Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 22 23 24 ... 317 318 319 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Jussi
bruger
7. aug. 2010 10:35
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Det var satans ...

Men ok, stedet fortsætter jo åbenbart, omend med nyt koncept.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
hævneren
bruger
7. aug. 2010 10:45
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg fik en god gang pasta med karl johan svampe på Fabio i går. Der skal jeg helt klart hive kæresten ned så hun kan lære at værdsætte pasta
Sir_Cumcised
Moderator
18. aug. 2010 23:05
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg spiste på en italiensk i Holte i dag. Enoteket eller i den stil. Det var sgu slet ikke ringe. Tjenerne var meget unge (og temmelig lækre) piger, som ikke vidste noget om mad og vin, men udover det, så var maden god. Jeg fik smagt Vitello Tonato (en rigtig lækker version), Bruschetta med gedeost, bruschetta med tomat og kød/pølsebord til forret. Hovedretter var der tre af, Hjemmelavet pasta med tigerrejer, dadeltomater, løvstikke og hvidvinssauce, så var der sprængt og grillet kalvebryst med ting og sager til og så var der Steak Manzone tror jeg det hedder. En grillet entrocote med rucola, tomater og parmesan. Smagte de to sidste og det var fint. Især deres tomater er virkelig velsmagende. Havde lyst til at spørge hvor de fik dem fra.
1700 kr blev det for 4 mennesker med to flasker vin.

Jeg må tilbage med gutterne, om ikke andet for betjeningens skyld. De var fandme søde at se på.
Halil
bruger
19. aug. 2010 09:54
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

http://ibyen.dk/restaura…1039108.ece

Det må blive godt!

Pushere og gourmetmad - Sådan!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Sir_Cumcised
Moderator
19. aug. 2010 09:58
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Det er en af mine bekendte ham Christian der. Skulle have været til prøve-middag i går, men kunne ikke pga noget familiefødselsdag. Han er skide dygtig. Mine venner var dernede i går og det fik blandede anmeldelser. En af dem gik på at det hele var lidt for "råt". Han har dog også arbejdet på Noma og hentet en del inspiration der.
Pivo
bruger
19. aug. 2010 11:04
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Kan også godt anbefale Enoteket. Det er ganske ganske fint.
Geddar
bruger
19. aug. 2010 11:09
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

La Forchetta var godt til prisen, men heller ikke mere. Jeg fik en ret god skaldyrsbisque til forret, mens kalvefileten jeg fik til hovedret kunne have været mere mør, ligesom saucen simpelthen var for fed.
Cyanite
bruger
27. aug. 2010 12:29
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Var på Fru Heiberg inden fck-rosenborg forleden.

Stedet bliver beskrevet som "lidt glemt og ganske godt."

Beklager, men sød betjening kan ikke opveje madens kvalitet.

Ofte er antallet af udbudte hovedretter jo omvendt proportionalt med kvaliteten af den enkelte ret, så det lovede umiddelbart. Også selvom bordene var stillet så tæt, at man fik den bagvedsiddendes stol i ryggen konstant.

Prisniveauet var dog helt off. Ligesom stort set alt andet, skulle det vise sig.

en af mulighederne var stegt flæsk til 105 kr. Umiddelbart en fornuftig pris, men når det ikke er ad libitum og kun er 6 stykker flæsk og 8 mindre kartofler, så er det ikke i orden. og forsøget på at arrangere det smart blev at samle kartoflerne på midten, vælte sovs ud over som lå de i en sø og derefter stable flæsken ovenpå kartoflerne.

Ved de indledende spørgsmål til retterne oplyste hun om at flæsket kun var een servering og derfor bestilte jeg selv deres gourmetburger til 145 kr.
Det skulle jeg aldrig have gjort.

Jeg bad om bøffen blodrød. den var næsten gennemstegt. Den var ikke så tynd at det kunne siges at være svært at ramme den bare rød.
Salaten var rucola.
Der var 3 slags ost på. Cheddar, et eller andet jeg har glemt og 2 små stykker blåskimmel, hvoraf haldelen af begge stykker tydeligvis var skorper.
brødet var to stykker hvid toast, smurt med et enddog meget generøst lag pesto og kanterne var så hårdt ristede at jeg ikke kunne bide igennem en af siderne. Tydeligvis var brødet "ristet" i den pizzaagtige ovn man kunne skimte ude i køkkenet.
Der var 7 kvarte kartoffelbåde som fritter(i øvrigt skåret af samme størrelse kartoffel som flæskekartoflerne)
eneste positive indslag var en slags estragon(?)mayonnaise. Men her skal dælen dulremig også være en hat, hvis man fucker en mayo op.

Åhh jo, jeg antager at rucolaen var forholdsvis frisk, da den ikke var voldsomt bitter.

Selskabets 3. deltager tog en tournedos med grønt(som viste sig at være 4 babykarotter med stilk) til 205 kr.
Kødet var fint næsten gennemstegt og den tilhørende Pommes Anna var så tarvelig, at det halve kan være nok. Jeg endte med at måtte råde bod på skidtet og invitere på middag, så de kunne smage retterne, særligt Pommes Anna ordentligt, eftersom hun aldrig havde smagt det før.

For fanden Fru Heiberg, det var jo ikke det sværeste retter det her.

Det er sku en ommer. Sød betjening, men for fanden, hvis man vil drive en restaurant, hvorfor fanden er man så tydeligt ligeglad med det man smider af sted?

Åbn en McDonalds, kære ejer. Det er her dine evner og tankegang er bedst egnet.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"

Dette indlæg er blevet rettet 27. aug. 2010 12:50 af Cyanite
Geddar
bruger
27. aug. 2010 12:33
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Kommenterede du det til køkkenet?
Cyanite
bruger
27. aug. 2010 12:48
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

nope, for jeg er frygtelig konfliktsky. ;)

Jeg var inviteret, altså betalte ikke selv og selskabet jeg var med var ikke lige det rette forum at gøre det i, så jeg tænkte jeg ville komme af med det her i stedet.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"

Dette indlæg er blevet rettet 27. aug. 2010 12:51 af Cyanite

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 22 23 24 ... 317 318 319 Vis alle sider