Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 286 287 288 ... 323 324 325 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
I.B.
bruger
25. april 2017 21:21
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Der er gode vine produceret med minimal tils√¶tning af svovl, men der d√¶leme mange svipsere ogs√•. Vine, som mikrobiologisk er ude af kontrol - vin√łs surstr√łmming! Mit problem er, at s√•danne svipsere i visse kredse - med "naturlighed" som alibi - kan g√łres til en eftertragtet handelsvare. Det er for fjollet - og den slags ender om 10 √•r p√• listen over 10´ernes mest √•ndsvage trends.


Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way
clausp
bruger
25. april 2017 22:22
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Mit problem er, at s√•danne svipsere i visse kredse - med "naturlighed" som alibi - kan g√łres til en eftertragtet handelsvare.

Det er også det der er mit problem.

Faktisk synes jeg det er v√¶rre en en regul√¶r skodvin - for den pr√łver i det mindste ikke p√• at v√¶re mere end hvad den er: en billig brandert med garanti for hovedpine. Naturvinen er derimod skodvinens pr√¶tenti√łse f√¶tter.

Man kan ogs√• have mist√¶nkt producenterne af naturvin for at v√¶re nogle luddovne vinb√łnder som har fundet en hurtig smutvej.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
qanatoli
bruger
25. april 2017 22:49
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Nu stikker det altså af for dig Claus.

Jeg er ganske skeptisk omkring naturvin, men at kalde det skodvinens fætter, og anklage producenterne for dovenskab er altså helt sort. Det hårde arbejde i vinproduktionen er ikke tilsætningen af svovl, det er arbejdet i marken. Og det er alt andet lige lettere hvis man producerer et konventionelt produkt.

I det hele taget synes jeg ikke det er producenterne, men forbrugerne man skal pege p√•. Og der er helt sikkert naturvinsk√łbere, som burde forholde sig mere kritisk til produkterne, men som Jussi er inde p√• er der ogs√• en del k√łbere af konventionel vin der kunne g√łre sig selv en tjeneste ved faktisk at smage p√• deres varer.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
clausp
bruger
26. april 2017 00:19
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Nu stikker det altså af for dig Claus.

S√• fordi jeg siger han ikke har noget t√łj p√•, s√• stikker det af for mig?

Det hårde arbejde i vinproduktionen er ikke tilsætningen af svovl, det er arbejdet i marken. Og det er alt andet lige lettere hvis man producerer et konventionelt produkt.

Der er alts√• ogs√• svovl i naturvin. Der hedder sig blot at det er "et minimum" der er tilsat. Men der er stadigv√¶k svovl i. For os der ikke har problemer med svovl er det jo s√•dan set bed√łvende ligegyldigt, ligesom der ikke er nogen gevinst i at spise glutenfri kost for de fleste mennesker.

Desuden foreg√•r st√łrstedelen af arbejdet for en konventionelt dyrket kvalitetsvin ogs√• i marken.

I det hele taget synes jeg ikke det er producenterne, men forbrugerne man skal pege på.

Og m√•ske de restauranter der - som Gorilla i K√łdbyen - udelukkende v√¶lger at s√¶lge naturvin.

men som Jussi er inde p√• er der ogs√• en del k√łbere af konventionel vin der kunne g√łre sig selv en tjeneste ved faktisk at smage p√• deres varer.

Det er en gang whataboutery I to er ude i her.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
I.B.
bruger
26. april 2017 06:14
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Den slags vin er en perfekt ledsager til rådden mad, som jo - sjovt nok - er populært i samme kredse.
http://politiken.dk/mad/madnyt/art5446466/Færingernes-fornemmelse-for-fermentering
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way
qanatoli
bruger
26. april 2017 06:17
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Nej, det stikker af for dig n√•r du siger, at problemet med naturvin er dovne producenter. Hvis man er doven, og vil producere vin, s√• skal man da v√¶lge et produkt hvor man spr√łjter markerne, grovsorter i h√łsten, og s√• tils√¶tter hvad der skal til for at f√• det solgt i k√¶lderen. Naturvin er - uanset hvor ringe det s√• ender med at smage - langt mere besv√¶rligt at producere.

Resten af dit indlæg er jeg sådan set enig i (at arbejdet med konventionel kvalitetsvin foregår i marken, og det er fjollet at en restaurant vælger at gå ensporet efter et nicheprodukt - i den fungerer restauranten som forbruger).


A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
clausp
bruger
26. april 2017 11:28
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Nej, det stikker af for dig når du siger, at problemet med naturvin er dovne producenter.

Det er jo ikke det jeg har sagt. Jeg har ikke sagt at det er _problemet_. Ud af en række ting var dette én ting jeg nævnte og det er måske sat lidt på spidsen. Men et af dogmerne indenfor naturvin er noget i stil med "så lidt indgriben i naturen som muligt".

Resten af dit indlæg er jeg sådan set enig i

Godt så.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Sir_Cumcised
Moderator
26. april 2017 19:07
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

S√•rt i √Örhus. Skide godt selvom det var lidt hipster med mystisk naturvin og fermenterede gr√łntsager. Maden var rigtig god is√¶r pastaen men falafel og p√•l√¶g og is√¶r sardiner var suver√¶nt. God betjening ogs√•. De havde Les 1er Ponts 2014 og den k√łbte jeg. Desv√¶rre den sidste de havde. De andre vine var temmelig flippede.
Jussi
bruger
26. april 2017 20:05
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

IB

Jeg h√•ber ikke, du tager dette ilde op, men jeg kan ikke lade v√¶re med at t√¶nke p√•, om din aversion mod visse dele af naturvinsbev√¶gelsen har noget at g√łre med din WSET-uddannelse?

Jeg vil da sige, at selv jeg som lallende amat√łr, kan blive noget frustreret over blindsmagninger i de kredse, fordi hele ´verdensbilledet´ bliver noget rystet.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
dillen
bruger
26. april 2017 20:09
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Hehe, Jussi, den havde jeg ikke set. Men man er ogs√• n√łdt til at n√¶vne Jose Santos, hvis man har v√¶ret der :P

@Pink

Vi kom af med 7500 for tre mand, hvor der ikke var sparet på noget.

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 286 287 288 ... 323 324 325 Vis alle sider