Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 88 89 90 ... 317 318 319 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
jazzy
Moderator
14. marts 2012 11:59
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg er oprigtigt glad på Relæs vegne, også selvom jeg slet ikke er tilstrækkeligt velbevandret på gode restauranter til at kunne vurdere om det er fortjent.

Det er et sympatisk projekt, og det har haft en helt fantastisk indvirkning på et plaget område med stort potentiale, og derfor glæder jeg mig over hæderen til dem.
Sir_Cumcised
Moderator
14. marts 2012 12:04
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

"Der er en hel naturlig stolthed over at det er dansk (reelt set nordisk). Det farver folks syn. Det er min pointe. "

Hvis syn er det at det farver? Jeg mener i øvrigt at dit syn er farvet i din automatiske afstandstagen fra danske ting bare fordi de er danske. På det punkt minder du meget om Soldatino. Du er jo indbegrebet af en janteloven blandet med "italofili".

Hvem er det i øvrigt der brokker sig så meget over den manglende stjerne at det fortjener at din overskudsagtige afstandstagen? Jeg er med på at Søren Frank undrer sig, men udover ham? Hans pointe er nu i øvrigt valid nok hvis man kigger på definitionerne for 3 stjerner. "En rejse værd". Totaloplevelsen er nok en rejse værd.


Dette indlæg er blevet rettet 14. marts 2012 12:11 af Sir_Cumcised
Razz
Kapitalistisk Starut
14. marts 2012 12:26
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Den gastronomiske verden drejer rundt om det nordiske køkken pt, og dermed Noma der er bannerfører. Det er uomtvisteligt. Det kan da godt være det er dille. So? Skulle det tage noget fra dem? Det er da imponerende at man har taget noget frem som ingen rigtig har skænket en tanke og gjort det til et fænomen og til talk of the town i den gastronomiske verden. Om 30 år er "nyt nordisk" mad måske en klassiker.


Hvem er det i øvrigt der brokker sig så meget over den manglende stjerne at det fortjener at din overskudsagtige afstandstagen? Jeg er med på at Søren Frank undrer sig, men udover ham? Hans pointe er nu i øvrigt valid nok hvis man kigger på definitionerne for 3 stjerner. "En rejse værd". Totaloplevelsen er nok en rejse værd.


Der findes ikke en definition for tildeling af 3 stjerner. Udtrykket "en rejse værd" gælder således og Bib restuaranterne.

Angående Noma og det nordiske køkken som talk of the town, så er det jo allerede aftaget noget i forhold til for bare et år siden.

Hvad er egentlig dit grundlag for at vurdere Søren Frank til at være uprofessionel ?

Han er den eneste danske madanmelder, der har et bare nogenlunde vidensniveau om vinen og iøvrigt tager det med i sin anmeldelser af restauranterne og det til trods for at vinen ofte udgør 50% af regningen.




Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et
Sir_Cumcised
Moderator
14. marts 2012 12:31
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

"Hvad er egentlig dit grundlag for at vurdere Søren Frank til at være uprofessionel ?"

Jeg har mødt flere af kokkene privat og sad i øvrigt ved siden af (eller overfor var det nu) en af de mest omtalte kokke pt (med michelinstjerne) til et bryllup fornylig. De fleste anser SF for at være dybt uprofessionel og kræve at få en helt særlig behandling bare fordi han er Søren Frank. Samtidig går han ofte uden om vinmenuen for at bestille en af de helt dyre flasker, som han så samtidig prøver at få til reduceret pris. Rigtig dårlig stil!


"Han er den eneste danske madanmelder, der har et bare nogenlunde vidensniveau om vinen"

Ahh hva? Jesper Uhrup fx?
Dette indlæg er blevet rettet 14. marts 2012 12:32 af Sir_Cumcised
Gasbarroni
bruger
14. marts 2012 12:32
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Hehe, hvor har du fået den ide fra, at jeg automatisk tager afstand til alt der er dansk?

Søren Frank er jo ikke den eneste, der er forarget. Der synes at være konsensus i den danske ”mad-verden” om, at det er dybt forkasteligt.

Jeg har svært ved at se, hvad det har med janteloven at gøre, at man ikke blindt melder sig i koret af folk, der mener, at det er en stor uretfærdighed, at Noma ikke har fået 3 stjerner?

Men måske du kan hjælpe mig?
Vincere non e importante. E l´unica cosa che conta!

90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Razz
Kapitalistisk Starut
14. marts 2012 12:35
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Der er da intet af det du påpeger der beretttiger til at kalde ham dybt uprofessionel.

Virkeligheden er bare den, at de danske restuaranter ikke er fulgt med den interesse, der er for vine og derfor slipper afsted med alt for meget skidt også på deres vinmenu. Og de tager notorisk for mange penge for vine på kortet.

Det er Søren Frank god til at påpege.

At han så måske er en idiot på andre områder er jeg ligeglad med, da jeg ikke skal være mødes med ham.






Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et
Razz
Kapitalistisk Starut
14. marts 2012 12:37
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Ahh hva? Jesper Uhrup fx?


Det er langt fra på samme niveau. Personligt vil jeg påstå, at jeg har ligeså meget styr på vin som Jesper Uhrup.





Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et
Sir_Cumcised
Moderator
14. marts 2012 12:39
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Gasb, du mener at folk er forargede fordi Noma er DANSK. Det mener jeg ikke. Du antager at folk ikke kan være objektive omkring Noma fordi den er dansk.

"Hehe, hvor har du fået den ide fra, at jeg automatisk tager afstand til alt der er dansk?"

Gennem dine indlæg. Du minder meget om Soldatino. Du er hvad FLying Ace ville kalde en madcunt, med dine belærende indlæg om at der absolut ikke må være det en eller det andet i en kødsovs eller at skinke skal være lufttørret i Luigis kælder på bjergskråningen i den lille landsby Gnocca di Cagare
Razz
Kapitalistisk Starut
14. marts 2012 12:40
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

René Langdahl Jørgensen er også rigtig skarp til vin og mad.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et
Sir_Cumcised
Moderator
14. marts 2012 12:42
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

"Det er langt fra på samme niveau. Personligt vil jeg påstå, at jeg har ligeså meget styr på vin som Jesper Uhrup."

Selvfølgelig har du det. Fra dine mange somre i marken og kælderen på diverse vinslotte hvor du blevet hevet med som barn, velsagtens? Eller drejer det sig om alle de dyre smagninger som du har været med til, dog uden at betale, fordi kunder inviterede osv.

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 88 89 90 ... 317 318 319 Vis alle sider