Luk
LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 48 49 50 ... 316 317 318 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
tp
bruger
28. maj 2011 22:18
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Hvad koster Noma med hele svineriet. Har prøvet at bestille bord, men det er noget nært umuligt!!!
Jussi
bruger
28. maj 2011 22:44
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

For to betalte vi lidt over 4000 inklusiv champagne, vinmenu og en fantastisk Marc til kaffen og kagerne.

Jeg har et par kontakter derude, så det gjorde det måske lidt nemmere med reservation ...

Næste bestillingssluse åbner dog 1/6, så giv det dog et forsøg der.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark

Dette indlæg er blevet rettet 28. maj 2011 22:47 af Jussi
Gasbarroni
bruger
28. maj 2011 23:28
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Æbleskiver med en art islandsk sardin akkompagneret af en glimrende Aligoté stod som et lysende højdepunkt for mig - samt den røgede marv rørt med karamel.


Fik også begge dele, da jeg var der for et par måneder siden. Var ikke helt overbevist af karamellen men æbleskiven var fremragende.

Vinmenuen skuffede dengang. Kanske det er det, franskmændene er utilfredse med?

Kreativt og nyskabende er konceptet. Smagsmæssigt var det efter min mening ikke alt, der var helt oppe at ringe.
Vincere non e importante. E l´unica cosa che conta!

90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Jussi
bruger
28. maj 2011 23:39
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

´Vinmenuen skuffede dengang. Kanske det er det, franskmændene er utilfredse med?´

Tja, så skulle det da være de tyske dråber, men Frankrig var rigt repræsenteret - navnligt Loire, som selvfølgelig kan være ganske specielt, men som sagt må vinen følge madens koncept.

´Kreativt og nyskabende er konceptet. Smagsmæssigt var det efter min mening ikke alt, der var helt oppe at ringe.´

Helt enig, men jeg kan godt lide det insisterende og gennemførte i idéen - det minder virkelig ikke om noget andet jeg har oplevet uden for landets grænser. Det forekommer mig selvstændigt og uden ´de andres´ snærende bånd til hvad der nu måtte være af inspirationskilder.

Hov, en af desserterne med rødbedeis og oprørt myseost var sateme også lækker.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Gasbarroni
bruger
28. maj 2011 23:54
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Tysk var der vist ikke noget af, da jeg var der. Fransk, østrigsk og italiensk. Min anke var ikke så meget vinenes individuelle kvaliteter, som det var en manglende harmoni med det, der lå på tallerkenen ved nogle af retterne. Men okay, jeg har forståelse for, at det kan være vanskelligt at sætte vin til råvarer, der kommer fra et helt andet klima. Det var min gane i hvert fald ikke helt indstillet på.

For mig var de mange startere højdepunkterne. Selve retterne levede ikke op til dem. Misforstå mig ikke. Det var på ingen måde dårligt, og prisen er særdeles rimeligt. Jeg gik tilfredst derfra!

Betjeningen er jeg helt enig i var fremragende!
Vincere non e importante. E l´unica cosa che conta!

90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Jussi
bruger
29. maj 2011 00:08
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg kan sagtens følge dig, Gas.

Særligt den der starter med kyllingeskind, rugbrød og noget rogn-halløj kunne man jo uden problemer have nappet en håndfuld af. Men det var vel også velkendte smage/sammensætninger og knapt så udfordrende.

Jeg synes egentlig, at de var gode til at give én disse smagsmæssige ´heller´ midt i jord, parfumeret havtorn-vingummi, græssmagende rensdyr-mos og hvad de end måtte finde på.

Deres brød, gedesmør og navnlig fedtet smagt til med snaps (som tog det lidt fade i eftersmagen) var også nærmest nok i sig selv.

Juicemenuen skulle i øvrigt være fremragende, men det kunne vi sgu ikke få os selv til ...

Nå ja, og så var det fandeme også sjovt at se alle jakkesættene sidde og vifte drabeligt med meterlange dunhammere - som i øvrigt havde den fineste nøddesmag
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark

Dette indlæg er blevet rettet 29. maj 2011 00:11 af Jussi
Gasbarroni
bruger
29. maj 2011 00:44
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Juicemenuen ville være over mit lig.

Et eksempel på en ret jeg fik: ”Nye” danske kartofler, altså før nye kartofler var i nærheden af at kunne fås. De havde gemt nye kartofler fra sidste år, ladet dem ligge indendøre og så ”kunstigt” fremelsket ”nye” kartofler tidligt. En sjov ide. Helt sikkert. Mit problem var, at retten ene og alene smagte af hvad det var: kartofler. Vel at mærke kartoffel, der på ingen måde kunne leve op til eksempelvis en ny samsøkartoffel.

Det er fair nok, at man tænker ud af boksen og hylder råvaren, men i dette tilfælde var det langt mere gimmick end smag.

Omvendt fik jeg radise i ”jord”, hvor radisesmagen var meget fremherskende, men alligevel var tilført en kant, som gjorde den fantastisk. Der gik det op i en højere enhed.
Vincere non e importante. E l´unica cosa che conta!

90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Seifert
bruger
29. maj 2011 08:26
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Geist igår.

Æstetiske jomfruhummere i grannåle
Ret beset bare et stykke fint og flot tilberedt jomfruhummer dækket af brændende grannåle. Aromatisk en sjov ting, men kedelig ret hvor hummeren manglede modspil.

Hvide asparges med rogn fra slethvar.
Rognskummet manglede smag og så blev det bare en stor tallerken med en masse hvide asparges. Kedelig.

Råbuk med peberrod og persille.
Kødet var perfekt tilberedt, jeg forstod dog ikke hvorfor hele retten skulle dækkes af en stort bundt bredbladet persille.

Oste
De var gode, men jeg var bare ikke i humør til ost.

Ret beset en kedelig aften selvom vi gik amok med vin.

Og hvorfor skal sommelier og tjenere rende rundt i gamle beskidte hvide t-shirts ?
Vivitar
Den lille røde
1. juni 2011 22:18
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg leder efter et sted i Århus, hvor man kan spise 2 mennesker for 800-1000 kroner inklusiv vin. Det er til en aften med kæresten, så der må gerne være lidt hyggelig stemning. Der er et par anbefalinger i starten af tråden, men det er snart længe siden.

Hvad kan I anbefale?
Kammeratlige hilsner

Vivitar
Jussi
bruger
1. juni 2011 22:21
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg spiste igen på Scarpetta i påsken, og det er og bliver altså value for money.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 48 49 50 ... 316 317 318 Vis alle sider