Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 198 199 200 ... 317 318 319 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
qanatoli
bruger
1. maj 2014 10:53
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Super, tak til jer begge to :-)
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Seifert
bruger
5. maj 2014 11:46
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Kan folk anbefale et par gode frokoststeder i Berlin ? Gerne med plads udenfor til en sovende barnevogn...
Jussi
bruger
6. juni 2014 17:42
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

BarVin igenigen til frokost.

Fatter ikke, at der er så tomt på en ´feriedag´. Folk kigger lidt på kortet - og går så videre.

Med den labre brødkurv som obligatorisk sættes på bordet med noget spædt olivenolie, havde sardiner i chili og citron faktisk været rigeligt.

Med et glas glimrende rosé fra Provence kunne det samlet snige sig op på 130 kr.

Vis mig en dødsyg café som kan det samme.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Seifert
bruger
9. juni 2014 08:24
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Enig

En tur på Le Sommelier igår med en kammerat. Det køkken er ganske enkelt i topform.

Slethvar, hvide asparges, syltede svampe og sauce Normande
Jeg har anbefalet den før, men tag nu ind og spis den ret!

Stegt foie gras og andehjerte, rabarber, nye løg og Cognac sauce
Haps!

Stegt vagtel med ærter a la francaise og morkel sauce
Her var kokken så flink at skifte Vagtel ud med lidt bresse kylling... så bliver fjerkræ ikke bedre!

Okse Bavette, peberfrugt og syltet chili, pomme Dauphine og sky sauce
Var egentlig mæt, men vi fik noget ung Bordeaux-blend der krævede mad til.

Comté
Selvfølgelig.

6-7 flasker vin.... herlig dekadent aften.
Seifert
bruger
11. juni 2014 00:20
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

I aften på Enomania.

Hvis man har adresse i KBH og ikke kommer her 5-6 gange om året, så skal man måske må bage hoppe i havnen.

Lidt godt brød/olie + charcuteri
Risotto med havtaske og asparges
Ravioli med perlehøne, foie gras sauce og sommertrøffel
Risotto med svampe, krondyr og sommertrøffel.
Oste, 5 slags der alle var spændende
Jordbær med is og fløde

Selvfølgelig masser af vin, især Bourgogne + havde selv lidt gammel Barolo med.
Sir_Cumcised
Moderator
11. juni 2014 09:03
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Du må vist op på cyklen snart
Jussi
bruger
11. juni 2014 09:04
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

´Var egentlig mæt, men vi fik noget ung Bordeaux-blend der krævede mad til.´

Haha, det er godt, Jan Restorff.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
The-Game
bruger
11. juni 2014 10:57
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Seifert har det vildeste stofskifte..

Var i Kbh i pinsen, til barnedåb. Det blev holdt på noget der hedder Rambla ude i Ørestaden, lige over for Fields. (spændende kvarter i øvrigt - hvis man kommer fra Jylland that is)
http://www.timos.dk/timo…la_menu.php

vi fik deres tasting menu - som var ok.

1. Servering:
Friteret aubergine – ahornsirup - havsalt
Cava Sumarroca, Brut Nature, Gran reserva

2. Servering:
Grillet Calamari – grøn chili - rødløgskompot - citrus
Tun tatar – koriander – lime - sesam
2011 Luca Chardonnay, Mendoza, Laura Catena, Argentina

3. Servering:
Grillet Asiatisk krydret Sirloin - syltet græskar - chili
Gravad okselår - trøffel creme - rødbede løg – friterede kapers - svampe
2008 Brunello di montalcino, Vendemmia, Italien

4. Servering:
Lakrids Panna Cotta – rabarber - brændt hvid chokolade
2011 Spätlese cuvée, Weinlaubenhof Kracher, Østrig

Grillet brød - hvidløg -citron

Til børnene var der
Friteret rejer – safranmayo – grillet citron
Grove fritter med rosmarin salt – aioli
Blød tunmousse – kapers – syltede rødder
Æblekage – pisket fløde – honning - nødderasp

Højdepunkterne var Calamari og Sirloin. Okselåret var en smule tørt og tun tataren smagte mest af rødløg, hvilket var ærgerligt for tunen kom slet ikke til sin ret.
Lakrids panna cottaen var ok, men jeg er ikke kæmpe fan af lakrids i mad, så det var ikke helt i min smag. Dog var sammensætningen rigtig god. Der var en god balance mellem syre, sødme og salt.


Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Sir_Cumcised
Moderator
11. juni 2014 21:13
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Var også på Sommelier i dag og prøvede den fisk Seifert ævler om. Skide god. Den restaurant fejler sgu aldrig. Vi drak noget crazy gammel enkeltmarks amerikansk Chardonnay. Lige heftigt nok til fisken, men fed vin.
Seifert
bruger
11. juni 2014 23:34
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Smørrebrød på Meyers i Lyngby til frokost.

Hønsesalaten var fucking god. Ret klassisk med æbletern og så smagt til med trøffel.... og selvfølgelig god bacon på toppen.

Kartoffelmaden og laksen også obligatorisk.

Spiste så til aften på Bomhuset oppe i Charlottenlund... af en cafe/bistro er det sgu fint.

Snekrabbesalat og Moules frites. Dejligt frisk og vellavet.

Og så har de Van Volxem på glas :-)

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 198 199 200 ... 317 318 319 Vis alle sider