Luk

bold.snak

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 99 100 101 ... 316 317 318 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Sir_Cumcised
Moderator
15. marts 2012 21:09
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Fik dog verdens dårligste behandling i den ene Superbest i Charlottenlund. Den tættest på stationen. Havde fået en oksemørbrad der i den grad var fordærvet. Opdagede det lørdag. Jeg pakkede den i nogle poser og lagde i køleskabet og gik ned med den mandag. Idioten påstod at den var blevet dårlig efterfølgende. Det var lige midt i kødskandalen, men hans opførsel var så syg. Jeg kom til at hidse mig lige lovlig meget op, men er aldrig blevet behandlet så ringe. Stod med for 550 kr fordærvet kød og fik at vide at jeg selv var skyld i det og at jeg skulle have været nede med den med det samme.

Efter 15 mins absurd diskussion finder vi så ud af at jeg faktisk havde købt den i butikken lidt længere nede af gaden. (havde været i begge butikker om lørdagen, så hvor jeg havde købt hvad stod ikke helt klart for mig). Den anden butik byttede med det samme og undskyldte i stor stil og sagde det godt kunne ske med den slags vakuumpakket kød og jeg fik en ny fersk som ikke havde været vakuumpakket. Slagteren sagde at den lugt kødet havde slet ikke kunne skabes på 2 dage. Lugtede fælt af rådne æg.
Dette indlæg er blevet rettet 15. marts 2012 21:11 af Sir_Cumcised
Razz
Kapitalistisk Starut
15. marts 2012 21:16
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Det lyder sgu ikke for godt.

Deres amerikanske straks og côte du boeuf er dog vildt lækre
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et
Matias
bruger
15. marts 2012 21:23
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Hulken ville have skræmt livet af ekspedienten, siden spist kødet.
¯\_(ツ)_/¯
pukledyret
bruger
19. marts 2012 11:53
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Endelig kommer der en god amerikansk familierestaurant til København.

Det er jo fremragende at vi i fremtiden kan invitere børn og koner på et ordentligt etablissement.

http://ibyen.dk/restaura…koebenhavn/

Hoooot!
Fuck your thoughts and prayers. I don´t want you to be hopeful. I want you to panic.
Geddar
bruger
21. marts 2012 09:30
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Jeg var ude og spise på Restaurant Eastcoast (ved Marselisborg) sammen med min kæreste i går. Det kan IKKE anbefales!

Jeg havde bestilt 2x6 retter via Menucard til 275 kr. pr. person. Det var halv pris. Det første vi lagde mærke til var en næsten tom restaurant samt en indretning, der mest af alt pegede på at de ikke helt vidste hvad de ville med stedet.

Laks brunet i nøddesmør, på grønsagstimbale i fiskenage med chili og basilikumsolie, sur sød papayasalat.


- Retten var i dén grad undersaltet. Grøntsagerne var uden smag, og det samme var den såkaldte "fiskenage".

Rødbede carpaccio m/ trøffelolie vinterportulak og sprødt (Vegetar - kan fåes som hovedret)

- Idéen var god, men udførslen var horribel. Rødbederne var syltet i al for kraftig lage, hvorfor det ikke var den søde rødbedesmag, men den syrlige eddikesmag, der skar igennem. Endvidere var der (så vidt) jeg huskede nogle syltede løg, der gav endnu mere syre til retten. De havde forsøgt at give modspil med to ting: Gedeost og sveske. Gedeosten gjorde det virkelig godt, men passede SLET ikke ind.

Unghane fra gråsten med sprød pancetta og syltet porre, på porre-fløde ragout med rødvinsglace.

- Igen en underkrydret forestilling. Unghanen (der var farseret) var tør og havde ikke meget smag, porretilbehøret var stort set helt uden smag og den såkaldte glace havde ikke meget at gøre med glace. Konsistensen måtte have skyldtes Maizena. Tjeneren mente i øvrigt ikke man kunne gøre noget ved at selve unghanen manglede smag. Right....

Steak af australsk kødkvæg på braiseret rodfrugter og sprød urte stik med havtorn ,timianskum og kalvebouillon hertil kartoffelpure med citron.

