Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 133 134 135 ... 316 317 318 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Seifert
bruger
30. nov. 2012 09:53
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

"Naturvinsentusiaster laver vel vin efter Rudolf Steinske principper?"

Jeg er LANGT FRA ekspert udi naturvin, men jeg er nu ret overbevist om at der laves masser af såkaldt naturvin hvor Rudolf Steiner ikke følges.

Rudolf Steiner havde jo intet i mod svovl som er naturvinsprædikanternes store fjende.

Skal også have købt Pontus´ bog
Røll
bruger
30. nov. 2012 16:23
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Aftenen i aften står på Restaurant Oubæk med den gamle der er på visit.

http://www.restaurantoubaek.dk/

Umiddelbart bliver menuen bare den klassiske:

Kammuslinger med soya/ingefær sauce
Svamperavioli med hummer
Boeuf bérnaise

De laver også en god pighvar.


repos
Moderator
4. dec. 2012 22:41
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Fik en julemenu på Restaurant Mest i Aalborg her til aften. 4 gode retter til knap 400 kr., og det var penge givet godt ud.

Menuen så således ud:

1: Laks fra egen rygeovn med luftig mayonaise af purløg, hertil syltet agurk, karse og urter

2: Foie gras terrine ”Comptoir” med grillet brød og figenchutney

3: Rosastegt okseculotte serveret med selleripuré og stegte jordskokker.
Hertil to saucer i form af Bordelaise og Bearnaise samt hjemmelavede pommes frites

4: Mørk chokoladecreme anrettet med ris a la mande, mandeliscreme og syltede kirsebær

Det var min foie gras debut, og det smagte vidunderligt. Resten af menuen var også velsmagende, og med min søde tand så ramte kombinationen af mandelis og risalamande plet.


Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Sir_Cumcised
Moderator
4. dec. 2012 22:48
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Mayonaise af purløg??

Du kan i øvrigt nemt lave din egen foie gras terrine. Det kræver lidt pillearbejde, men det kan nærmest ikke gå galt.
Dette indlæg er blevet rettet 4. dec. 2012 22:50 af Sir_Cumcised
repos
Moderator
4. dec. 2012 23:12
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Det kan være, det skal forsøges en dag.

Restaurant Mest vandt forøvrigt årets Gericke, og vil helt sikkert derind igen og prøve mere fra menukortet.


Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Sir_Cumcised
Moderator
4. dec. 2012 23:17
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Du siger bare til, så får du lidt tips og tricks. Der bliver rigtig meget terrine ud af sådan en fersk lever.
repos
Moderator
4. dec. 2012 23:18
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Det gør jeg. Vi er nogle stykker, der starter noget privat madklub i det nye år, og det kunne være fint til forret.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jussi
bruger
4. dec. 2012 23:54
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg undrer mig nogle gange over det der med flere saucer. Hvorfor?

Spiste på Lord Nelson i Jylland engang, og der var det nærmest en del af restaurationens slogan, at der fulgte 4 forskellige saucer med til retten.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark

Dette indlæg er blevet rettet 4. dec. 2012 23:55 af Jussi
Seifert
bruger
5. dec. 2012 06:56
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Bordelaise og Bearnaise er nu klassisk sammen og det funker!

Men ellers enig.
I.B.
bruger
5. dec. 2012 07:43
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Klassisk ligefrem? Det kan jeg ikke tro...
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 133 134 135 ... 316 317 318 Vis alle sider