LeoVegas.dk ready? betfair Casino Casino24 Advertisement

Nr du bruger hjemmesiden, bold.dk accepterer du, at vi bruger cookies

Websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til flgende forml:

  • Teknisk funktionalitet, s vi kan huske dine prferencer.
  • Trafikmling, s vi ved hvor mange, der besger vores site og kan dokumentere dette over for annoncrer efter flles branchestandarder.
  • Annonceafvikling, s vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker p den.
  • Adfrdsbaseret individuelt mlrettet af annoncering, s vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

1.Ejeroplysninger

Ejer af webstedet:
Sport Publish O
Jo tn 4a-3, Harjumaa
10151 Tallinn
Estonia
Email: sales@bold.dk


2.Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstende forml.En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.


2.1S lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal mneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besg.


2.2Sdan sletter du cookies

Se vejledning her:http://minecookies.org/cookiehandtering


2.3Sdan undgr jeg cookies

Hvis du ikke nsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:http://minecookies.org/cookiehandtering.


2.4Hvad cookiesbrugestil p vores website

Cookies anvendes til at fre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om kn, alder, geografi og interesser p vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Cookies er med til at fortlle bold.dk om dit besg.

Vi bruger cookies til at fastlgge hvem der besger bold.dks hjemmeside. Cookies anvendes til at fre demografisk og brugerrelaterede statistik. Vi indsamler information om hvilke sektioner du besger, hvor mange artikler du lser, hvor lang tid du besger hjemmesiden, hvilken browser du bruger, dit IP- nummer, om du har besgt os fr osv. Dette sikre os at du ikke ser de samme bannerreklamer igen og igen og samtidig at du ser reklamer som kan vre interessante for dig. Ud over det bruger vi ogs informationen til at dokumentere vrdien af annonceindrykning over for vores annoncrer. Disse cookies kaldes frste parts cookies og de bliver sat af bold.dk


2.6Google Analytics (trafikmling)

bold.dk bruger cookies fra Google Analytics til at mle trafikken p websitet.
Du kan fravlge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


2.7Cookies fra samarbejdspartnere

Bold.dk har en rkke samarbejdspartnere som stter tredjeparts cookies.
En tredjeparts cookie kan blive sat af vores annoncrer, et mediebureau, annoncenetvrk, og andre tjenester som vi bruge fx facebook.
Disse cookies anvendes til fx til at logge ind og dele artikler p facebook


3.Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, kb eller deltagelse i en undersgelse m.v.Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, kn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemfre det kb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at f strre kendskab til dig og vrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


3.1Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du nsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos bold.dk, skal du rette henvendelse p it@bold.dkeller telefon 70 20 85 58. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at f indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


3.2Beskyttelse af personoplysninger

Iflge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger p computere med begrnset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres lbende for at afgre, om vores brugeroplysninger hndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverfrsler via internettet. Det betyder, at der kan vre en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, nr data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver sledes dine personlige oplysninger p eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres lbende efterhnden som det forml, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes hjst i 12 mneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ndringer i vores behandling af personoplysninger kan blive ndvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ndre nrvrende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gr vi det, retter vi selvflgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst p siden. I tilflde af vsentlige ndringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse p vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du iflge persondataloven ret til at f oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henfres til dig. Sfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at krve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gre indsigelse mod, at oplysninger om dig gres til genstand for behandling. Du kan ogs til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrrende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens 58, stk. 1.

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er FDIM, Bredgade 33A, 1260 Kbenhavn K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse p Dampfrgevej 3 st. th., 2100 Kbenhavn . Hvis du har sprgsml til behandlingen af oplysninger og data eller nsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS p e-mailadressennetsoftware@gemius.dkeller telefon: 39 200 440