Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 285 286 287 ... 316 317 318 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Schelden
bruger
22. april 2017 13:02
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Bistro Boheme i går. Kedelig krabbemousse til forret, udmærket variation af lam til hovedret og en ganske fin dagens dessert, rabarberkompot på noget bund af marcipan og lidt vaniljeis. Dertil cremant Bourgogne samt Castillo Ygay. Maden var ganske OK. Servicen og selve stedet er jeg godt nok ikke fan af.

Først og fremmest blev vi først placeret på et bord direkte foran køkkenet, hvor vi blev skubbet til at tjenere, der skulle forbi for at køre service. Derudover mistede vi hørelsen på den fucking klokke, som den aggressive kæ... kvinde hamrende igennem bordet, når maden var klar. Omvendt var det dejligt, at man rent faktisk kunne høre klokken, fordi ellers var man i tvivl, om man var blevet sindssyg. Decibel som var vi bag motoren på en jetjager i ren støj. Heldigvis havde en af os nosser til at sige, at det bord ville vi ikke have, hvorefter vi blev ført ovenpå til et lækkert bord med dejlig atmosfære og et støjniveau, hvor man også kunne høre, hvad resten af bordet havde at sige.

Sidst, men ikke mindst, så kunne de ikke finde vores jakker, og vi kunne dårligt selv kigge i skabene, fordi der var så lidt plads over det hele. Alle stod på tæerne af hinanden i baren, hvor vores jakke sjovt nok hang inderst inde. Jeg er dog glad for, jeg tog mine nøgler mv. ud, fordi jakkerne kunne man bare tage.
Jeg drømmer tit om Karl Stegger.

Dette indlæg er blevet rettet 22. april 2017 21:26 af Schelden
dillen
bruger
24. april 2017 20:18
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg var på Mielcke & Hurtigkarl i lørdags. Hold da kæft en oplevelse! Mere end bare "respektabelt". Et par enkelte ud af i alt 16 serveringer faldt ikke i min smag, men ellers var det på en og samme tid en opvisning i enkelthed og kreativitet, med ikke umiddelbart oplagte men fremragende smagssammensætninger. Særligt skærising med kyllingeskind og timian ponzu samt brissel med brændt aubergine og ponzu var helt i top! Og så var servicen bestemt mere end man kan forvente.

Og så vil jeg slå et slag for sommelier Jose Santos. Yderst arrogant ved første øjekast og bekendtskab, men spørger man interesseret ind, svarer han enormt velvilligt og yderst kompetent. Valget af vine samspillet med maden var fremragende. Fed, og dyr, oplevelse.
Jussi
bruger
25. april 2017 08:41
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Hæhæ - kig 1 side tilbage.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Mr. Pink
bruger
25. april 2017 08:41
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Pris?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Sir_Cumcised
Moderator
25. april 2017 09:45
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg synes godt nok også Bistro Boheme er svingende. Fik den til dato tørreste pariserbøf derinde fornylig. De skriver den er lavet af hakket oksemørbrad. Jamen så lad da være med det, der skal jo være lidt saft i sådan.
Betjeningen er temmelig oldschool og jovial, og det falder i en del menneskers smag hvorfor de har mange stamgæster virker det til. Synes dog ikke det opvejer de mange svipsere der er madmæssigt. Fint vinkort til gengæld.

Schelden
bruger
25. april 2017 11:28
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

"Fint vinkort til gengæld."

Helt enig. Det var også dét, jeg var mest imponeret over. Meget bredt.
Jeg drømmer tit om Karl Stegger.
clausp
bruger
25. april 2017 12:36
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Sidst jeg var i København var vi på et eller andet hipstersted i Kødbyen og ville have en flaske vin til de mange retter. Jeg antager fejlagtigt at naturvin er et eller andet på niveau med økologi og biodynamik, men det viser sig at jeg tager grueligt fejl.

Er det virkelig almindeligt blandt københavnere at drikke vin der med fuldt overlæg er fremstillet med vinfejl? Fy for satan, siger jeg bare.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
I.B.
bruger
25. april 2017 14:34
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Haha! Det er sgu også et fænomen, der undrer mig dybt.
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Pivo
bruger
25. april 2017 15:14
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Kunne det være, det rent faktisk var en fejl, eller gik du rundt og smagte alle glas der blev serveret?

Vi kan hurtigt blive enige om, at noget naturvin, smager særdeles spøjst, men kan man ikke lide det, har man trods alt mulighed for, de fleste steder, at bede om noget andet.
Jussi
bruger
25. april 2017 20:04
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Claus - og nok også IB

´Er det virkelig almindeligt blandt københavnere at drikke vin der med fuldt overlæg er fremstillet med vinfejl? Fy for satan, siger jeg bare.´

Jeg har i længere perioder også været lidt træt af formen omkring nature, mere end selve vinkonceptet. I takt med at denne form lige så stille er erstattet af kvalitetsindhold i lang de fleste tilfælde, forstår jeg egentlig ikke modviljen ift hvad der drikkes i resten af landet (hvis det overhovedet er den gyde du vil nedad.) Der hældes da det værste skod ned uden nogen stillingtagen. Jovist, der kan være et skær af hovedløs lemmingadfærd i Kbh omkring naturvin, men idéen er jo sympatisk og positiv fra et landbrugsmæssigt synspunkt, så jeg synes godt nok, at man hellere burde rase mod alle de afskygninger af mystisk Veneto-vin, som ryger over disken i dette land i en helt anden skala.

Du er med på, at disse vine ikke fremstilles i København af københavnere, ikke? Ja, man kommer jo i tvivl. Til venlig oplysning er svaret et rungende nej.

Og hvad er ´vinfejl´? For mig er det lige så meget hovedpinevine med overdrevent brug af svovl, fad, ekstrahering, pesticider osv. Det havde da været LANGT mere formålstjenligt at se sig sure på den slags skodvin. Fy for satan, siger jeg bare.

Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 285 286 287 ... 316 317 318 Vis alle sider