LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2018 Sukkerbold Advertisement

Tilfreds Katrine Veje: Udvikler mig meget i Frankrig

| Montpellier (k) | 0 kommentarer
Tilfreds Katrine Veje: Udvikler mig meget i Frankrig
Foto: MHSC

Infoboks

Katrine Veje tog i sommer springet fra Brøndby til Montpellier i Frankrig, og kantspillerens første halve år har været en både spændende, hård og udviklende periode.

Efter to sæsoner hos den danske topklub Brøndby, skiftede landsholdsspilleren Katrine Veje i sommer 3F Liga-tilværelsen ud med fodbold på højeste niveau i Frankrig.

Her skrev den hurtige venstrekant under med den franske topklub Montpellier, der i forrige sæson sluttede som nummer to i ligaen, og hun blev udstyret med en kontrakt gældende frem til sommeren 2019.

bold.dk har taget en snak med Katrine Veje om den første tid i Frankrig.

Din første halvsæson i det franske er færdigspillet, og det har været et efterår, hvor du har fået masser af spilletid og scoret et par mål. Hvordan ser du tilbage på efteråret?

- Allerførst synes jeg, det har været en lang fodboldsæson for mig med en masse kampe, både med landsholdet og for klubberne Brøndby og Montpellier, siger Veje til bold.dk.

- Jeg har haft en god halvsæson i min nye klub, hvor jeg både er stemplet ind med assists og med mål, hvor det med at score mål er noget, jeg har stræbt efter og forsøgt at ligge til på mit fodboldspil.

- Jeg har også fået al den spilletid, jeg har kunne drømme om. Undervejs løb jeg dog ind i en drilsk fiberskade, som holdt mig ude i to kampe, men udover det, så har jeg fået fuld spilletid, fortæller kantspilleren.

- Det har selvfølgelig været hårdt at skulle starte et nyt sted med en helt anden kultur, end jeg har været vant til. Men det har været lærerigt, og jeg begynder at føle mig mere og mere tilpas, både på og uden for banen.

Hvordan ser du overordnet set tilbage på klubbens efterår?

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det selvfølgelig ville være et drømmescenarie, hvis vi lå på førstepladsen, men vi er desværre oppe imod en liga, som besidder flere rigtig, gode hold, og der er konstant konkurrence, siger kantspilleren og uddyber:

- Lyon og PSG er suveræne, og jeg synes, de er med til at udvikle mig som fodboldspiller på den måde, at man konstant møder gode modstandere.

- Derudover har vi klaret os godt i Champions League og til foråret står den på kvartfinale. Det er første gang, at Montpellier er kommet så langt i turneringen, så nu skal vi forsøge at slå Chelsea ud og komme videre. Det drømmer jeg om, indrømmer Veje.

Hvordan har det været at skifte et dansk tophold, Brøndby, ud med et fransk tophold, som er med i toppen med andre europæiske storkluber som Lyon, PSG mf.?

- Det har været anderledes. I Brøndby var kampene ikke nær så hårde, som jeg oplever kampene i Montpellier. Lyon er i mine øjne outstanding. Det er helt vildt, hvordan de kan flytte bolden rundt, og det er jeg ret imponeret over. PSG føler jeg, vi er tættere på end tilfældet med Lyon.

- Derfor er målsætningen, at vi skal forsøge at blive nummer to i ligaen i denne sæson og dermed kvalificere os til Champions League. Det betyder meget for klubben og for mig som fodboldspiller, da Champions League er det ypperste, man kan opnå med klubfodbolden.

Hvordan føler du, at du har udviklet dig som fodboldspiller gennem det seneste halve år?

- Jeg føler, at jeg har udviklet mig i forhold til, at jeg gerne ville begynde at score mål og ikke kun være hende, som laver assists, og det er jeg begyndt på. Nu håber jeg bare, at det bliver ved, siger Veje med et smil.

- Derudover vokser jeg også som menneske på banen, da spillet er en smule anderledes, end jeg er vant til fra min tid i Brøndby. Det er lidt mere direkta og  powerplay, og det skal jeg lige vænne mig til, slutter Veje.

26-årige Katrine Veje står noteret for 104 A-landskampe og ni scoringer.

