LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2018 Casino24 Advertisement

Tilfreds Tenna Kappel: Spillede som et hold

| 3F Cup (k) | 1 kommentar
Tilfreds Tenna Kappel: Spillede som et hold
Foto: Iver Tidemand
Odense Q's Tenna Kappel ærgrer sig over 3-2-nederlaget til KoldingQ i det første semifinaleopgør, men odenseanerne spillede som et hold, mener anføreren.

3F Liga-klubben Odense Q løb lørdag eftermiddag ind i et 3-2-nederlag til ligakollegaerne fra KoldingQ på udebane. Det var det første af to opgør i pokalturneringens ene semifinale.

Returopgøret skal spilles i Odense på lørdag, og Odense Q's anfører Tenna Kappel tror stadig på drømmen om en finaleplads. Ifølge kaptajnen kan man tage mange ting med fra det første opgør.

- Masser af godt spil, og at vi scorer to mål. Det viser bare, at vi godt kan spille os frem til chancer mod et tophold som Kolding, siger Kappel til klubbens hjemmeside.

- Vi har alt at spille for, og det skal vi gå ud og vise i returen, så vi forhåbentlig kan sende dem hjem med et nederlag, fastslår Odense Q-spilleren, der især hæfter sig ved en god holdpræstation.

- Vi spiller som et hold. Vi står sammen 100 %, og det kan man se ude på banen. Ellers havde vi heller ikke kunnet sikre os så godt et resultat inden returopgøret.

Den 25-årige midtbanespiller var naturligvis ærgerlig over resultatet.

- Jeg synes egentlig, at den er meget lige langt hen ad vejen. Kolding sidder meget på bolden de første 20-25 minutter, men derefter synes jeg, at vi kommer godt ind i kampen og spiller en virkelig god første halvleg. Vi får spillet vores eget spil, og vi tør holde på bolden.

- I anden halvleg får vi ikke bygget spillet op på samme måde, men vi formår alligevel at kæmpe os tilbage og få scoret til 2-2.

- Og så er det selvfølgelig bare ærgerligt - meget ærgerligt - at de får det sidste mål i overtiden. Vi er skuffede efter kampen, men intet er taget for givet inden returkampen. Nu har vi en god træningsuge foran os, hvor vi bare skal se fremad, så vi næste weekend kan få den sejr, der skal til.

Odense Q og KoldingQ mødes igen på lørdag klokken 13.00 i returopgøret, hvor det altså afgøres, hvem der skal videre til finalen - og møde enten Brøndby eller VSK Aarhus.


Streaming af topfodbold fra Premier League, La Liga, Superligaen og Europa League. Få 2 ugers gratis adgang nu.
Advertisement

