Luk

Luk
Betingelser og vilkår
Disse betingelser og vilkår gælder for din brug af hjemmesiden www.bold.dk.

Når du bruger hjemmesiden bold.dk, er du bundet af de betingelser og vilkår beskrevet neden under.

Hvis du ikke ønsker at være bundet af disse betingelser og vilkår, skal du ikke bruge hjemmesiden bold.dk

Vi har ret til ændre disse betingelser og vilkår fra tid til anden, så vi anbefaler at du løbende holder dig opdateret, da din brug af bold.dk ville være på accept af de på det tidspunkt gældende betingelser og vilkår.
Du er enig i at brug af bold.dk er på følgende betingelser og vilkår:
  • Du vil ikke offentliggøre og transmittere nogen form for truende, skadende, pornografisk eller andre illegale materialer eller materiale som vil på nogen måder overtræde vores rettigheder eller andres rettigheder (såsom intellectual property rights og fortrolighedserklæringer)
  • Du må ikke give udtryk for meninger som er vulgære, onde, racistiske eller på andre måder nedgørende. Du vil altid behandle andre brugere med respekt
  • Du vil ikke offentliggøre eller på andre måder gøre bold.dks materiale, som du ikke har rettigheder til, tilgængeligt uden først at få tilladelse fra ejeren af materialet.
  • Du vil følge de gældende regler for konkurrencer som du deltager i.
  • Du vil ikke gøre noget som på nogen måder har effekt på driften eller sikkerheden på hjemmeside bold.dk eller være skyld i ubegrundede besværligheder, chikanere eller afbrydelser af vores medarbejderes arbejde.
  • Du er enig i, at bold.dk ikke har ansvar for tilgængeligheden fra nogen tredjeparts hjemmeside eller det trejdeparts materiale som du har adgang til gennem www.bold.dk
  • bold.dk vil ikke blive holdt til ansvar for reklamer, produkter eller servicer som er tilgængeligt fra tredjeparts hjemmesider.

Alle copyrights, trademarks og andre former for intellectual property rights i materiale og indhold, som er blevet offentliggjort via hjemmesiden bold.dk, vil til alle tider tilhører os og vores licenser.

Materiale, som er skrevet af en bruger af hjemmesiden bold.dk, og som er blevet offentliggjort i blogs eller i et chatforum vil bold.dk ikke blive holdt ansvarlig for. bold.dk har rettighed til at overvåge indholdet, kommentere på det, redigere i indhold, som bliver offentliggjort disse steder, samt rettigheden til at ikke at offentliggøre det.