov
Fredag 19. januar kl 14:29
Jakob Ankersen: Helt fair jeg blev vraget
Fredag 19. januar kl 07:43
Ståle: Roerslev er klar til førsteholdet nu
Fredag 19. januar kl 06:33
SIF: Enige med FCK om Robert Skov
Fredag 19. januar kl 15:23

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Brandvarm Lingard: Ferguson havde ret
Mandag 15. januar kl 09:27
Medie: FCM sælger Novak for 19 millioner
Tirsdag 16. januar kl 07:24
Medie: FCK sælger talent til RB Leipzig
Tirsdag 16. januar kl 21:00
BIF-anfører: Utrolig stærkt at hente Tibbling
Søndag 14. januar kl 11:44
FCK-trio skal finde nye klubber
Torsdag 18. januar kl 15:38
Conte imponeret over usædvanlig 17-årig
Onsdag 17. januar kl 13:18
Dortmund: Respektløst af Wenger
Torsdag 18. januar kl 14:20
Zorc: Uacceptabel opførsel af Aubameyang
Søndag 14. januar kl 21:37
Wenger bekræfter: Sanchez tæt på United
Torsdag 18. januar kl 10:13
Officielt: FCM henter Erik Sviatchenko
Tirsdag 16. januar kl 09:15

Kvindebold debat