Luk
LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 50 51 52 ... 316 317 318 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
gomard
bruger
2. juni 2011 12:48
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Nordisk Spisehus i Bruunsgade kan jeg også anbefale
Vivitar
Den lille røde
2. juni 2011 14:54
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

En af dem jeg bor i kollektiv med var på Nordisk Spisehus i går og fik kedelige kartofler og senet entrecote. han var meget lidt tilfreds, taget i betragtning at det stod i 250-ish kr.
Kammeratlige hilsner

Vivitar
gomard
bruger
2. juni 2011 15:06
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Vivitar, det var dæwlens!
Mit seneste besøg hos dem ligger så også 1½ år tilbage men det tyder da på, at næste gang jeg smider SU efter en restaurant, bliver det ikke Nordisk:-/
Gasbarroni
bruger
2. juni 2011 15:31
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

De skulle være faldet gevaldigt af på den. Tidligere var der også altid næsten fulde huse. Det er der langtfra nu.

Det er måske fordi al fokus har været på flytningen af hovedrestauranten?
Vincere non e importante. E l´unica cosa che conta!

90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
amorbavian
bruger
9. juni 2011 11:54
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Formel B menu for mig i går:

Baerii caviar fra Rossini med ærteis og nye, danske ærter

Det er en klasse-kaviar, men jeg synes at kombinationen med ærteis var lidt mærkelig. Mest fordi man slet ikke kunne smage kaviaren når man tog den sammen med isen. Til det var isens smag alt for kraftig. Men en ganske fin appetizer.

Dansk sommerbuk med nye ærter, røget olie og sprød malt

Fremragende kød, med det røgede olie var lidt for kraftigt for min mave. Gav mig lidt halv-sure opstød. Der var også et par svampe i, men jeg kunne ikke tyde hvilke - de passede i hvert fald godt til retten. Maltet gav et fint pift til retten, men sammen med olien gjorde det det hele lidt for saltet.

Dansk krogmodnet Entrecote med nye, danske kartofler, løg, ramsløg og saltet marv

Ikke så meget at sige der. Lige som det skal være. Bortset fra det er en stor overdrivelser at skrive "kartofler" når det kun er en halv kartoffel, men det er jo ikke noget nyt.

Grunden til, at jeg ikke fik dessert er, at det simpelthen ikke kunne være der. Jeg begik den fejl, at jeg bestilte de to tunge retter i buk og entrecote. Jeg kunne sagtens have nøjedes med bukken og så en dessert. Eller en af de andre lettere retter.

Betjening var lidt lala. Det hele var for instuderet og mekanisk, så man følte at man henvendte sig til en computer og ikke en person, man har en samtale med. Desuden vil jeg aldrig fatte, at man skal have flere tjenere til at betjene et bord (selvom det kun var den ene, der kom med retterne).

Overall en fin oplevelse, hvor det eneste minus ud over betjening var et par mindre detaljer i indretning - et sted mangler der en hylde og man kan se hullerne til den, og de andre hylder stod bare tomme. Det så dumt ud.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Gasbarroni
bruger
9. juni 2011 11:57
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Hvordan var ramsløgene? Jer har de overskredet sidste salgsdato for en uge siden.
Vincere non e importante. E l´unica cosa che conta!

90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Saint
bruger
9. juni 2011 14:05
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Er men lidt ude på landet, er Suri i Holbæk faktisk en rigtig fin restaurant, besøgte den da jeg var hjemme hos mine forældre, koncept er rimelig klassisk, men kvaliteten af den friske fisk og kød er absolut i top, samtidig med retterne er yderst vel tilberedt og så bliver der ikke en meget bedre udsigt ende denne udover Fjorden.

Alt i alt en restaurant jeg varmt kan anbefale, betjeningen er personlig, yderst opmærksom og yderst professionel, stemningen er rigtig god og friskheden af maden er godt illustreret af man henter fisken direkte hos den fiskehandler der er tilknyttet og man kan se ind i køkkenet fra Restauranten. Slev om fisken helt klart er deres største force, er deres kødretter os rigtig fine.

Priserne ligger mellem 150 for de billigste retter og 300 for de dyreste, så for kvaliteten er det meget billigt.


(...)
amorbavian
bruger
9. juni 2011 15:52
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Hvordan var ramsløgene? Jer har de overskredet sidste salgsdato for en uge siden.

Kunne i hvert fald ikke smages. De smagte og så friske ud.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Gasbarroni
bruger
9. juni 2011 16:07
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

De er nok blevet plukket tidligere. De kan sagtens holde sig i køleskabet uden det store tab af smag og konsistens. Der kan selvfølgelig også være regionale forskelle.
Vincere non e importante. E l´unica cosa che conta!

90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
amorbavian
bruger
9. juni 2011 17:36
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Ja, præcis.

Jeg glemte at sige, at det var et kæmpe hit, at der blev serveret friskbagt brød (små rustikboller) hele tiden.

Jeg glemte også at nævne vinen. Nok fordi jeg langt fra er vin-connoisseur, men jeg valgte en Barolo 2006, Ferdinando Principiano. En god vin, med en fin pikant eftersmag men ikke til det kød jeg fik. Heller ikke dårlig, men jeg ville hellere have haft noget med mere sødme og tyngde i. Den Barolo kan vist kaldes semi-tør.

De ærger mig dog mest, at jeg ikke smagte det, som min kone bl.a. fik - søkogte rejer med vagtelæg, rejeemulsion og grønne asparges. Hun bekræftede dog, at det var lige så dejligt som det lød.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 50 51 52 ... 316 317 318 Vis alle sider