Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 285 286 287 ... 323 324 325 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Schelden
bruger
22. april 2017 13:02
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Bistro Boheme i går. Kedelig krabbemousse til forret, udmærket variation af lam til hovedret og en ganske fin dagens dessert, rabarberkompot på noget bund af marcipan og lidt vaniljeis. Dertil cremant Bourgogne samt Castillo Ygay. Maden var ganske OK. Servicen og selve stedet er jeg godt nok ikke fan af.

F√łrst og fremmest blev vi f√łrst placeret p√• et bord direkte foran k√łkkenet, hvor vi blev skubbet til at tjenere, der skulle forbi for at k√łre service. Derudover mistede vi h√łrelsen p√• den fucking klokke, som den aggressive k√¶... kvinde hamrende igennem bordet, n√•r maden var klar. Omvendt var det dejligt, at man rent faktisk kunne h√łre klokken, fordi ellers var man i tvivl, om man var blevet sindssyg. Decibel som var vi bag motoren p√• en jetjager i ren st√łj. Heldigvis havde en af os nosser til at sige, at det bord ville vi ikke have, hvorefter vi blev f√łrt ovenp√• til et l√¶kkert bord med dejlig atmosf√¶re og et st√łjniveau, hvor man ogs√• kunne h√łre, hvad resten af bordet havde at sige.

Sidst, men ikke mindst, s√• kunne de ikke finde vores jakker, og vi kunne d√•rligt selv kigge i skabene, fordi der var s√• lidt plads over det hele. Alle stod p√• t√¶erne af hinanden i baren, hvor vores jakke sjovt nok hang inderst inde. Jeg er dog glad for, jeg tog mine n√łgler mv. ud, fordi jakkerne kunne man bare tage.
Jeg dr√łmmer tit om Karl Stegger.

Dette indlæg er blevet rettet 22. april 2017 21:26 af Schelden
dillen
bruger
24. april 2017 20:18
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg var p√• Mielcke & Hurtigkarl i l√łrdags. Hold da k√¶ft en oplevelse! Mere end bare "respektabelt". Et par enkelte ud af i alt 16 serveringer faldt ikke i min smag, men ellers var det p√• en og samme tid en opvisning i enkelthed og kreativitet, med ikke umiddelbart oplagte men fremragende smagssammens√¶tninger. S√¶rligt sk√¶rising med kyllingeskind og timian ponzu samt brissel med br√¶ndt aubergine og ponzu var helt i top! Og s√• var servicen bestemt mere end man kan forvente.

Og s√• vil jeg sl√• et slag for sommelier Jose Santos. Yderst arrogant ved f√łrste √łjekast og bekendtskab, men sp√łrger man interesseret ind, svarer han enormt velvilligt og yderst kompetent. Valget af vine samspillet med maden var fremragende. Fed, og dyr, oplevelse.
Jussi
bruger
25. april 2017 08:41
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Hæhæ - kig 1 side tilbage.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Mr. Pink
bruger
25. april 2017 08:41
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Pris?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Sir_Cumcised
Moderator
25. april 2017 09:45
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg synes godt nok ogs√• Bistro Boheme er svingende. Fik den til dato t√łrreste pariserb√łf derinde fornylig. De skriver den er lavet af hakket oksem√łrbrad. Jamen s√• lad da v√¶re med det, der skal jo v√¶re lidt saft i s√•dan.
Betjeningen er temmelig oldschool og jovial, og det falder i en del menneskers smag hvorfor de har mange stamgæster virker det til. Synes dog ikke det opvejer de mange svipsere der er madmæssigt. Fint vinkort til gengæld.

Schelden
bruger
25. april 2017 11:28
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

"Fint vinkort til gengæld."

Helt enig. Det var også dét, jeg var mest imponeret over. Meget bredt.
Jeg dr√łmmer tit om Karl Stegger.
clausp
bruger
25. april 2017 12:36
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Sidst jeg var i K√łbenhavn var vi p√• et eller andet hipstersted i K√łdbyen og ville have en flaske vin til de mange retter. Jeg antager fejlagtigt at naturvin er et eller andet p√• niveau med √łkologi og biodynamik, men det viser sig at jeg tager grueligt fejl.

Er det virkelig almindeligt blandt k√łbenhavnere at drikke vin der med fuldt overl√¶g er fremstillet med vinfejl? Fy for satan, siger jeg bare.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
I.B.
bruger
25. april 2017 14:34
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Haha! Det er sgu også et fænomen, der undrer mig dybt.
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Pivo
bruger
25. april 2017 15:14
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Kunne det være, det rent faktisk var en fejl, eller gik du rundt og smagte alle glas der blev serveret?

Vi kan hurtigt blive enige om, at noget naturvin, smager s√¶rdeles sp√łjst, men kan man ikke lide det, har man trods alt mulighed for, de fleste steder, at bede om noget andet.
Jussi
bruger
25. april 2017 20:04
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Claus - og nok også IB

´Er det virkelig almindeligt blandt k√łbenhavnere at drikke vin der med fuldt overl√¶g er fremstillet med vinfejl? Fy for satan, siger jeg bare.´

Jeg har i l√¶ngere perioder ogs√• v√¶ret lidt tr√¶t af formen omkring nature, mere end selve vinkonceptet. I takt med at denne form lige s√• stille er erstattet af kvalitetsindhold i lang de fleste tilf√¶lde, forst√•r jeg egentlig ikke modviljen ift hvad der drikkes i resten af landet (hvis det overhovedet er den gyde du vil nedad.) Der h√¶ldes da det v√¶rste skod ned uden nogen stillingtagen. Jovist, der kan v√¶re et sk√¶r af hovedl√łs lemmingadf√¶rd i Kbh omkring naturvin, men id√©en er jo sympatisk og positiv fra et landbrugsm√¶ssigt synspunkt, s√• jeg synes godt nok, at man hellere burde rase mod alle de afskygninger af mystisk Veneto-vin, som ryger over disken i dette land i en helt anden skala.

Du er med p√•, at disse vine ikke fremstilles i K√łbenhavn af k√łbenhavnere, ikke? Ja, man kommer jo i tvivl. Til venlig oplysning er svaret et rungende nej.

Og hvad er ´vinfejl´? For mig er det lige s√• meget hovedpinevine med overdrevent brug af svovl, fad, ekstrahering, pesticider osv. Det havde da v√¶ret LANGT mere form√•lstjenligt at se sig sure p√• den slags skodvin. Fy for satan, siger jeg bare.

Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 285 286 287 ... 323 324 325 Vis alle sider