Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 58 59 60 ... 316 317 318 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
I.B.
bruger
7. aug. 2011 13:58
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Tak, Jussi. Bryghuset Vendia er sådan set 3 restauranter i én: Vendia Gourmet, Brasserie samt Tavlemenuen. Jeg har kun prøvet de to sidstnævnte - og det er (att Jeppe) skidegodt. Også til prisen - især som en frokostløsning med Bryghusets eget øl til...
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Jussi
bruger
7. aug. 2011 22:46
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg vil lige slå et slag for DK4 som ´mad-kanal´.

Hvis man har mulighed for at optage, er det klart at anbefale, da de fleste interessante programmer bliver sendt om natten.

Der er øl-, vin- og restaurantportrætter, Mik Schack, men bedst af alt programmet Danske Mesterkokke, som på min boks indtil videre har budt på rare Lauterbach, og i den kommende uge præsenterer Bo Jacobsen og Thomas Rode.

Og så er der altså et par virkeligt lavproducerede madlavningsprogrammer fra bl.a. Era Ora fra midt-halvfemserne, men i aften så jeg et om hedengangne Bonobo på Store Kongensgade.

Nogen der kan huske den, og hvad de implicerede laver i dag?

Jeg husker en middag i slut-halvfemserne, som nærmest initierede min passion for (at spise) restaurantmad. Det var fandeme godt.
Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land

Artikelfilter

MC89: Viktor Fischer har aldrig været omtalt som et enormt talent udenfor Danmark

Dette indlæg er blevet rettet 7. aug. 2011 22:47 af Jussi
Klejne
bruger
8. aug. 2011 01:19
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Så DK4 er en slags upoppet Tv3 puls? Det lyder faktisk ret fedt.
Why dont you ask him?
Because he doesnt row
He doesnt ROW?
No, he DOESNT row.
Ah. I see what you mean.
I.B.
bruger
8. aug. 2011 06:22
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Bo Jacobsen, min favorit blandt danske kokke! Må huske at optage dét program... "Restaurationen" er af ældre dato, men stadig spækket (hvis man forstår sådan en lille én?) med killer- (hvis man forst...?) opskrifter
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people´s hearts can be like the trees, they will not be off the Way

Dette indlæg er blevet rettet 8. aug. 2011 06:27 af I.B.
Sir_Cumcised
Moderator
8. aug. 2011 09:35
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg var på Formel B i fredags. Det var egentlig ganske god mad, men betjeningen haltede gevaldigt. Det var meget svært at få fat i en tjener og vinen blev ikke skænket op osv osv, det duer altså ikke på en restaurant i den klasse. Efter maden bad vi om et avec kort og det ankom efter ca 10 min. Derefter gik der over 20 min, før vi kunne lokalisere en tjener, og så er min tålmodighed altså brugt. Gider ikke sidde 20 min og vente på at få en skarp.
Seifert
bruger
8. aug. 2011 09:46
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Besøgte 14 værtshuse i Brønshøj/Husum området i lørdags og vi tog middagen på Krudtuglen i Husum.

Selvom det ikke var torsdag, så var der stegt flæsk med persillesovs på menuen. Kan faktisk godt anbefales hvis man er på de kanter.
Trotski
bruger
8. aug. 2011 14:52
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Besøgte min anden 3-stjerners restaurant nogensinde i weekenden. Auberged´Ill i Illhäusern mellem Strabourg og Colmar, et smukt og superklassisk etablissement i den landlige franske stil.

Min seneste tre-stjerner var Fat Duck, som er mere cirkus og restaurant, så der er tale om noget af et stilskift.

Menuen var flg:

AB: Fleischnacka
1. Krabbe med agurk
2. Sankt Petersfisk med piment
3. Pocheret æg, foie gras og skovsvampe
4. Lam med artiskok
5. Oste
6. ´Bellini´ med godter
7. Abrikos med makron
Kaffe, sødt og en skarp. Lokale vine til menuen.

Alting smukt men simpelt, alting nærmest grotesk velsmagende. En meget stor oplevelse, hvor pralhalse-effekterne var behageligt fraværende og smagen i højsædet.

De fleste øvrige gæster spiste á la carte og simple ting som helstegt kylling, kalvekotelettr og mielle feuille fandt vej til bordene. Trancheret og anrettet af en række tjenere ved bordene. Fandeme sexy!
Razz
Kapitalistisk Starut
8. aug. 2011 15:14
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Det er et supersted. Fik du smagt Leon Beyer ?

Jeg var der tilbage i 1998.

Hvad løb jeres regning op i pr. mand ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et
Trotski
bruger
8. aug. 2011 15:37
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Ingen Leon Beyer.

Prisen var ca. 3000 pr kuvert. Menu Haeberlin, champagne, et par flasker relativt simpel vin, vand, kaffe og en badass avec.
Harry Hotspur
bruger
8. aug. 2011 16:45
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Hahah Seifert, Krudtuglen i Husum! Den troede jeg sgu aldrig jeg skulle læse om her, nu har jeg i 4 år boet i 5 minutters gang derfra, så det kunne være jeg skulle prøve - på trods af det ser mega luset ud :) Ud af de 14 bodegaer, hvad kunne du så anbefale? (tænker udvalg af øl og billiard bord).

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 58 59 60 ... 316 317 318 Vis alle sider