LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Tilfreds Katrine Veje: Udvikler mig meget i Frankrig

| Montpellier (k) | 0 kommentarer
Tilfreds Katrine Veje: Udvikler mig meget i Frankrig
Foto: MHSC

Infoboks

Katrine Veje tog i sommer springet fra Brøndby til Montpellier i Frankrig, og kantspillerens første halve år har været en både spændende, hård og udviklende periode.

Efter to sæsoner hos den danske topklub Brøndby, skiftede landsholdsspilleren Katrine Veje i sommer 3F Liga-tilværelsen ud med fodbold på højeste niveau i Frankrig.

Her skrev den hurtige venstrekant under med den franske topklub Montpellier, der i forrige sæson sluttede som nummer to i ligaen, og hun blev udstyret med en kontrakt gældende frem til sommeren 2019.

bold.dk har taget en snak med Katrine Veje om den første tid i Frankrig.

Din første halvsæson i det franske er færdigspillet, og det har været et efterår, hvor du har fået masser af spilletid og scoret et par mål. Hvordan ser du tilbage på efteråret?

- Allerførst synes jeg, det har været en lang fodboldsæson for mig med en masse kampe, både med landsholdet og for klubberne Brøndby og Montpellier, siger Veje til bold.dk.

- Jeg har haft en god halvsæson i min nye klub, hvor jeg både er stemplet ind med assists og med mål, hvor det med at score mål er noget, jeg har stræbt efter og forsøgt at ligge til på mit fodboldspil.

- Jeg har også fået al den spilletid, jeg har kunne drømme om. Undervejs løb jeg dog ind i en drilsk fiberskade, som holdt mig ude i to kampe, men udover det, så har jeg fået fuld spilletid, fortæller kantspilleren.

- Det har selvfølgelig været hårdt at skulle starte et nyt sted med en helt anden kultur, end jeg har været vant til. Men det har været lærerigt, og jeg begynder at føle mig mere og mere tilpas, både på og uden for banen.

Hvordan ser du overordnet set tilbage på klubbens efterår?

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det selvfølgelig ville være et drømmescenarie, hvis vi lå på førstepladsen, men vi er desværre oppe imod en liga, som besidder flere rigtig, gode hold, og der er konstant konkurrence, siger kantspilleren og uddyber:

- Lyon og PSG er suveræne, og jeg synes, de er med til at udvikle mig som fodboldspiller på den måde, at man konstant møder gode modstandere.

- Derudover har vi klaret os godt i Champions League og til foråret står den på kvartfinale. Det er første gang, at Montpellier er kommet så langt i turneringen, så nu skal vi forsøge at slå Chelsea ud og komme videre. Det drømmer jeg om, indrømmer Veje.

Hvordan har det været at skifte et dansk tophold, Brøndby, ud med et fransk tophold, som er med i toppen med andre europæiske storkluber som Lyon, PSG mf.?

- Det har været anderledes. I Brøndby var kampene ikke nær så hårde, som jeg oplever kampene i Montpellier. Lyon er i mine øjne outstanding. Det er helt vildt, hvordan de kan flytte bolden rundt, og det er jeg ret imponeret over. PSG føler jeg, vi er tættere på end tilfældet med Lyon.

- Derfor er målsætningen, at vi skal forsøge at blive nummer to i ligaen i denne sæson og dermed kvalificere os til Champions League. Det betyder meget for klubben og for mig som fodboldspiller, da Champions League er det ypperste, man kan opnå med klubfodbolden.

Hvordan føler du, at du har udviklet dig som fodboldspiller gennem det seneste halve år?

- Jeg føler, at jeg har udviklet mig i forhold til, at jeg gerne ville begynde at score mål og ikke kun være hende, som laver assists, og det er jeg begyndt på. Nu håber jeg bare, at det bliver ved, siger Veje med et smil.

- Derudover vokser jeg også som menneske på banen, da spillet er en smule anderledes, end jeg er vant til fra min tid i Brøndby. Det er lidt mere direkta og  powerplay, og det skal jeg lige vænne mig til, slutter Veje.

26-årige Katrine Veje står noteret for 104 A-landskampe og ni scoringer.

maria@bold.dk


Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Få 7 dages gratis adgang nu
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Vendsyssel triumferede i målrig premierekamp
Søndag 15. juli kl 15:52
West Ham henter Felipe Anderson i rekordkøb
Søndag 15. juli kl 11:09
Bo H. om Pusic: Et kæmpe scoop
Søndag 15. juli kl 10:56
Napoli-præsident: Vi blev tilbudt Ronaldo
Søndag 15. juli kl 12:25
Luka Modric kåret som VM's bedste
Søndag 15. juli kl 19:29

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Avis: Hjulsager på blokken i Brøndby
Torsdag 12. juli kl 13:51
Officielt: Cristiano Ronaldo skifter til Juventus
Tirsdag 10. juli kl 17:36
Bekræftet: Bjelland skifter til FC København
Mandag 9. juli kl 17:01
Bjelland undlod at se Danmarks VM-kampe
Tirsdag 10. juli kl 06:30
Ny Brøndby-angriber imponerer Fisker
Torsdag 12. juli kl 16:33
Vejle henter Gustaf Nilsson i Brøndby
Tirsdag 10. juli kl 18:04
David Nielsen lukker ned for Pusic-retur
Onsdag 11. juli kl 06:30
Van der Vaart tilbudt kontrakt i Esbjerg
Fredag 13. juli kl 15:06
Jannik V: Jeg koster 186 millioner
Fredag 13. juli kl 12:14
Avis: Liverpool tæt på Shaqiri-aftale
Onsdag 11. juli kl 11:50

Kvindebold debat