LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

U19-landstræner udtager 28 til træningssamling

| Danmark (k) | 0 kommentarer
U19-landstræner udtager 28 til træningssamling
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk

Infoboks

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
U19-landstræner Søren Randa-Boldt har sat navne på de 28 spillere, der i slutningen af måneden mødes til træningssamling i Ikast.

Det danske U19-landshold tager for alvor hul på et spændende år 2018, når de rød-hvide med landstræner Søren Randa-Boldt ved roret til foråret skal spille Elite Round i Portugal frem mod sommerens EM-slutrunde.

Ved Elite Round venter modstanderne Serbien, Portugal og Wales i perioden fra 30. marts til 9. april, mens Serbien, Grækenland og Liechtenstein venter til efterårets 1. EM-kvalifikationsrunde fra 28. august til 3. september.

Inden da er der god mulighed for at forberede sig til de kommende udfordringer, når pigerne samles på ny, hvor de denne gang mødes i Ikast til en samling den 30. og 31. januar.

Til samlingen har landstræner Søren Randa-Boldt udtaget 28 spillere, hvor den unge Fortuna Hjørring-angriber Laura Grøn, der er tvillingesøster til Line Grøn, er ny i truppen.

Også midtbanespilleren Janni Thomsen, der til daglig gør sig i Team Viborg, er ny sammen med den 17-årige KoldingQ-keeper Lene Christensen.

Truppen ser således ud:
Caroline Pleidrup, Brøndby IF
Kamilla Karlsen, Brøndby IF
Lærke Søndergaard, Brøndby IF
Maria Hovmark, Brøndby IF
Sofie Svava, Brøndby IF
Dajan Hashemi, BSF
Pernille Larsen, BSF
Sarah Jankovska, BSF
Josephine Madsen, FC Damsø
Agnete Nielsen, Fortuna Hjørring
Annica Schreiber, Fortuna Hjørring
Line Grøn, Fortuna Hjørring
Laura Grøn, Fortuna Hjørring
Karen Holmgaard, Fortuna Hjørring
Sara Holmgaard, Fortuna Hjørring
Sandra Jakobsen, Fortuna Hjørring
Lene Christensen, KoldingQ
Mille Gejl, KoldingQ
Sofie Riis, KoldingQ
Maria Herdel Pedersen, Lyseng
Katrine Kleven, Lyseng
Janni Thomsen, Team Viborg
Signe Andersen, VSK Aarhus
Matilde Lundorf, VSK Aarhus
Cecilie Johansen, Vildbjerg SF
Emma Skou Færge, Vildbjerg SF
Frida Petersen, Varde IF
Solveig Andersen, Varde IF

Fra den 27. februar til 7. marts gælder det en træningssamling i Spanien i La Manga med tre venskabskampe mod Holland, Schweiz og Tjekkiet.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr
Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.
Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine
Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.
VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer
VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.
Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård
Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.
Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet
Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.
Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup
Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.
Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet
Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.
BSF forlænger med succestræner Thomas Maale
BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.
KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr
KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.
Brøndby smadrede Odense Q 8-0
Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.
Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold
Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.
Trustrup og Boye tilbage på landsholdet
Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.
Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.
Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble
Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.
Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet
Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.
KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr
Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.
Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr
Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.
Harder og Wolfsburg vandt The Double
Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.
Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre
Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.
Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra
Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.