Luk

bold.snak

Manager | Cameron Sloan

1 2 3 ... 122 123 124 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
2.0
bruger
8. juni 2011 11:01
svar
anmeld

Cameron Sloan

Den northumbriske sommerregn pisker ned over træningsanlægget mellem bagsiden af Croft Parks hovedtribune Port of Blyth og hovedvej A139. Cameron Sloan har stået i spidsen for Blue Square North-holdet Blyth Spartans i lidt over en måned, og den 42-årige lokalt fødte manager betragter årvågent sine spillere, mens de slider sig gennem endnu en hård intervaløvelse mod slutningen af optakten til sæsonen 2009/10.

Den 29-årige ombejlede, alsidige defensivspiller Gareth Williams er klubbens anfører og har gennem ni sæsoner spillet flere end 300 kampe i trøjen med de vertikale grønne og hvide striber. En gruppe initiativrige fans har, som en hyldest til den afholdte anfører med kælenavnet "Cheeks", sørget for, at man nu kan downloade et chant med kaptajnens navn som ringetone.

Klubbens eneste spiller med landsholdserfaring er den skadesplagede newzealænder Adrian Webster, som blev kendt og berygtet i hele Australasien, da han i 2007 tilsyneladende umotiveret pludselig begyndte at slå løs på sin daværende holdkammerat og anfører i den australske A-Leagueklub Perth Glory efter en hjemmebanekamp.

Den 20-ĂĄrige angriber Shaun Reay opnĂĄede med Ă©t slag evig heltestatus blandt The Spartans´ fans, da han i 2008 som blot 18-ĂĄrig scorede to gange i 1. runde af FA Cuppens hovedturnering mod League 2-holdet Shrewsbury Town (klubbens første FA Cup-modstander fra ligasystemet siden 1981), som blev sendt hjem fra Croft Park med et nederlag pĂĄ 1-3.

Blyth Spartans har de seneste sæsoner været en fast bestanddel af den nederste halvdel af Blue Square North, som sidestillet med den geografiske modpart Blue Square South er Englands sjettebedste række, og også i år nævnes man af diverse fodboldmedier blandt favoritterne til en af de tre nedrykningspladser. Men Cameron Sloan har andre planer ...
Dette indlæg er blevet rettet 4. sep. 2011 19:59 af 2.0
Bong
bruger
8. juni 2011 11:30
svar
anmeld

Sv: Blyth Spartans

Haha, god fornøjelse med Blyth. Jeg har ikke haft fornøjelsen af at møde dem i mit spil med St Albans, da de starter i Blue Square South. Men det er sgu fedt at spille med de der "mikrohold".

Albans startede med -10 point i første sæson. Jeg klarede at redde dem på sidste spilledag. Anden sæson lykkedes det at rykke op via playoff-kampe. Tredje sæson ligger holdet lige over nedrykningsstregen efter en hård start hvor jeg kun fik 1 sejr de første knap 20 kampe.

Edit:
Det har iøvrigt været supersvært at overtale bestyrelsen til at få en parentclub. Her i sæson 3 er det stadig ikke lykkes. Råb endelig op, hvis det lykkes for dig :)
AaB: 100 % BRAVEHEART!

Dette indlæg er blevet rettet 8. juni 2011 11:31 af Bong
spaden
bruger
8. juni 2011 21:23
svar
anmeld

Sv: Blyth Spartans

Fedt, at du skriver om Blyth!

Har selv mit nok bedste save i fm 11 kørende med dem. Er efterhånden 10 år fremme, og spiller lige nu min første sæson i premier league, er dog allerede efter 10 runder 4 point under stregen.

Men fedt hold, jeg vil følge med!
Dette indlæg er blevet rettet 9. juni 2011 13:15 af spaden
2.0
bruger
9. juni 2011 13:26
svar
anmeld

Sv: Blyth Spartans

Laurent Cluzel har måttet tage en svær beslutning. Den fysiske stærke franske angriber, som oprindelig drog til England for at studere engelsk på South Wigston College lidt syd for Leicester, har nu valgt at flytte 4-500 km mod nord til Blyth.

