Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 4 ... 317 318 319 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Alsen_RedDevils
bruger
23. jan. 2010 02:26
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Bistro 65 er efter min bedste overbevisning en Århus´ bedste tilbud de kræsne ganer. Dog skal man være parat på at tonen er lettere uformel og at restauranten er ganske lille og tæt befolket i weekenderne. Deres vinkort er fantastisk, jeg har fået min bedste shiraz samme sted. Menuen er innovativ og udfordrende, såfremt man vælger at springe i med begge ben og gå efter den store menu. Jeg har været der 2 gange, 1 gang var det med hele svineriet, dvs. den store menu, cognac, champagne og naturligvis vin i stride strømme. Her slap jeg ca. 1800 kr. Forrige gang var rammerne mere ydmyge og jeg nøjedes med 750 kr. Så afgjort et besøg værd, hvis man har lyst til at prøve kræfter med noget af det bedre fra Århus.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti.
\\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Jussi
bruger
23. jan. 2010 02:47
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Var på Dim Sum (Sankt Annæ Plads og vistnok samme crew som Kiin Kiin) her til aften.

Har haft et par dårlige oplevelser i Kina (syltede kamelpoter etc.), så var en lille smule skeptisk inden besøget.

Der er én menu på stedet, og man kører en dejligt uprætentiøs stil med forholdsvis mange seatings.

Første ret var en frisk oksekødssuppe med nudler og masser af koriander, men derefter gik det, efter mine smagsløg, ned ad bakke.

Om man kører ´ønskebrønd´, eller damper sine wontons, er det overordnede smagsindtryk FRITURE.

Man får tre dip-skåle med chili, soya og eddike.

Cool nok, men retterne er så upersonlige, at dippen sætter sit præg på hele oplevelsen.

Nuvel, vi snakker selvklart ikke kinagrill, men det er sgu en noget ensartet smagsoplevelse, man daffer ud med.

Derudover smagte to af deres fiske-dim sums decideret rådne.

Kokken forsikrede os om, at fisken var superfrisk, men at man brugte en særlig kinesisk sesamolie.

Meget muligt, at vi har at gøre med et andet køkken, men jeg troede sgu ikke, at frisk fisk med sesamolie skulle smage fermenteret?

Seriøst- vi var ude i smagsnuancer a la surströmming.

Måtte give kald på alle gode manerer og spytte ud i min serviet.

Jeg er altså IKKE kræsen, men måske man skulle advisere kunderne om, at det er en ret speciel smag (medmindre fisken altså var knapt så frisk).

Problemet er, at maden kommer på samlebånd, og at den kommer som utilset menu.

Oh well ...


Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark

Dette indlæg er blevet rettet 23. jan. 2010 02:49 af Jussi
Seifert
bruger
23. jan. 2010 08:16
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg har aldrig påstået at Henne skulle have stjerner.

Man kan finde de samme elementer hos restauranter som Kong Hans, Herman, MR og Kokkeriet. Her skiller Henne sig ikke ud.

Netop det faktum at MASH skal lave mad til 240 mennesker hver aften og går direkte efter at have en hektisk "New York" stemning gør jo at de arbejder på nogle helt andre parametrer end f.eks. Frederikshøj. (Går jeg ud fra, har som sagt kun læst om Frederikshøj)

Dette er ikke et forsvar af MASH, jeg spiser som sagt f.eks. meget hellere på Le Sommelier.

Jeg skal spise på Mumm i Roskilde i aften. Min debut på stedet, det skulle eftesigende være meget populært.
Ebbe H
bruger
23. jan. 2010 14:34
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

@seifert

Glæd dig til Mumm. Man går sjældent galt dér. Og giv gerne en lille anmeldelse.
DRIFTSFORSKER: Så snart hannen påbegynder kopuleringen af hunnen, smækker forskeren et stort læs foder lige for næsen af dem for at se, hvilken drift som er den dominerende. Gæt en gang!
Seifert
bruger
23. jan. 2010 14:48
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jep, regner i øvrigt med at blive ret stiv. Der står i hvert fald en Jerobaom fra Yering Station og venter på os (4 mand).

Skal nok prøve at melde konstruktivt tilbage.
Kampos
bruger
23. jan. 2010 15:03
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Razz, ok det var ikke det indtryk jeg havde. Stor innovation i menuerne, koblet med stedets personlighed og deres egen produktion af råvarer. I øvrigt er deres nyrenovering totalt stilet og smagfuld.

Det var den oplevelse, jeg havde. Så er for så vidt enig med Seifert.
Manchester City F.C.
I was there when we were shit.

Dette indlæg er blevet rettet 23. jan. 2010 15:05 af Kampos
dillen
bruger
23. jan. 2010 15:16
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Seifert

Mumm er rigtig godt, som Ebbe også siger. Det kan du godt glæde dig til.
dillen
bruger
23. jan. 2010 15:17
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Iøvrigt kan Brasserie Ferdinand ved Åen i Århus anbefales. For nyligt kåret til Danmarks bedste Brasserie.
Gasbarroni
bruger
23. jan. 2010 15:43
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Mange rosende ord kan man sige om Klassisk Bistro, men innovativ og udfordrende er dog ikke de første der falder mig ind. Tværtimod. Klassisk fransk dagligdags bistro mad som man kunne lave derhjemme uden at få voldsom meget sved på panden.

Atmosfæren er til gengæld et kæmpe aktiv. I den forbindelse må det være et tab, at den hyggelige italiener, der huserede derinde nu har åbnet sit eget sted.

Det burde i øvrigt forbydes at åbne champagne med sabel!

Vincere non e importante. E l´unica cosa che conta!

90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
dillen
bruger
23. jan. 2010 17:27
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Gasbarroni

Det er jo smag og behag om man er til Bistro-mad eller ej, men immervæk er den så kåret til at lave Danmarks bedste "Klassisk fransk dagligdags bistro mad som man kunne lave derhjemme uden at få voldsom meget sved på panden"-mad;) hehe.

Andet | respektable restauranter

1 2 3 4 ... 317 318 319 Vis alle sider