Af Maria Kammann

1 kommentar

CamelFock 16:00          
Fedt billed, spiller hende i den blå trøje med ørevarmere?:-)
Carrie Kveton har store forventninger til sit hold
I Fortuna Hjørring-lejren ser man frem til at tage hul på 3F Ligaens mesterskabsslutspil, og der er store forventninger til foråret, fortæller cheftræner Carrie Kveton.
Danmarks endelige VM-trup udtaget
Landstræner Lars Søndergaard har sat navne på de 18 spillere, der skal repræsentere det danske landshold ved VM-kvalifikationskampen mod Ukraine i april.
Harder med to CL-mål i sikker Wolfsburg-sejr
Pernille Harder scorede to gange, da Wolfsburg torsdag aften slog Slavia Prag med hele 5-0 i den første Champions League-kvartfinale.
B. 93 opruster med tre spillere
B. 93, der til foråret skal spille kvalifikationsspil om at rykke op i 3F Ligaen, har forstærket sig med tre spillere.
Brøndby-profil: Meget fortjent vi er i pokalfinalen
Brøndbys Nanna Christiansen mener, at det er fortjent, at de blå-gule er klar til sin 12. pokalfinale.
Manchester City slog Linköpings - og fik godt udgangspunkt
Manchester City hentede onsdag et godt udgangspunkt i Champions League-kvartfinalen, da holdet hjemme vandt 2-0 over Linköpings. Katrine Veje og Montpellier løb ind i et 2-0-nederlag til Chelsea.
Dagens overblik: Harder og Wolfsburg i CL-kvartfinale
Pernille Harder og Wolfsburg skal torsdag aften spille Champions League-kvartfinale, når den tyske storklub får besøg af Slavia Prag fra Tjekkiet.
Lars Søndergaard har udtaget dansk bruttotrup
Landstræner Lars Søndergaard har udtaget en bruttotrup bestående af 22 spillere til VM-kvalifikationskampen mod Ukraine den 9. april. Fire spillere skal sorteres fra.
Rosengårds Sanne T: Finaleplads betyder meget
Sanne Troelsgaard står over for at vinde Svenska Cupen med Rosengård. Det vil være klubbens tredje i træk.
Dagens overblik: Danske profiler skal i aktion i Champions League
Der er to Champions League-kampe på tapetet onsdag aften, hvor Manchester City får besøg af danskerklubben Linköpings, mens Katrine Veje og Montpellier tørner sammen med Chelsea.
Janni Arnth jubler over femte finaleplads
Janni Arnth og Linköpings er klar til sin femte Svenska Cupen-finale i træk, og det glæder den rutinerede forsvarsspiller.
KoldingQ vil have pokalfinale til byen
KoldingQ er klar til årets pokalfinale, og koldingenserne har et stort ønske om at være vært for finalen i slutningen af april. Det fortæller Peter Terp, der er bestyrelsesmedlem i klubben.
Bjarne Brath A/S bliver hovedsponsor for AaB
Bygge- og entreprenørfirmaet Bjarne Brath A/S bliver hovedsponsor hos AaB's pige- og kvindeafdeling. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.
Danskerbrag i vente i Svenska Cupen-finale
Det er andet år i træk, at danskerklubberne FC Rosengård og Linköpings mødes i finalen i Svenska Cupen. Det står klart, efter at begge mandskaber sejrede med 2-1 i semifinalerne mod henholdsvis Djurgården og Eskilstuna.
Odense Q-træner: To fejl blev afgørende
Odense Q lavede to fejl, som kostede i lørdagens nederlag i pokalsemifinalen mod Kolding, forklarer assistenttræner Steen Hansen.
KoldingQ-træner: Vi dominerede kampen hele vejen
Peter Pedersen er stolt af KoldingQ's udesejr over Odense Q og dermed en plads i årets pokalfinale. Han mener, at koldingenserne dominerede hele kampen.
Brøndby og KoldingQ klar til pokalfinale
De forsvarende mestre fra Brøndby spillede sig uden problemer i pokalfinalen med en samlet 5-0-sejr over VSK Aarhus og er dermed klar til et finalemøde med KoldingQ, der samlet besejrede Odense Q med 5-2.
Dagens overblik: Danske profiler i aktion
Søndag er der flere kampe på tapetet, og vi får fornøjelsen af action i flere af de europæiske turneringer, hvor blandt andre Pernille Harder, Nadia Nadim, Sanne Troelsgaard, Simone Boye og Katrine Veje kan komme i kamp.
Dagens overblik: Pokalfinalister skal findes
Lørdag er det afgørelsens time i de to semifinaler i den danske pokalturnering, mens danskerklubben Linköpings jagter en plads i Svenska Cupen finalen.
Louise Eriksen før pokalretur: Skal være konsekvente
KoldingQ tager til det fynske for at være konsekvente og spille sit eget spil mod Odense Q i pokalsemifinalens returopgør. Det slår anføreren Louise Eriksen fast.
Advertisement
EMINEM
BRUNO MARS
GORILLAZ
NINE INCH NAILS
CARDI B
DAVID BYRNE
KHALID
NEPHEW
… OG MANGE FLERE ACTS
SE ALLE
2018
ROSKILDE FESTIVAL
98 DAGE TILBAGE

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Officielt: Manchester United og Zlatan ophæver
Torsdag 22. marts kl 18:37
Bale slog walisisk målrekord da Kina fik tæsk
Torsdag 22. marts kl 14:31
Medier: United ophæver med Zlatan
Torsdag 22. marts kl 14:56
Overskud på 11 mio. kr. i Silkeborg
Torsdag 22. marts kl 14:16
Pione Sisto straffede Panamas ti mand
Torsdag 22. marts kl 21:55

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Emre Can: Pep kunne ikke garantere spilletid
Tirsdag 20. marts kl 09:17
Ødegaard forventer at skifte klub til sommer
Tirsdag 20. marts kl 18:53
Stortalent vil væk fra Vejle Boldklub
Onsdag 21. marts kl 11:06
Bashkim Kadrii regner med FCK-retur
Mandag 19. marts kl 16:39
Hareide bekræfter holdet mod Panama
Onsdag 21. marts kl 18:22
Oversete Billing søgte drømmen i England
Onsdag 21. marts kl 09:00
AC rådførte sig hos John Terry efter fejl
Mandag 19. marts kl 12:06
Nissen om Ajax-spurt: Tør ikke forvente noget
Onsdag 21. marts kl 11:00
Mukhtar har droppet højtravende målsætninger
Tirsdag 20. marts kl 20:06
Hobro-boss blæser på mundkurv: Lortestruktur
Søndag 18. marts kl 21:31

Kvindebold debat