Luk

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

| VSK Aarhus (k) | 0 kommentarer

Infoboks

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

VSK Aarhus skal finde sig en ny cheftræner frem mod den nye sæson i landets bedste række, idet den nuværende træner, Henrik Andersen, stopper efter denne sæson, hvor hans samarbejdsaftale med klubben udløber.

Henrik Andersen blev i april 2016 ansat som den nye mand i spidsen for VSK Aarhus' 3F Liga-hold og debuterede med første slutspilskamp mod Vejle Boldklub.

I sin første sæson førte han holdet frem til en fjerdeplads i slutspillet, mens det i forrige sæson endte med bronzemedaljer til aarhusianerne.

Men til sommer er det slut for Henrik Andersen, der altså stopper i klubben, når indeværende sæson er færdigspillet.

- Jeg har nydt at være på og uden for banen i klubben. De dedikerede spillere har for alvor gjort, at jeg har fået lyst til at genoptage min trænergerning - også på fuld tid, siger Henrik Andersen i en pressemeddelelse.

- Jeg har nydt at se spillerne udvikle sig. Arbejdet på træningsbanen, kampene og de ting, der følger har givet stor værdi. Alting har sin tid, og jeg tror, det er sundt for truppen at få nogle nye input.

- Timingen er derfor god til, at jeg giver stafetten videre, fortæller VSK Aarhus-træneren.

Henrik Andersen kom til klubben efter en kort pause i trænerkarrieren, hvor han siden da har formået at samle en bred trup på et højt niveau. Set i det lys er der ærgrelse at spore hos den sportslige ledelse, der samtidig har fuld respekt for hans beslutning.

- Henrik har været en vigtig figur og bannerfører gennem de forandringer, klubben har været igennem, imens han har haft 3F Liga-holdet. På trods af en fusionsproces har han formået at etablere stabilitet og ro omkring kvindeligaholdet, som har affødt et stærkt træningsmiljø med en velfungerende trup, der trives, siger kvindeformand Marie Greve.

- Hans lederegenskaber omkring holdet vil uden tvivl blive savnet, men vi har fuld respekt for hans motivation for at avancere som træner, og vi er glade for at kunne have bidraget til hans videre trænerfærd.

- Vi håber også fortsat, at Henrik og hans familie kan være at finde på lægterne en gang imellem i fremtiden, slutter Marie Greve.

Klubben oplyser videre, at det endnu ikke står klart, hvem den nye cheftræner i klubben bliver.


Af Maria Kammann
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.