Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 290 291 292 ... 316 317 318 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
XorpiZ
Banned
5. maj 2017 10:50
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Giver sjældent drikkepenge. Men det skyldes nu ikke så meget, at jeg ikke gider - snarere at det er sjældent man får god service. Jeg betaler ikke ekstra for at folk passer deres job (tage imod bestilling, servere mad mv.).

Og så synes jeg det er en uskik med drikkepenge på dankortet.
Haderslev FK - 1992
HFK Sønderjylland - 2000
SønderjyskE - 2004
Sveder her! Har glemt mit gamle login
bruger
5. maj 2017 10:54
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

re: Madklubben

Det handler vist mest om, at anmelderen lige fra han ankom havde en dårlig oplevelse med en utjekket tjener.

Jeg skal ikke gøre mig klog på Madklubben og den specifikke anmeldelse, men jeg kan godt nikke genkendende til anmassende/uhøflige/stressende tjenere uden situationsfornemmelse eller evner udi vært/værtinde-rollen.

Jeg synes til gengæld Madklubbens håndtering af sagen har været mærkelig. Man siger, at man er ligeglade med, hvad en enkelt anmelder synes - men man vælger alligevel at lægge en officiel udtalelse op på egen hjemmeside samt at gå i dialog med Politiken i deres spalter. Det tyder jo på det stik modsatte. Hvis anmeldelsen ingen betydning har, så ignorer den da. Der er ugentligt dusinvis af negative anmeldelser af restauranter, men dén her bider man mærke i, fordi Madklubben gør så stort et nummer ud af at sige, at det ikke er noget stort nummer.
Dette indlæg er blevet rettet 5. maj 2017 11:00 af Sveder her! Har glemt mit gamle login
MesterPihl
bruger
5. maj 2017 11:22
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Mere end bare "en dårlig oplevelse med en utjekket tjener"

Maden, der blev serveret, gjorde det bestemt heller ikke bedre.

´Jeg havde til gengæld hellere snavet en havkat end spist den hummer, der kostede 100 kroner i tillæg. Den virkede som offeret fra en gammel mordsag, der var fjernet fra åstedet og kastet ned i noget svampefrikasse.´

Om bøffen skriver han:

´En stor lap kød. En meningsløs død. Tænk at blive født i en stald, stå i en stald og blive skudt i en stald, bare for at jeg kan sidde og brokke mig.´


http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/anmelder-slagter-populaer-restaurant-kaede-her-er-chokeret-kendis-ejers-svar/6643358
Captain Sobel, you salute the rank, not the man
Geddar
bruger
5. maj 2017 12:43
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

"Jeg synes til gengæld Madklubbens håndtering af sagen har været mærkelig. Man siger, at man er ligeglade med, hvad en enkelt anmelder synes - men man vælger alligevel at lægge en officiel udtalelse op på egen hjemmeside samt at gå i dialog med Politiken i deres spalter. Det tyder jo på det stik modsatte. Hvis anmeldelsen ingen betydning har, så ignorer den da. "

Jeg tror du har misforstået den kommentar fra Madklubben. Man er ligeglad med anmelderens personlige holdning, men ikke kundernes, og naturligt effekten på kunderne. Jeg tror pointen er at man ikke indretter sig efter at please anmeldere, men kunder. Men derfor kan man sagtens reagere på hvordan en anmeldelse potentielt kan påvirke antallet af fremtidige bestillinger.
Borger Louis
bruger
5. maj 2017 18:29
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Det er pisse vigtigt og udtryk for lækker selvforståelse, når Politiken tager sig selv og sin egen vigtighed så alvorligt, at de smider anmeldelsen på forsiden, interviewer ejeren om han har tænkt sig at hænge sig oven på anmeldelsen og følger op med et interview med anmelderen og spørger på påtaget hard talk-maner, om det nu også var nødvendigt med så dårlig en anmeldelse.
Dette indlæg er blevet rettet 5. maj 2017 18:29 af Borger Louis
Kaffe
"bruger"
5. maj 2017 19:06
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jonas.

I Danmark forventes det jo ikke, at man betaler drikkepenge, så du kan da bare lade være.

Hvis jeg betaler 1000 kroner for en middag, som eksemplet i artiklen, så bør både tjenerens og kokkens løn være betalt. Hvis man så derudover vil give lidt ekstra for den gode service, så er det jo helt fair. Men det bør være helt frivilligt. Tjenere i Danmark er da også, mig bekendt, rimeligt aflønnet.


Ja, det bør den da måske, lønnen, hvis 1000 kr. er dyrt set i forhold til råvarepriser og mandetimer. Og det kan det jo være svært for dig at vurdere, selvom du lader til at mene, at du har et skarpt jugement. Noget af det værste jeg ved, er gæster, der tror, de ved, hvad det koster at indkøbe sprut og betale løn osv., og som derfor føler det rigtigt at klage over prisen. Må de dø, mens det gør rigtigt ondt.

I min del af restaurationsbranchen, altså på barer, er sulteløn, den være sig sort eller hvid, et ret udbredt fænomen, men mange bartendere vil slet ikke vide af 3F, som organiserer området, fordi de, 3F, ikke giver et eneste fuck for netop den faggruppe, hvilket betyder, at overenskomsten er pænt skrabet, hvorfor man hellere vil betales dårligt end at sende penge ned i et sort hul i form af kontingent. 3F har vist nok 1 eller 2 ansvarlige for hele København.


Niddets arkivar
Borger Louis
bruger
5. maj 2017 19:19
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Okay, okay, Pink må ikke bruge anekdotisk bevisførelse, men du må godt, Kaffe? Hvem lufter ud for stanken af hykleri?
Kaffe
"bruger"
5. maj 2017 19:26
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg er trods alt fortaler for selvets produkt. Men jeg sværger: Hvis du stod overfor mig nu ... Ikke. Kønt.
Niddets arkivar

Dette indlæg er blevet rettet 5. maj 2017 19:26 af Kaffe
Sveder her! Har glemt mit gamle login
bruger
5. maj 2017 19:38
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Men anmelderen er jo også bare en kunde, det er jo ligesom hele idéen med en anmeldelse.

Jeg er med på, at Madklubben gerne vil skabe en narrativ med en indbygget modsætning mellem den onde elitære Politiken-anmelder og den søde dejlige gæst, men det er jo netop derfor, at deres udtalelse er så latterlig.

(og ja, Politiken er blevet røvsyg)
Dette indlæg er blevet rettet 5. maj 2017 19:45 af Sveder her! Har glemt mit gamle login
Mr123
Banned
5. maj 2017 20:26
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Hvis de 1000 kroner ikke matcher det det koster at lave retten, så må man jo sætte prisen op, istedet for at håbe på at kunderne af egen fri vilje smider 15- 20% af regningen oveni.

Hvordan det forholder sig på barer osv ved jeg ikke, men jeg synes også der er forskel på at lade bartenderen beholde resten af den 100-krone man lægger for sine øl, og så at skulle betale hvad der svarer til en timeløn oveni den middag man har bestilt. Det er dog også ret sjældent jeg ser folk giver drikkepenge på de mere brune værtshuse, men det ved du nok bedre end jeg.
Native American
Soar like an eagle, sit like a pelican
Don’t call us Indians
We´re more like West Eurasians crossed with Siberians

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 290 291 292 ... 316 317 318 Vis alle sider