- Lækkert kød, der dog godt kunne have tålt en gang gourmetsaltning. Kartoffelpuréen smagte også fint. Havtorn passede ikke ind, rodfrugterne manglede smag, og kalvebouillonen var helt smagsløs. Jeg prøvede at smage det helt for sig selv og selv der var det svært at få smag frem.

5 stk ost med pærer i hyldebær og smør stegt rugbrød.

- Aftenens bedste ret - men det ville sgu også være imponerende hvis de kunne ødelægge sådan en ret! Til de forholdsvist kraftige oste foreslog tjeneren i øvrigt Cava. Razz, IB, Seifert, er det normalt? Selv valgte jeg en hvid portvin, der var ganske lækker, og passede fint til.

Creme brulle, hvid mousse med passionsfrugt, syltet frugt

- Udmærket creme brulee, og det var lækkert med de syltede hindbær til. Den hvide mousse og mørk chokoladeskum kunne sagtens have været undværet. Desserten blev en tand for tung og voldsom.

I det hele taget en virkelig skidt oplevelse, selv for 275 kr pr. mand. Det lader til at de har nogle idéer om at de gerne vil lave fancy mad, men evnerne følger SLET ikke med. Måske de er mere fokuserede på at lave mad der lyder fancy, end smager godt?
Sir_Cumcised
Moderator
21. marts 2012 09:39
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Hvem fanden kan også lave 6 retter til 275 kr. 46 kr pr ret. Se hvad du kan lave for 46 kr. Det der halvpris koncept er roden til alt ondt. Jeg er sikker på at de slækker på kvaliteten når maden pludselig skal sælges til halv pris.
Geddar
bruger
21. marts 2012 09:52
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Men det var jo kun i et svagt omfang et spørgsmål om råvarerne. Selve udførslen var ganske elendig. Og de havde i øvrigt masser af tid, idet der kun var få kunder.

I øvrigt skal de her deals jo ikke bruges til at generere omsætning i første omgang, men for at få flere ind og besøge stedet for første gang, så de overkommer usikkerhedsfaktoren, og måske endda anbefaler stedet til andre. Hvis der så vitterligt er steder, der bevidst vælger at slække meget på kvaliteten, så skyder de sig selv i foden.

Du kan dog have ret i, at det på sigt er problematisk nu når deal-feberen raser. Folk begynder vel snart at have et andet forhold til priserne, så tilbudspriserne bliver det forventelige.

Dette indlæg er blevet rettet 21. marts 2012 09:53 af Geddar
Borger Louis
bruger
21. marts 2012 10:04
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Geddar, hvorhenne ved Marselisborg helt præcist?

Jeg har aldrig hørt om stedet, men det lader umiddelbart til at have sine årsager.
Sir_Cumcised
Moderator
21. marts 2012 10:05
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

"I øvrigt skal de her deals jo ikke bruges til at generere omsætning i første omgang, men for at få flere ind og besøge stedet for første gang, så de overkommer usikkerhedsfaktoren, og måske endda anbefaler stedet til andre"

Jeg er skam ganske klar over hvad konceptet er. Prøv at google groupon effect fx. Det er lort. Som du selv siger så vender folk sig til kun at handle steder med halv pris og kvaliteten daler efterfølgende. Jeg er sikker på at de mange restauranter allerede slækker på kvaliteten første gang. Det er de færreste mindre steder der har likviditet til at køre med dundrende underskud, så man sparer garanteret hvor man kan.
Razz
Kapitalistisk Starut
21. marts 2012 10:09
svar
anmeld

Sv: respektable restauranter

Nu kan jeg kun tale for mig selv, men jeg har svært ved at forestille mig, at der er ret mange steder, hvor jeg ville vende tilbage til og betale fuld pris for noget jeg har fået til halv pris tidligere.

På et tidspunkt i efteråret havde Munkebo Kro en "deal" på 40% rabat på et gourmetophold og bortset fra, at det var den lille menu, så var niveauet det samme de gange jeg har været der som almindelig gæst.


Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et

Andet | respektable restauranter

1 2 3 ... 99 100 101 ... 316 317 318 Vis alle sider