I sidste sæson spillede Cluzel for Spartans´ ligamodstandere Hinckley, men franskmandens status som rotationsspiller, parret med Blyth-manager Cameron Sloans ivrige interesse for ham, medførte altsĂĄ, at Laurent Cluzel pĂĄ sin 26-ĂĄrs fødselsdag havde første arbejdsdag i en af de nordligst beliggende klubber i England.

Cluzel fik en overdådig start på tilværelsen i sin nye klub, da han i træningskampen mod skotske Berwick Rangers, som noget overraskende blev vundet med hele 3-0, spillede fuld tid, lagde op til kampens to første mål og scorede det sidste selv. Cluzels mål var en sand perle, hvor han brugte sin gode fysik til at holde to forsvarsspillere væk, før han vendte rundt og følte bolden over i det øverste modsatte målhjørne med det ellers ganske kolde venstreben.
2.0
bruger
9. juni 2011 13:58
svar
anmeld

Sv: Blyth Spartans

Den svære sæsonåbningskamp på udebane mod mediernes klare favoritter til rækkens eneste direkte oprykningsplads i rækken, AFC Telford United, nærmer sig. AFC Telford United er en ganske unik klub, som opstod, da klubben Telford United gik konkurs i sæsonen 2003/04, hvorefter klubbens trofaste fans trådte til og indsamlede en stor mængde midler, som gjorde, at man kunne starte en ny klub i stedet, som altså blev kaldt AFC Telford United.

Blyth Spartans-manager Cameron Sloan kan glæde sig over, at både Farsley og Northwich i bunden er blevet fratrukket ti point på grund af rod i finanserne. Da der kun er tre nedrykningspladser at spille om, skulle det med en hæderlig sæson være muligt for Blyth Spartans at bevare klubbens status som Blue Square North-hold.

Både Cameron Sloan og hans blot 29-årige assistent Adam Sadler, som efter en tid som ungdomstalent i både Newcastle og Manchester United tidligt valgte at gå trænervejen, er enige om, at truppen er stærk nok til at overleve i rækken, og man har derfor heller ikke forstærket sig med andre spillere end førnævnte Laurent Cluzel og Mansfields 19-årige midtbanetalent Richard Bunning, som nok primært skal agere backup for anfører Gareth Williams på den defensive midtbane.
2.0
bruger
9. juni 2011 14:33
svar
anmeld

Sv: Blyth Spartans

AFC Telford-Blyth Spartans (Blue Square North, 1. spillerunde): 2-1 (0-0)

1-0: Andy Brown (54.)
2-0: Phil Trainer (63.)
2-1: Laurent Cluzel (84.)

Udv.: Darren Craddock, Blyth Spartans (35.)

Tilskuere: 2.488 (kapacitet: 6.300)

Startopstilling (4-4-2 diamant): Bell, Brackstone, Forster, Craddock,
Harrison - Dale, Williams (c), Gillies, Webster - Reay, Cluzel. (De tre bedste Blyth-spillere på dagen er fremhævet med fed).

Cameron Sloan:

"Jeg er meget, meget stolt af drengene. Vi leverer en mandefolkeindsats med ti mand i en time på udebane mod ligaens formentlig stærkeste hold. Det kunne have været interessant at se, hvad vi kunne have budt ind med, hvis vi havde været fuldtallige gennem hele kampen, og jeg må sige, jeg tager rigtig mange positive ting med fra denne kamp.

Udvisningen betød naturligvis, at vi var nødt til at overlade en del af initiativet til Telford, men jeg synes, vi var godt med i den første halve time, og da vi scorede mod slutningen kunne jeg se på spillerne, at de troede på chancen for at hente det ene point, og det er opmuntrende.

Laurent debuterede med et mål, men havde også en masse andet at byde på, og jeg er sikker på, han er en spiller, vi får stor glæde af i denne sæson."
2.0
bruger
9. juni 2011 14:38
svar
anmeld

Sv: Blyth Spartans

Blyth Spartans har hjemme på Croft Park, som kan huse 4.000 tilskuere, men klubben har blot solgt sølle 102 sæsonkort til de kommende 23 hjemmekampe plus eventuelle pokalopgør.