maria@bold.dkAf Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Nanna C: Vi skal ville det mere end Fortuna
Brøndbys Nanna Christiansen ser frem til lørdagens pokalkvartfinale mod Fortuna Hjørring, og tror på, at viljen bliver nøglen til videre avancement.
Thøgersen før pokalbrag mod Brøndby: Vi står godt
Frederikke Thøgersen føler, at Fortuna Hjørring står godt rustet til lørdagens pokalbrag mod rivalerne Brøndby. Men det bliver som altid en svær kamp, fortæller hun.
Søndergaard efterudtager Boye og Sevecke
Forsvarsspillerne Simone Boye og Rikke Sevecke er blevet efterudtaget til det danske A-landsholds Algarve Cup i næste uge.
Lotte Troelsgaard glæder sig over god opstart
KoldingQ's Lotte Troelsgaard har bombet løs i holdets to træningskampe i det nye år, og offensivspilleren er godt tilfreds med opstarten.
FC Nordsjælland henter færøsk landsholdsspiller
Den nystartede kvindeafdeling i FC Nordsjælland har sikret sig den færøske midtbanespiller Asla Johannesen, der senest har gjort sig i hjemlandets B36.
SønderjyskE forfremmer ung offensivspiller
SønderjyskE rykker den 16-årige offensivspiller Freja Heisel Jensen op i sin førsteholdstrup.
Nadim og Manchester City led første nederlag
Topholdet Manchester City løb onsdag aften ind i sæsonens første nederlag, da de blev besejret med 2-0 af Birmingham. Andetsteds i Frankrig spillede Katrine Veje og Montpellier uafgjort 1-1.
BSF-topscorers dagbog fra træningslejr
BSF er tilbage i Danmark efter en uges træningslejr under sydligere himmelstrøg i Tyrkiet, og topscorer Amalie Thestrup skriver på bold.dk om turen.
Keeper Line Johansen glad for Avaldsnes-debut
Den norske Toppserien-klub Avaldsnes gav fredag aften debut til keeper Line Johansen i 2-1-sejren over RØA, og landsholdskeeperen erklærer sig fint tilfreds med oplevelsen.
Odense Q hentede sikker sejr i generalprøve
Odense Q fik en fin generalprøve forud for lørdagens pokalkvartfinale, da det blev til en 5-0-sejr over Varde i en testkamp. Michella Østergaard, Sille Struck og Helena Vigen kom på tavlen, mens Sandra Jakobsen scorede to.
BSF-anførers dagbog fra træningslejr
BSF er tilbage i Danmark efter en uges træningslejr under varmere himmelstrøg i Tyrkiet, og anfører Michelle Madsen skriver på bold.dk om turen.
Troelsgaard tilfreds med Rosengårds forårsstart
Sanne Troelsgaard var tilfreds med sin egen og holdets præstation efter Rosengårds 16-0-sejr over Qviding i Svenska Cupen, og hun sender roser i holdkammeraternes retning.
Odense Q efter endnu en testsejr: Vi bygger på
Odense Q vandt med hele 4-1, da de lørdag eftermiddag mødte 1. divisionsholdet Næsby i en testkamp. Cheftræner Morten Christiansen er godt tilfreds med den udvikling, holdet er inde i.
Troelsgaard scorede fem i Rosengård-kæmpesejr
FC Rosengård slog Qviding på overbevisende manér med hele 16-0 i Svenska-Cupen. Sanne Troelsgaard scorede fem mål.
Nadim nettede City i FA Cup-kvartfinalen
Manchester City er med en 3-1-sejr ude over Birmingham, efter forlænget spilletid, klar til kvartfinalen i FA Cup'en. Nadia Nadim var på pletten i første halvleg.
Katrine Veje på pletten i Montpellier-sejr
Katrine Veje scorede Montpelliers første mål, da de vandt 2-1 over Rodez i 15. spillerunde.
Harder matchvinder i Wolfsburgs forårspremiere
Pernille Harder scorede kampens eneste mål, da Wolfsburg tog hul på forårssæsonen med en 1-0-sejr ude over Hoffenheim. Wolfburg fastholder føringen i Bundesligaen.
Signe H. meget stolt af nominering
18-årige Signe Holt Andersen er blandt de fire nominerede til årets kvindelige talent, og VSK Aarhus-bomberen er både overrasket og beæret over hæderen.
Veje om nominering: Et stort skulderklap
Katrine Veje er blevet nomineret til årets kvindelige spiller. Nomineringen kommer bag på kantspilleren, der til daglig slår sig løs i den franske storklub Montpellier.
Brøndby- og Fortuna-duo slås om 3F Liga-pris
Brøndbys Stine Larsen og Nanna Christiansen kæmper mod Fortuna Hjørrings Tamires Gomes og Nevena Damjanovic om at blive årets 3F Liga-spiller.
Advertisement
EMINEM
BRUNO MARS
GORILLAZ
CARDI B
DAVID BYRNE
KHALID
NEPHEW
… OG MANGE FLERE ACTS
SE ALLE
2018
ROSKILDE FESTIVAL
126 DAGE TILBAGE

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Arsenal videre trods chokerende nederlag
Torsdag 22. februar kl 22:56
Vigen: FCM-kamp er fuldstændig ligegyldig nu
Fredag 23. februar kl 10:31
FCK slap fra Wanda med smalt nederlag
Torsdag 22. februar kl 20:49
Wenger revser selvtilfredse spillere
Fredag 23. februar kl 07:22
Makienok: Alt inden sommer vil være en bonus
Fredag 23. februar kl 09:30

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Jan Bech: Vi sælger spillere til sommer
Tirsdag 20. februar kl 06:43
Conte: Christensen var en af de bedste
Onsdag 21. februar kl 07:26
Ståle: Kan ikke bare købe og købe
Søndag 18. februar kl 10:01
Fabregas lægger dæmper på Barca-venskaber
Mandag 19. februar kl 11:15
Diego Costa raser mod spanske dommere
Søndag 18. februar kl 22:54
McCarthy er knotten over Zohores scoring
Torsdag 22. februar kl 08:25
Boilesen er tiltrukket af La Liga
Torsdag 22. februar kl 09:46
Will Grigg sendte Citys ti mand ud i mørket
Mandag 19. februar kl 22:51
Valverde: Bænkede Coutinho for holdets skyld
Søndag 18. februar kl 18:23
Icardi-agent: 820 mio. kr. er mange penge
Torsdag 22. februar kl 11:57

Kvindebold debat