Luk

Weekendens overblik: Danske profiler i aktion

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Arsenal Women (k) - Barcelona (k)
Women's Champions League Gruppe C (k) (09/12)
Oddset 6,60 5,20 1,28

FC Rosengård og Brøndby brager sammen i det svenske i en træningskamp, mens Nadia Nadim og Manchester City søndag eftermiddag skal forsøge at fortsætte den fornemme sejrsstime.

Sidste weekend i januar måned 2018 åbner med en træningskamp på dansk jord, når Greve, der til foråret skal kæmpe med i Kvalifikationsligaen til 3F Ligaen, tester formen mod BSF U18 Piger.

Kampmæssigt er der helt klart også et interessant indslag i vente denne lørdag eftermiddag, når sidste sæsons danske mestre fra Brøndby brager sammen med den svenske Damallsvenskan-klub FC Rosengård.

De blå-gule indledte i forrige uge rækken af testkampe med en sikker 7-0-sejr over 1. divisionsklubben B. 93, og mon ikke cheftræner Per Nielsen igen vil give en god håndfuld minutter i benene til sine spillere.

Opgøret byder sandsynligvis også på et gensyn med to af klubbens tidligere profiler og nuværende landsholdsprofiler i form af Sanne Troelsgaard og Simone Boye, der til daglig frister en tilværelse i den svenske topklub.

Lørdagen byder slutteligt også på kampe i Spanien, hvor Line Røddik og Barcelona på udebane tørner sammen med Albacete.

Det spanske tophold har åbnet forårssæsonen med to sejre på stribe med 5-0 over Levante - efterfulgt af en 2-0-sejr over Zaragoza i forrige runde.

Barcelona indtager førstepladsen med 43 point for 16 kampe, samme antal point som ærkerivalerne Atletico Madrid, der søndag gæster Real Sociedad.

Kampprogrammet i den spanske Primera Division fortsætter også søndag, og her søger landsholdsspilleren Sofie Junge-Petersen og Levante oprejsning efter årets første to kampe er endt ud i nederlag.

Levante ligger nummer seks i tabellen med 25 point for 16 kampe.

I den engelske bedste række skal Nadia Nadims og Mie Leth Jans Manchester City en tur forbi Sunderland. Det engelske tophold åbnede året på suveræn vis med en 5-2-sejr ude over Reading, hvor nyerhvervelsen Nadia Nadim åbnede målscoringen efter fem minutters spil.

Lørdagens højdepunkter:
11.30 Greve - BSF U18 Piger
13.00 Albacete - Barcelona
14.00 FC Rosengård - Brøndby

Søndagens højdepunkter:
12.00 Levante - Tenerife
15.00 Sunderland - Manchester City


Af Maria Kammann
Suveræne Danmark hentede ny 5-1-sejr

Danmark holder liv i håbet om at komme med til VM i Frankrig næste år, efter at det tirsdag aften blev til en flot 5-1-sejr på hjemmebane mod Ungarn.

Danmark lever i VM-kvalifikationen efter 5-1-sejr over Ukraine

Det danske landshold leverede en fremragende indsats, da Lars Søndergaards mandskab fredag aften hentede en fuldt fortjent 5-1-sejr på udebane mod Ukraine i VM-kvalifikationen.

VSK Aarhus-cheftræner stopper til sommer

VSK Aarhus' cheftræner Henrik Andersen stopper som manden i trænersædet, når sæsonen er slut.

Sanne Troelsgaard tager endnu et år i Rosengård

Landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard har forlænget sin kontrakt med svenske FC Rosengård for yderligere et år.

Fortuna-formand Jette A: Har de bedste forhold i landet

Fortuna Hjørring-formand Jette Andersen hylder sit unge hold for søndagens 4-0-sejr på udebane over BSF, der sikrede nordjyderne det tiende mesterskab. Klubben har nogle af de bedste forhold i landet, fortæller hun.

Fortuna Hjørring snuppede guldet i Ballerup

Fortuna Hjørring snuppede sit tiende danske mesterskab, da det blev til en sikker 4-0-sejr over BSF. Tamires de Brito scorede to af målene.

Fortuna-træner: Skal tilbage på sporet

Guldaspiranterne Fortuna Hjørring skuffede senest med et 2-1-nederlag til VSK Aarhus, og det skal der rettes op på i søndagens kamp mod BSF, mener assistenttræner Peter Enevoldsen, hvor nordjyderne får en ny mulighed for at sikre sig mesterskabet.

BSF forlænger med succestræner Thomas Maale

BSF har forlænget kontrakten med cheftræner Thomas Maale, der i denne sæson har ført klubben frem til at være med i 3F Ligaens slutspil.

KoldingQ tæt på bronze efter vital 3-0-sejr

KoldingQ hentede tre vigtige point, da de på hjemmebane sejrede med 3-0 mod bronzerivalerne BSF. Alle tre mål faldt i anden halvleg.

Brøndby smadrede Odense Q 8-0

Nanna Christiansen scorede hele fire mål, da Brøndby søndag på hjemmebane storsejrede med hele 8-0 mod Odense Q. Dermed bevarer de blå-gule håbet om det danske mesterskab.

Fortuna Hjørring missede mesterskabs-matchbold

Fortuna Hjørring led et sjældent nederlag på hjemmebane ved at tabe 2-1 til VSK Aarhus, og dermed missede nordjyderne deres første mulighed for at sikre sig det danske mesterskab.

Trustrup og Boye tilbage på landsholdet

Julie Trustrup og Simone Boye er tilbage på landsholdet til de kommende to vigtige VM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Ungarn.

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Harder og Wolfsburg kan vinde The Treble

Pernille Harder og Wolfsburg har muligheden for at vinde The Treble, når det torsdag aften gælder finalebraget i den prestigefyldte turnering Champions League mod franske Lyon.

Fortuna Hjørring én sejr fra mesterskabet

Fortuna Hjørring fik netmaskerne til at blafre hele syv gange i 3F Liga-kampen mod Odense Q, der med 7-0-sejren nu kun er én sejr fra det danske mesterskab.

KoldingQ tættere på bronze efter vital 1-0-sejr

Signe Boysens mål efter 65 minutter sikrede KoldingQ en vital 1-0-sejr over rivalerne VSK Aarhus i dysten om bronzemedaljerne.

Nanna Christiansen scorede to i Brøndby-storsejr

Nanna Christiansen scorede to mål, da Brøndby bankede lokalrivalerne BSF med hele 5-1.

Harder og Wolfsburg vandt The Double

Pernille Harder og Wolfsburg sikrede sig The Double i tysk fodbold, da mestrene efter forlænget og straffespark vandt pokalfinalen mod Bayern München.

Rikke Sevecke: BSF en kamp som alle andre

Brøndbys Rikke Sevecke kalder lørdagens lokalopgør mod sin tidligere klub BSF for en kamp som alle andre. Forsvarsspilleren forventer en intens affære.

Odense Q-målscorer: Fedt at prøve lykken udefra

Odense Q indkasserede i weekenden endnu et nederlag til samlingen, da det på udebane blev til et nederlag på 2-1 til BSF. Line Munk stod bag det reducerende mål, og forsvarsspilleren har blandede følelser omkring kampen.