Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 36 37 38 ... 316 317 318 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
I.B.
bruger
21. jan. 2011 18:30
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

"...og vin på hotellet"

Atomwine-vin, velsagtens?
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Trotski
bruger
21. jan. 2011 18:32
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

http://deire.dk/


Ikke at jeg har været der, men det stod i spiseguiden (2007) som plejer at være troværdig og ser bestemt heller ikke værst ud på skrift.
Trotski
bruger
21. jan. 2011 18:32
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

.
Dette indlæg er blevet rettet 21. jan. 2011 18:33 af Trotski
Jussi
bruger
21. jan. 2011 18:48
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Trotski

Tak - det er noteret til en anden god gang.

IB

Nej, desværre. Havde en tur derud i overvejelserne, men kunne sgu ikke nå det.

Købte noget rigtig god (og Parker-venlig) Rhone fra Domaine les grands Bois, og en overraskende elegant Barossa-shiraz fra Kaesler hos Vinglasset.

Der er faktisk flere fornuftige vinsteder i byen.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
I.B.
bruger
21. jan. 2011 18:56
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

"og en overraskende elegant Barossa-shiraz fra Kaesler hos Vinglasset."

Hvilken Shiraz og hvilken årgang?


Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Jussi
bruger
21. jan. 2011 19:00
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

http://www.wine.com/V6/K…detail.aspx
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
I.B.
bruger
21. jan. 2011 19:03
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Halliday er også glad for den:

"Kaesler Wines Stonehorse Barossa Valley Shiraz 2005
A clean, firm array of black fruits, dark chocolate and ripe tannins; minimal oak influence. Cork.
15.5% alc. Rating 94 Drink 2017 Release Price $30 Date Tasted Nov 06"


Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Jussi
bruger
21. jan. 2011 19:04
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Fra en anden vinhandel smagte vi Familia Mayol 100% Bonarda 2009, som sjovt nok sagtens kunne tåle at komme efter Kaesler.

En ´klistret/jammy´ sag med marmelade så det drev.

Mere sjælden en skøn, men egentlig en god oplevelse.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Jussi
bruger
21. jan. 2011 19:12
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

´Halliday er også glad for den´

Det kan jeg virkelig godt forstå.

Vi havde nærmest en craving efter kølig, oversøisk shiraz efter onsdagens oplevelse med Heathcote, og Kaesler gjorde sit arbejde fortrinligt.

At fætteren til bokseren med samklingende efternavn så var meddrikker gjorde det ikke mindre belejligt ...

Vinglasset havde, ganske apropos, Mollydookers Boxer, men det kan jeg ikke rigtig længere fatte den store interesse for. Han importerede den i øvrigt uafhængigt af Atomwine.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Seifert
bruger
22. jan. 2011 09:51
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Helt simpelt, der er ét sted man SKAL spise i KBH indenfor det næste måned.

Le Sommelier har nemlig fået cassoulet tilbage på menuen!

Igår:
Vi startede på R-Bar med lidt snack og vin.

Ned på Sommelier. Man starter ud i baren med deres charcutteri tallerken som bl.a. har en sublim terrine men ikke mindst Joselito sortfod. Ganske enkelt verdens bedste skinke. Det smager så sindsygt. (koster også 1800-2000 kr pr. kilo).
Så en lille risotto med masser af friskrevet sort trøffel!
Og SÅ Cassoulet. Ligner ikke så stor en portion, men man er helt færdig bag efter!

Elsker det!

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 36 37 38 ... 316 317 318 Vis alle sider