Luk
LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 5 6 7 ... 316 317 318 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
djulius
bruger
20. feb. 2010 17:39
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Nu er det ved at være et par år siden jeg frekventerede stedet, men "Restaurant Klubben" på Enghavevej i KBH var ganske respekteret af mig, en overgang.
Dejlig dansk mamse, der er til at betale. Og så blev det serveret af en ægte dansk mad-mutter, samt i overdådige mængder. Mums !
Jussi
bruger
20. feb. 2010 17:47
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Enig i, skal vi sige stedets rå charme, men synes godt nok at flæskekvaliteten lod meget tilbage at ønske.

At man så kunne fortynde fedtproppen bagefter på Grusgraven med Arnbitter var et klart plus.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark

Dette indlæg er blevet rettet 20. feb. 2010 17:52 af Jussi
Pascal
bruger
20. feb. 2010 17:50
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

@jussi

Det ser meget godt ud med menuen på Berntsen...

Giv lige en tilbagemelding på "ond" kammusling...

Biksemad som "kødret" er lidt specielt, men der mangler også en ret i deres menu, så måske guldet ligger der...
Kjoebenhavns Boldklub.
Jussi
bruger
20. feb. 2010 17:54
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Pascal

Det har du da ret i.

Der mangler helt sikkert en kødret.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
thomas.p
bruger
20. feb. 2010 23:51
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Var på "Madklubben" igår..
Jeg synes Mad og vin hang ganske godt sammen med prisen. Oksefilen var virkelig god synes jeg.
Desserten og hyggen tog vi på Il Senso, der som altid levede op til tidligere tiders oplevelse, det sted er virkelig godt synes jeg.
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Jussi
bruger
21. feb. 2010 01:10
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Pascal

Det var desværre en forældet version af menukortet, som lå på nettet.

Egentlig lidt ærgerligt, da dette medie for mig normalt er et pejlemærke for lyst og appetit.

Nuvel - det var glimrende standard som altid (har spist der tre gange nu, da det er indenfor gå-afstand fra min bopæl).

Smækker gerne en mere udførlig beskrivelse op, skulle du ville læse den.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
I.B.
bruger
21. feb. 2010 10:46
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Havde i fredags en pragtfuld frokost med en kammerat på Bryghuset Vendia i Hjørring. Vi startede ud med en Schwarzbier i baren. Derefter fik hver hver 5 stk østers naturel, serveret iskolde med karameliseret citron, skalotteløgsvinaigrette, friske krydderurter (kørvel, dild samt en vistnok asiatisk krydderurt, som jeg fejlagtigt identificerede som bittesmå blade af rød basilikum) samt ultratynde skiver hjemmebagt vendt på panden i lidt smør. Dertil et glas af Cloudy Bays mousserende "Pelorus". Perfekt! Derpå stod den på hjemmerørt tatar med salat og håndskårne fritter. Vi delte en flaske 2006 Bouchard Pere et Fils, Bourgogne-Hautes Côtes de Nuits. Super godt, igen. Vi sluttede af med 2-3 øl hver i Bryghusets bar - samlet pris: 800,- pr. mand.
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Pascal
bruger
21. feb. 2010 11:52
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

@jussi

Ja tak....

Jeg regner med at besøge stedet indenfor 14 dage...

Ikke så smart med en hjemmeside der ikke opdateres. Det er immervæk gourmet-menu der snakkes om.


Kjoebenhavns Boldklub.
Jussi
bruger
21. feb. 2010 12:52
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Pascal

Så gør jeg et forsøg - egentlig også meget rart for min egen skyld at opsummere.

Er ikke just helt skarp udi vinproducenter etc., hvorfor visse vin-afficionados med sarte sjæle må bære over med mig.

Vi lagde ud med to appetizers:

Parmesan-grissini med persillepesto

Bisque af søpindsvin i egen skal - virkelig godt.

Dertil et meget spændstigt brød af manitobamel + revent timiansmør.

1. ret:

Bananblok med kaviar, mandler, blomster og kærnemælksskum.

Hertil en Viognier fra 2007, som jeg ikke husker nærmere.

Er virkelig ikke meget for bananer - og slet ikke i mad - men det var faktisk en ganske velsmagende og overraskende ret.

2. ret:

Rimmet kammusling under en fois gras-terrine med dødstrompetsvampe og et lille sukkerlåg med peber. Kraftig glace af lakrids og kaffe.

Vi drak en tør Riesling fra Robert Weil 2008.

Super servering.

3. ret:

Smørstegt pighvar med sursøde beder og bisque af samme fisk.

Fin ret, men Bourgognen 2007 fra Jean-Marc Morey spillede ikke helt op mod syren i retten.

4. ret:

Trevlet lammehals i fedtnet med glaserede løg, 3 slags kartofler og kartoffel/parmesanskum.

Shiraz 2006 fra Barossa Valley.

Kan næsten ikke gå galt og smagte da også vanvittig godt.

Herefter skyllede vi munden med en granité, som jeg pga Shiraz-bomben, desværre ikke husker helt klart.

5. ret:

Friskost a la calvados med fintskårne æbler, spungecake og en 20-timers indkogt jus af gulerødder.

Hertil en glædelig overraskelse:

Pineaud de charentes fra Domaine Pautier.

Har smagt en del Pineaud i Bordeaux, men denne slog alt hvad jeg har smagt.

6. ret:

Syltede små blommetomater med bisquits på en sauce af indkogt pimento.

Virkelig god ret, som fik glimrende modspil af en Chenin Blanc 1997 les Nonpareils fra Layon

7. ret:

Desserten var efter min mening over the top.

Vanilleis med lakridssauce og stegte rugbrødstern.

Hertil en sherry fra Pedro Gimenez 2006.

De serverede den ganske ung, da syren skulle spille op mod den søde dessert, men det overordnede indtryk var altså for sødt og tungt efter min mening.

Men det er jo smag og behag, og jeg har ikke verdens sødeste tand.

Alt i alt var det som sædvanlig en udsøgt aften med personlig og underholdende betjening.

Håber, du kan bruge det til noget.




Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark
Pascal
bruger
21. feb. 2010 13:00
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

@jussi

Det lyder temmelig godt det hele....
Smagsløgene har fået den stor tur....herligt

Er ikke den store vinekspert, men det lyder heller ikke så ringe...

Det hele har ihvertfald ikke skræmt mig....tværtimod.

Kjoebenhavns Boldklub.

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 5 6 7 ... 316 317 318 Vis alle sider