LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Tilfreds Tenna Kappel: Spillede som et hold

| 3F Cup (k) | 1 kommentar
Tilfreds Tenna Kappel: Spillede som et hold
Foto: Iver Tidemand

Infoboks

Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player 

Kom i gang nu på Eurosport Player

Advertisement
Odense Q's Tenna Kappel ærgrer sig over 3-2-nederlaget til KoldingQ i det første semifinaleopgør, men odenseanerne spillede som et hold, mener anføreren.

3F Liga-klubben Odense Q løb lørdag eftermiddag ind i et 3-2-nederlag til ligakollegaerne fra KoldingQ på udebane. Det var det første af to opgør i pokalturneringens ene semifinale.

Returopgøret skal spilles i Odense på lørdag, og Odense Q's anfører Tenna Kappel tror stadig på drømmen om en finaleplads. Ifølge kaptajnen kan man tage mange ting med fra det første opgør.

- Masser af godt spil, og at vi scorer to mål. Det viser bare, at vi godt kan spille os frem til chancer mod et tophold som Kolding, siger Kappel til klubbens hjemmeside.

- Vi har alt at spille for, og det skal vi gå ud og vise i returen, så vi forhåbentlig kan sende dem hjem med et nederlag, fastslår Odense Q-spilleren, der især hæfter sig ved en god holdpræstation.

- Vi spiller som et hold. Vi står sammen 100 %, og det kan man se ude på banen. Ellers havde vi heller ikke kunnet sikre os så godt et resultat inden returopgøret.

Den 25-årige midtbanespiller var naturligvis ærgerlig over resultatet.

- Jeg synes egentlig, at den er meget lige langt hen ad vejen. Kolding sidder meget på bolden de første 20-25 minutter, men derefter synes jeg, at vi kommer godt ind i kampen og spiller en virkelig god første halvleg. Vi får spillet vores eget spil, og vi tør holde på bolden.

- I anden halvleg får vi ikke bygget spillet op på samme måde, men vi formår alligevel at kæmpe os tilbage og få scoret til 2-2.

- Og så er det selvfølgelig bare ærgerligt - meget ærgerligt - at de får det sidste mål i overtiden. Vi er skuffede efter kampen, men intet er taget for givet inden returkampen. Nu har vi en god træningsuge foran os, hvor vi bare skal se fremad, så vi næste weekend kan få den sejr, der skal til.

Odense Q og KoldingQ mødes igen på lørdag klokken 13.00 i returopgøret, hvor det altså afgøres, hvem der skal videre til finalen - og møde enten Brøndby eller VSK Aarhus.


Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player  Kom i gang nu på Eurosport Player
Advertisement

Af Maria Kammann

1 kommentar

CamelFock 16:00          
Fedt billed, spiller hende i den blå trøje med ørevarmere?:-)
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.