Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 92 93 94 ... 323 324 325 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Seifert
bruger
14. marts 2012 13:59
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Synes at priss√¶tningen p√• Gr√łnbech & Churchill er underlig.

Maden synes jeg er decideret billig for det flotte h√•ndv√¶rk jeg har f√•et der og tager man "En aften p√• Gr√łnbech" inkl. champagne, vinmenu og kaffe, s√• er 1000 kr et r√łverk√łb i disse tider. Ofte nogle ret sp√¶ndende vine p√• vinkortet og det uden at der g√•r svovlforn√¶gtelse i det.

Men priserne på vinene på vinkortet er i flere tilfælde helt hen i vejret.
Razz
Kapitalistisk Starut
14. marts 2012 14:00
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Men priserne på vinene på vinkortet er i flere tilfælde helt hen i vejret.


S√¶rligt n√•r man som dig ved, hvad de k√łbes for ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo s√•dan set ikke noget at v√¶re stolt af. Ethvert r√łvhul kan g√łre det samme. Selv et rotter√łvhul kan presse sm√• klumper lort ud. Du b√łr virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et
Seifert
bruger
14. marts 2012 14:01
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Spiser i √łvrigt p√• en af mine all-time favoritter i aften og ofte "reklameret" for her i tr√•den - Bistro Boheme.

Ved ikke hvorfor de ikke har en bib.
Faberge
bruger
14. marts 2012 14:03
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Apropos forargede anmeldere: http://ibyen.dk/restaura…elinguiden/
En fisselatte, tak.
Seifert
bruger
14. marts 2012 14:08
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Razz

Det er selvsagt en erhvervsskade når man kender til prissætningerne og engang imellem får det fysisk dårligt når man bestiller god vin ude i byen.

MEN restauranterne SKAL altså også tjene mange penge på det vin med alle de udgifter der forbundet med at drive stederne i DK.

Lige p√• Gr√łnbech virker nogle af priserne til v√¶re decideret udregnet forkert og der ganges med alt mellem 4 0g 9.
Sir_Cumcised
Moderator
14. marts 2012 14:17
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Fabarge.

Fra din artikel:

"N√•r madinspekt√łrerne fra Michelin har holdt igen med den tredje stjerne, m√• det v√¶re fordi, at de inderst inde ikke forst√•r det nordiske k√łkken, mener Jesper Uhrup Jensen."

Fra artiklen sidste år i samme medie:

"N√•r madinspekt√łrerne fra franske Michelin holdt igen med stjernerne, m√• det v√¶re fordi, at de inderst inde ikke forst√•r det nordiske k√łkken, mener Jesper Uhrup."


Man har lige ændret et enkelt ord :D

http://ibyen.dk/restaura…r-michelin/

pukledyret
bruger
14. marts 2012 14:23
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Det er fremragende hvordan disse dedikerede mennesker skaber god reklame for K√łbenhavn.

Den v√¶rdi som der i disse √•r skabes rundt p√• diverse blogs og i aviser er jo ekstremt stor. S√• kan andre lande brage l√łs med store marketingsbudgetter p√• de dyre tv-kanaler, men n√•r det kommer fra uvildige mennesker er det bare bedre.

Jeg bukker andægtigt, og siger mange tak for indsatsen.

Landsholdsstemning eller ej, det g√łr mig stolt af K√łbenhavn.
Det er en misforst√•else, at det er succesfuldt at v√¶re velk√łrende i et samfund der har feber.
Faberge
bruger
14. marts 2012 14:29
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Sir_c:

Heh, det er godt set, men s√•dan er det jo med begivenhedsjournalistik. Det er i h√łj grad genbrug, selvom det her m√•ske lige er lidt for nemt.

For et par år siden fik Politiken også på puklen for en guide til byens bedste shawarma eller whatever, hvor de ikke gjorde opmærksom på, at stort set det hele var genoptryk af en gammel artikel.
En fisselatte, tak.

Dette indlæg er blevet rettet 14. marts 2012 14:29 af Faberge
Gasbarroni
bruger
14. marts 2012 14:35
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

@Rune

Jeg er stadigvæk ikke helt med på din argumentation. Jeg tager automatisk afstand til alt dansk, fordi jeg i en tråd om mad deler den officielle opskrift på Bolognese-saucen?

Eller er det fordi, at jeg har fået bedre smag på andre restauranter i Danmark end på Noma?

Eller er det fordi, jeg konstaterer at Noma er i top, hvad angår innovation men ikke smag?

Eller er det fordi jeg stiller mig en anelse kritisk overfor, hvad der tilsyneladende efterhånden har udviklet sig til et nationalklenodie?

Jeg vil gerne m√łde den person, der med h√•nden p√• hjertet kan sige, at alle serveringer p√• Noma er i smagsm√¶ssig topklasse.
Vincere non e importante. E l´unica cosa che conta!

90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Sir_Cumcised
Moderator
14. marts 2012 14:45
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Gasb, så kan jeg nok ikke hjælpe dig yderligere. Dit indlæg med "Noma er jo også DANSK" som om at alt forargelsen skulle bunde i dette faktum alene, var tåbeligt. Det var dog ikke overraskende fra din side, da jeg synes du har vist den slags tendenser hvor det skal virke overskudagtigt at tage afstand fra den slags. Det er jo DANSK og ikke frembragt i Piemonte.

Læs mine argumenter i tråden om hvorfor jeg i dette tilfælde mener at der kan være tale om en reel undren og ikke nationalhysteri, som du ellers lægger op til.


Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 92 93 94 ... 323 324 325 Vis alle sider