Sæsonens første hjemmekamp i næste spillerunde af Blue Square North spilles mod Southport, der ligesom AFC Telford hører til blandt oprykningsfavoritterne.
2.0
bruger
9. juni 2011 15:01
svar
anmeld

Sv: Blyth Spartans

Blyth Spartans-Southport (Blue Square North, 2. spillerunde): 2-1 (1-0)

1-0: Josh Gillies (24.)
1-1: SelvmĂĄl af John Brackstone (57.)
2-1: Shaun Reay (63.)

Tilskuere: 795 (kapacitet: 4.000)

Startopstilling (4-4-2 diamant): Bell - Brackstone, Forster, Boyle, Harrison - Dale, Bunning, Gillies, Webster - Reay, Cluzel

Anfører Gareth Williams var ifølge Cameron Sloan ikke fysisk klar til en startplads i dagens kamp, så det 19-årige nye indkøb Richard Bunning tog over på den defensive midtbane, og højre back Steve Harrison bar anførerbindet.

Cameron Sloan:

"Vi var stærkt opsatte på at give vores hjemmepublikum en sejr at åbne Croft Park-sæsonen på, og det lykkedes, så alle i klubben er glade i dag. Selvom John (Brackstone, red.) scorer et grotesk selvmål, hvor vores keeper faktisk også må tage sin del af skylden, rejser vi os hurtigt som kollektiv og kæmper sejren hjem.

Det lunede også at se, at vores yngste mand Josh Gillies fik scoret fra sin position på den offensive midtbane. Josh er et stort talent, som allerede nu er klar til masser af spilletid, og som sagtens kan gå hen og få en flot karriere i større klubber end vores."
2.0
bruger
9. juni 2011 15:07
svar
anmeld

Sv: Blyth Spartans

Kampene i Blue Square North falder som perler på en snor her i starten af sæsonen, og i løbet af de første 14 dage kommer Blyth Spartans til at have spillet fem kampe. Således møder man Redditch fire dage efter opgøret mod Southport, mens man blot havde tre dage mellem de to første spillerunder.

Tilgangen Richard Bunning fik både en startplads og fuld spilletid mod Southport, oven i købet på sin 20-års fødselsdag, og den tidligere Mansfield-spiller kvitterede med en flot indsats (7,1). Bunning er så til gengæld ikke fit nok til at spille fra start mod Redditch, hvor anfører Gareth Williams til gengæld er klar igen, ligesom også Darren Craddock er tilbage efter endt karantæne.
2.0
bruger
9. juni 2011 15:22
svar
anmeld

Sv: Blyth Spartans

Blyth Spartans-Redditch (Blue Square North, 3. spillerunde): 2-1 (2-0)

1-0: Adrian Webster (6.)
2-0: Laurent Cluzel (43.)
2-1: Jack Byrne (85.)

Tilskuere: (Sæsonrekord) 857 (kapacitet 4.000)

Startopstilling (4-4-2 diamant): Bell - Brackstone, Forster, Craddock, Harrison - Dale, Williams, Gillies, Webster - Reay, Cluzel

Cameron Sloan:

"Vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor de stort set ikke kommet til nogen chancer, men efter pausen går vi ufrivilligt lidt ned i tempo, og det er faktisk til grin, at der overhovedet når at komme spænding ind i kampen til sidst, for vi dominerede jo ellers opgøret fuldstændig. Når det så er sagt, er jeg virkelig glad for yderligere tre point og en stadig pletfri hjemmebanestatistik. Det er skønt at have distanceret nedrykningsstregen med seks point allerede efter tre spillerunder (Harrogate har nul point, og Northwich og Farsley har jo begge fået fratrukket ti point).

Jeg vil desuden gerne fremhæve samarbejdet mellem vores to angribere. Laurent og Shaun løber virkelig god for hinanden og lader allerede til at have en rigtig god indbyrdes forståelse."

Manager | Cameron Sloan

1 2 3 ... 122 123 124 Vis alle sider