Luk

1. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Cookies er med til at fortælle bold.dk om dit besøg.

Vi bruger cookies til at fastlægge hvem der besøger bold.dk's hjemmeside. Cookies anvendes til at føre demografisk og brugerrelaterede statistik. Vi indsamler information om hvilke sektioner du besøger, hvor mange artikler du læser, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilken browser du bruger, dit IP- nummer, om du har besøgt os får osv. Dette sikre os at du ikke ser de samme bannerreklamer igen og igen og samtidig at du ser reklamer som kan være interessante for dig. Ud over det bruger vi også informationen til at dokumentere værdien af annonceindrykning over for vores annoncører. Disse cookies kaldes første parts cookies og de bliver sat af bold.dk

1.1 Cookiedeklaration

Den viser helt præcist hvilke cookies, der kan blive sat fra websitet, hvem der modtager data og hvad de data bliver brugt til.

Link til Benyttede cookies på bold.dk

1.2 Google Analytics (trafikmåling)

bold.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

1.3 Cookies fra samarbejdspartnere

Bold.dk har en række samarbejdspartnere som sætter tredjeparts cookies.
En tredjeparts cookie kan blive sat af vores annoncører, et mediebureau, annoncenetværk, og andre tjenester som vi bruge fx facebook.
Disse cookies anvendes til fx til at logge ind og dele artikler på facebook

2. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.



Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

2.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos bold.dk, skal du rette henvendelse på it@bold.dk eller telefon 70 20 85 58. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3. Ejeroplysninger

Ejer af webstedet:

Sport Publish OÜ

Joé tn 4a-3, Harjumaa

10151 Tallinn

Estonia

Email: sales@bold.dk