Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 263 264 265 ... 316 317 318 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Seifert
bruger
9. marts 2016 16:47
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Skal på Geranium i aften, dog ikke til det fulde program... men en lukket middag i et separat lokale. Dog stadig 10-12 serveringer og en masse vin, så dumt bliver det nok ikke.
Mr. Pink
bruger
9. marts 2016 21:19
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

http://pov.international/den-dag-michelin-punkterede-i-danmark/
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Seifert
bruger
10. marts 2016 08:22
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Kan godt følge ham et langt stykke af vejen.

Det er til tider et absurd teater at følge køkkenet på Geranium sådan en aften. Det er ekstremt "maskinelt", men det er vel påkrævet når man skal lave så mange serveringer på et så højt teknisk niveau.

Vi fik intet ligegyldigt igår. Især signaturretten kulmule med kaviar og fiskeskæl var fantastisk. Helt blød kulmule med brændt persille, en perfekt "salt" sauce med kaviar udover og så fiskeskæl på toppen. Teksturen med det bløde fisk der mødte det knasende fiskeskæl var spot-on for mig.

Creamet rug med svampe & trøffel var også en af de bedste "ristottoer" jeg har fået.

Og til en servering med højreb, der var der ´luftig kartoffel´ på siden. Aner ikke hvordan de har lavet det, men det smagte helt sygt godt.

Men man er en del af et teater sådanne steder, der er vanvittig mange på gulvet for at køre service.

Der er ikke under 50 på arbejde sådan en aften til vel samlet 70 gæster.
I.B.
bruger
10. marts 2016 08:44
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Michelin-konceptet er, sat på spidsen, primært rettet mod kundesegmentet "status seekers" fremfor "connoisseurs". Sidstnævnte gruppe er orienteret mod den autentiske madoplevelse - og giver fanden i alfonsguidens luksus-sell outs.
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way

Dette indlæg er blevet rettet 10. marts 2016 11:14 af I.B.
Seifert
bruger
10. marts 2016 09:19
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Det er meget sat på spidsen.

F.eks. har både Søllerød Kro og Relæ en stjerne i guiden og det kan vel ikke blive mere forskelligt.

Har bord på Geranium fredag d. 15. April, der skal den have hele batteriet og tonsvis af vino.
Sir_Cumcised
Moderator
10. marts 2016 09:33
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg kan også sagtens følge bloggeren. Savner også lidt mere mad og smag og lidt mindre gøgl.
Sheriffen
bruger
10. marts 2016 10:11
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Damen har sat sig i hovedet, at hun vil på Kiin Kiin - hvordan er det til prisen?
____________________________

Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men.
BigKahuna
bruger
10. marts 2016 10:24
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg var der i sommer. Jeg synes det var glimrende. Men for at fortsætte lidt i ovenstående, så skal man måske mere se det som et teaterstykke, frem for et solidt måltid. Maden er dog rigtig lækker, mange små fine serveringer med tilhørende vin. Masser af vin.
Seifert
bruger
10. marts 2016 10:32
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg har rost Kiin Kiin her flere gange.

Men enig i ovenstående, det er mere en rejse end et klassisk Michelin-måltid.

Sjovt at man jo kender de fleste smage fra alt det take-away man har spist... men her bare sat sammen anderledes, med andre teknikker, teksture m.m.

Man går hverken sulten eller ædru derfra.

I.B.
bruger
10. marts 2016 11:41
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Der er ære på spil for personalet (konkurrenceelementet). Der er penge på spil for ejerkredsen (profitelementet). Men set fra et forbrugersynspunkt medfører stjernerne (7-9-13), at man må indstille sig på at betale væsentlig mere for (7-9-13) den samme mad. Med mindre man tilhører føromtalte statussøgende segment, som i væsentlig grad søger anerkendelse gennem eksklusive forbrugsvaner, eller finder mening i at dyrke køkkenchefer som popidoler, er det sgu svært - med forbrugerøjne - at se det fantastiske i konceptet.
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way

Dette indlæg er blevet rettet 10. marts 2016 11:49 af I.B.

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 263 264 265 ... 316 317 318 Vis alle sider