Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 259 260 261 ... 317 318 319 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Seifert
bruger
17. feb. 2016 11:27
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Der er alt for mange restauranter med i Dining Week nu... for mange lykkeriddere der bare vil have en masse mennesker igennem.

Der er jo også 1000-vis af pladser stadig.
Geddar
bruger
17. feb. 2016 11:33
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Restaurantudvalget ved Gastro Week i Århus var lidt mere begrænset. Til gengæld var flere af menuerne kedelige. Alt for "safe".

Gäst var ganske udmærket. Ravioli med hummerbisque, braiseret kalv med sellerimos, selleristykker og æble og havtornsorbet med crumble og mousse af hvid chokolade. Alt smagte ganske fint, men der var ikke noget der for alvor løftede sig op som positiv overraskelse. Det har der tidligere været hos bl.a. Miró og Norsminde.


Dette indlæg er blevet rettet 17. feb. 2016 11:33 af Geddar
Seifert
bruger
17. feb. 2016 11:35
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jo pga. Gastro Week at Dining Week ikke er gået ind i Århus. Der er våbenhvile...

Men synes det er fint det er kommet udenfor KBH, så man f.eks. kan få en historie som denne fra Lolland!
http://www.tveast.dk/artikel/billig-restaurantmenu-traekker-kunder-til-lolland
Jussi
bruger
17. feb. 2016 12:14
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

LOL-land!
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Seifert
bruger
17. feb. 2016 12:17
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Kør du bare de små 45 min til Nysted, når du næste gang er sydpå.

Der er billig Vacheron på deres terrasse til sommer.
Jussi
bruger
17. feb. 2016 12:21
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Vacheron er for dyrt - der er jo ikke engang specielt mange alkoholpoint eller svovl i.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Seifert
bruger
22. feb. 2016 10:21
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Dragsholm i lørdags.

Først og fremmest er det jo et fantastisk sted, så meget historisk vingesus over stedet og det er indrettet noget nær perfekt.

All-in på stor menu i Slotskøkkenet…. og det er jo skamrost mange steder.

Men i den liga pris og ambitionsmæssigt, så er det, det mindst gode jeg har prøvet i DK.

Service var perfekt og rammerne i restauranten er behagelige.

Men ud af 15 serveringer inkl. snacks, så var der ikke ÉN eneste ret hvor jeg tænkte "det her smager fandme godt".

Første snack var en dehydreret gulerod og en rå gulerod… så flot ud, men det smagte jo bare af gulerod ? Genrelt lidt kedelige snacks.

En æblebaseret ret med kammusling, der var kammuslinger fuldstændig ligegyldig og retten var sødere end desserterne.

Kogt kål med østers og fermenteret sauce på grøntsager smagte meget fermenteret. Man fik et helt kålhoved på tallerkenen, men smagen havde passet bedre som en lille snack.

Perfekt stegt skærising med jomfruhummer i midten blev ødelagt af en sauce på brunet smør der havde fået alt for meget syre og tilbehøret med fermenterede blåbær og moreller var også alt for syrligt. Matchet med stor Meursault til var venligt tænkt, men faldt helt sammen pga. syren i maden.

Aftenens bedste ret var stegt brissel med jordskokkeskind og sauce på røget bålost… men retten manglede noget sprødt for rigtig at holde.

En ret baseret på forskellige glaserede løg, ramsløg og marv var i min bog undertilberedt, jeg gider ikke sidde og spise rå løg - terroir eller ej.

Begge desserter var ikke søde nok til min klassisk smag, især den sidste baseret på skyr, sellerisorbet og tynde strimler af selleri smagte som noget Christian Bitz ville lave i Go´ Morgen Danmark.

Lidt kedelige petit four.

Dragsholm Slot er utvivlsomt en anderledes oplevelse når alle de friske grøntsager vælter op af lammefjorden, men det kan jeg jo ikke bruge til noget når jeg sidder der i februar.

Inkl. overnatning og morgenmad, så koster sådan en tur 6000 kr. for to personer.

Men så det prøvet.

Dette indlæg er blevet rettet 22. feb. 2016 10:22 af Seifert
Nørremark
bruger
22. feb. 2016 14:09
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Tak for skytset Seifert!
Der er selvfølgelig noget med årstiden men min hustru har længe presset på ifht. Dragsholm. Jeg hælder mere mod at besøge Hallundbæk i Falsled, Cunningham i Henne Kirkeby eller Hallal i Århus og så smide et telt i parken....

Hvordan var vinene i øvrigt? Nu lavede du sammenligningen du med Alberto K.
Trotski
bruger
22. feb. 2016 14:40
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg var på Falsled for et halvt års tid siden og havde lidt samme oplevelse som Seifert. Pænt og nydeligt det hele, men ingen virkelig store smagsoplevelser. Jeg kan faktisk ikke huske en eneste servering og det ligner mig meget dårligt.

Dejligt sted ellers.
Seifert
bruger
22. feb. 2016 16:11
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg smagte kun 4 vine fra menuen, købte også en flaske og drak en flaske champagne på værelset :-)

"Vores Egne Bobler" var bobler lavet efter champagnemetoden på pinot noir fra en lokal vingård. De degorgerede den selv på slottet.... sjov gimmick der smagte som en mellemting mellem cava og cider... og så er 135 kr. for et glas meget for en gimmick :-)

2011 Meursault-Charmes fra Domaine Tessier var fantastisk (150 kr, yderst fair)... men døde fuldstændig sammen med den syrlige ret.

2010 Savagnin Oxi 36 mois fra Gerard Villet var fin, men en "billig" En Rama Fino Sherry kan det samme... og til 150 kr. er det glas betalt!

2014 “Mynster“, Ørnberg, Sj. Odde fik jeg på husets regning, bedste søde jeg har smagt fra DK. Men ingen stor vin... men gik faktisk fint til retten med skyr og selleri.

Vinkortet synes jeg var en smule dyrt, jeg fandt dog et fornuftigt køb i rød Bourgogne kategorien. Maden ligger op til meget hvid, men efter at have delt den Champagne med mig selv var jeg i humør til rød :-)

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 259 260 261 ... 317 318 319 Vis alle sider