Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 226 227 228 ... 316 317 318 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Somersault
bruger
16. jan. 2015 06:57
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg kan næsten læse mig frem til, at du ved mere end os andre, i forhold til hvad der kommer til at ske på adressen :) http://restauranter.til-…ms-amerika/
Seifert
bruger
16. jan. 2015 08:47
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Ikke specielt. Men tror ikke det er til salg mere.

Billederne i annoncen er også gamle, det ser ikke ud sådan mere indvendigt.
I.B.
bruger
16. jan. 2015 09:48
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Seifert
"Jeg synes prisen på Pucelles 2011 fra Leflaive ser fin ud.
Bare husk at få den dekanteret"

Tak for tippet. Den har jeg også kigget på. Problemet er, at det mere er en vin, jeg "gerne vil have smagt", end det er en vin, jeg har lyst til at parre med den "Sushi-Tasting"-menu (min. 2 personer), som min kone (læser du med, Kaffe?) insisterer på. Er derfor begyndt at kigge i retningen af mousserende, men har skruet budgettet ned til ca. 1500kr - så valget kunne stå mellem 2002 Pol Roger BdBs eller 100% Pinot Noir i form af "Cuvée Un Jour de 1911" fra André Clouet (som du jo ikke plejer at "forstå"). Førstnævnte formentlig ren, stringent og relativt delikat, sidstnævnte in-your-face og mere sherry-kompleks med modne/oxidative indslag.

Vi kunne også gå hårdt efter branderten og f.eks. parre 2009 Raventos i Blanc de la Finca Brut med 2008 Brut Millesime fra føromtalte André Clouet. Any thoughts?

http://restaurantfusion.…erende-vine
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way

Dette indlæg er blevet rettet 16. jan. 2015 09:59 af I.B.
Seifert
bruger
16. jan. 2015 11:44
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Til Sushien ville jeg gå efter denne:

2007 Riesling "Clos Ste. Hune" kr. 1.695,-

Måske verdens bedste riesling ?

Jussi
bruger
16. jan. 2015 12:05
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg har smagt 01. Nok en af mine største vinoplevelser.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Seifert
bruger
16. jan. 2015 12:11
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

http://www.gastro.dk/blo…-vertikalt/

"smager af ”tungen på jernstang en frostklar januardag"", "retronasalt", "muschelkalk", "fræset metal på værkstedet"

It´s gold Jerry, Gold!
I.B.
bruger
16. jan. 2015 12:26
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Fint bud, som jeg vil overveje. Har selv smagt vinen for en del år tilbage. Husker ikke hvilken årgang, men det var en smuk riesling. Mindes især dens silkebløde konsistens og flotte balance. Ved nærmere eftertanke, så er det oftest teksturen, som gør udslaget, når en vin af og til slår benene væk under mig.
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way

Dette indlæg er blevet rettet 16. jan. 2015 12:31 af I.B.
Seifert
bruger
16. jan. 2015 12:55
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Duft gør det oftest for mig, så kommer tekstur og så selve smagen...

Jeg elsker når vinene bare har en så intens, elegant og nærmest forførende duft at man bare får lyst til at hoppe ned i glasset.

Husker en 2005 Clos Rougeard Le Bourg drukket hjemme hos mig for 3 år siden. Ingen omkring bordet havde næsten lyst til at drikke vinen, for den duftede bare så godt at man ville ikke have at glasset blev tomt.

Så var der en eller anden tosse der begyndte at synge og så var man nødt til at drikke noget for at holde det ud.
Geddar
bruger
16. jan. 2015 13:01
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Haha. Jussi?
qanatoli
bruger
30. jan. 2015 14:42
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Tilgiv mig hvis den har været oppe før, men giver folk egentlig drikkepenge på restauranter i DK? Jeg gør det selv i forholdsvis beskedent omfang, men emnet dukkede op under en bodegatur i sidste uge, og det viser sig at min omgangskreds har meget forskellige principper.

Jeg giver 10% (runder op) hvis jeg er under en tusse eller 100+ oprunding hvis jeg er over, og kun hvis jeg synes servicen var god. Hvad gør i andre?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 226 227 228 ... 316 317 318 Vis alle sider