Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 126 127 128 ... 321 322 323 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Cyanite
bruger
21. sep. 2012 23:50
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

smutturen til london i denne uge bød på besøg på hhv. St. John´s og Restaurant Gordon Ramsay. Begge frokoster, da det kun var to dage i London, fra middag mandag til sen eftermiddag tirsdag, og mandag aften var booket til andet.

St. John´s
Stedet er ret interessant. Der er en bar og et bageri, der ligger i hvad der minder om en overdækket gyde. Altså højt til loftet og med en slags brosten som gulv. Herfra trin ned til bla.a toilettet og trin op til restauranten.

to retter fik vi, da vi var lidt pressede for tid. Forretten blev signaturretten, ganske simpelt: Marv på toast
http://imageshack.us/pho…g1942v.jpg/

Ultra simpelt, godt og fedtet.

Hovedretten blev hans linser og gede-curd. Pivkedelig og uden balance. Kammeraten fik hans and, som også gik helt galt ift. balancen.
Tjeneren spurgte til sidst hvordan det havde været, og fik ovenstående at vide, på en pæn måde, naturligvis. Det fik ham til at skrive navnet på en anden restaurant på dugen! Interessant at blive pitchet på en ellers noget anerkendt restaurant og vel egentlig dårlig stil?

Restaurant Gordon Ramsay
Mandens signatur-restaurant. Hans "Michelin-flagskib". Beliggende i Chelsea-området.
Igen en frokost. 3 retter, der blev til fem med 2 "smagsprøver", en før og en efter.
Menuen kan ses her: http://www.gordonramsay.…s/setlunch/


smagsprøve 1:
Consommé af tomat og timianolie. Fin lille ret
http://imageshack.us/pho…1977ca.jpg/

forret:
Salad of Szechuan pork, tiger prawn, chargrilled, pickled and marinated vegetables, Asian herbs, daikon dressing. Ganske fin, men lidt kedelig. Flot fremstilling.
http://imageshack.us/pho…g1979k.jpg/

Hovedret:
Spiced free range Devon duck with Swiss chard, beetroot and grilled onions. Nok det bedste andebryst jeg nogensinde har fået. Helt fantastisk forhold imellem smag, tilberedning, sprødhed og fedtkant. Spot on. Hvad rødbeden lavede der, fattede jeg nu ikke. Den gik ikke særlig fint i spænd med anden. Derudover synes jeg serveringen var noget kedelig.
http://imageshack.us/pho…g1982l.jpg/

Dessert:
Roasted pineapple with coriander financiers, coconut sorbet and vanilla cream. Drønkedelig. Det var strengt taget en Pina Colada på tallerken. Fin konsistens i sorbet´en, men ananas´en var alt for umoden og trak tråde. Det var det jeg frygtede, da jeg bestilte den, men bestemt ikke havde regnet med.
http://imageshack.us/pho…1985ix.jpg/

Smagsprøve 2:
Jordbæris i en lille kugle med skal af hvid chokolade (2 styk til hver), der kom ind i en lille beholder hvor der var var tøris og deraf røgeffekt. hertil et stykke turkish delight og et stykke kold garnache. Det er kraftstejlemig noget gøgl at smide ind. bevares, isen smagte da ok, men røg-gøglet var udelukkende for show, og de to stykker konfekt var middelmådige og noget, man kunne have købt hos Tesco´s(der i øvrigt lå lige om hjørnet). Jeg fik ikke taget et billede af dette.

Kammeraten fik hhv. den røgede kartoffel, kaninen og "bananasplitten". Han har en mindre allergi for tomat, så i stedet for consomméen fik han en miniudgave af brandaden som smagsprøve 1.

Besøget var egentlig ok, men det blev i den grad beskæmmet af en række ting. Diskretion var ingenlunde til stede under besøget. Alt var banket op til "velkommen til en oplevelse" og det berettiger omgivelserne ikke rigtig til. Bevares, de havde da seatet os på en sådan måde, at alle tjenere, der i øvrigt var flere af end gæster, til trods for en halvt fyldt restaurant, kom frontalt mod en hver gang der skulle ske noget.
Og det var tit. 3 forskellige personer til at præsentere maden ved hver ret, en til at lægge bestik op, en sommeliér(der genopfyldte konstant, også i glas der ikke var drukket af), en til at skrabe krummer væk, en manager til at spørge om alting var i orden, en til at servere brød og der er sikkert et par stykker jeg har glemt. I de to timer besøget varede, gik der ikke 5 minutter uden en henvendelse eller tilsvarende. Oplevelsen var en noget stressende atmosfære, selv om alle foregav afslappethed.

Det er muligt, at jeg bare ikke er til den overopvartning der finder sted på restauranter der skyder efter dæk-stjerner, men jeg har dog trods alt prøvet en del, og det her var helt vildt. På en negativ måde.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Jussi
bruger
21. sep. 2012 23:57
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

De retter ligner typiske 3 retter for 300 kr i Kbh.

Det lader til at vi skal være stolte, men det opsummerer egentlig meget godt mit indtryk gennem de sidste par års rejser.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
qanatoli
bruger
22. sep. 2012 09:40
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg er som Cyanite ikke så meget til at det bliver et show med en hel bunke tjenere, men udelukkende bedømt på billederne, så kender jeg ikke mange steder i Kbh. Hvor man får tre så pænt præsenterede retter for trehundrede?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Jussi
bruger
22. sep. 2012 09:44
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jamen, er der ikke noget Madklubben/Cofoco over det?

Edit - ah, ok, det er sgu noget højere niveau.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark

Dette indlæg er blevet rettet 22. sep. 2012 09:53 af Jussi
Gasbarroni
bruger
22. sep. 2012 10:39
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

3+2 retter og så højt serviceniveau(om man kan lide det eller ej) for godt 400. Jeg synes på ingen måde, at det er dyrt.
Vincere non e importante. E l´unica cosa che conta!

90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Street
bruger
28. sep. 2012 19:09
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Er der nogen, der kan anbefale en restaurant på Frederiksberg? Gerne nær Falconer salen.
Boca Plate
bruger
28. sep. 2012 19:29
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Fiasco ligger meget tæt på Falconer (ca. 200 m) og maden er rigtig lækker.
2872015
Jerikov
bruger
28. sep. 2012 19:48
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Mielcke & Hurtigkarl

Lige nede af gaden. Næsten
God knows that he won´t arrive
Street
bruger
29. sep. 2012 11:38
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Tak. Hvordan er prisniveauet på Fiasco?
Boca Plate
bruger
29. sep. 2012 22:53
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Den er vel sådan lidt høj mid-range. Altså en lille smule dyrere end Madklubben/Cofoco.
Så vidt jeg husker gav jeg sidst jeg var der, omkring 1200 kr. for to personer - 4 retter, en flaske af husets vin, vand, kaffe og en avec.
2872015

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 126 127 128 ... 321 322 323 Vis alle sider