Luk

bold.snak

Andet | bold.cocktail

1 2 3 ... 26 27 28 29 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Sir_Cumcised
Moderator
14. juli 2018 14:35
svar
anmeld

Sv: bold.cocktail

Skal man ikke shake med is først og så tage isen fra og så shake med æggehvide ganske kort?
qanatoli
bruger
14. juli 2018 14:43
svar
anmeld

Sv: bold.cocktail

Jeg gør som Simon, og shaker først uden is, derefter relativt kort tid med, så den bliver kold. Det fungerer fint, synes jeg.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Kaffe
"bruger"
14. juli 2018 17:45
svar
anmeld

Sv: bold.cocktail

Hvis man bruger pasteuriserede hvider, behøver man ikke at tørshake, som det hedder, det, som Simon beskriver.
Put Angostura i , Simon. Det smager jo mums.
Niddets arkivar
simon1900
bruger
14. juli 2018 18:46
svar
anmeld

Sv: bold.cocktail

Jeg synes tit de pasteuriserede hvider er en anelse for søde til min smag... Men klart nok i forhold til tørryst.

Jeg ved det, med hensyn til Angostura. Men du ved, Kaffe, sommetider har man det, andre gange ikke. Og nogle gange synes jeg at Angostura trækker cocktails der klassisk er lavet uden, for meget i en retning. Jeg er flere steder stødt på, at man hælder Angostura i min Tom Collins, efter den er blevet rystet!! Jeg mener... Ikke nok med at det ligner tynd the, så er den fandeme også blevet rystet. En collins adskiller sig jo netop fra en fizz ved ikke at blive rystet! Altså. Så har jeg det bare op til her, i forhold til hvad jeg kan kapere.

Én gang har jeg også prøvet at få en Old Fashioned (pikhoved-bestilling, jeg ved det) serveret således: 4 cl whisky, resten appelsinjuice... Så gider man jo ikke engang prøve; han kunne jo bare bede mig om at bestille noget andet.

Dette indlæg er blevet rettet 14. juli 2018 18:49 af simon1900
Kaffe
"bruger"
14. juli 2018 19:51
svar
anmeld

Sv: bold.cocktail

De eneste, der duer, er de økologiske fra Hedegaard. Og de er altså ikke søde.

Jeg putter også Angostura i Tom Collins, men kun én dråbe. Jeg sværger, det er godt. Men jeg føler da klart din smerte.

Hvorfor skulle OF være en pikhovedbestilling? Jeg kan da godt lide at lave den. Jeg starter med 4 maraschinokirsebær og to skiver appelsin, ikke? Dem smadrer jeg sammen med to sukkerknalder og bitters med en muddler, indtil det hele er en ensartet grød. Så tyrer jeg bourbon og is på og rører og topper den så af med et solidt skvæt danskvand, før jeg slutter af med at garnere den med endnu en skive appelsin.
Nej, seriøst: Hvad fanden er der galt med en OF?
Niddets arkivar
Sir_Cumcised
Moderator
14. juli 2018 20:06
svar
anmeld

Sv: bold.cocktail

Pt drikker jeg det her meget

https://shop.empiricalspirits.co/

Charlene McGee - røget gin. Smukt produkt
qanatoli
bruger
14. juli 2018 20:54
svar
anmeld

Sv: bold.cocktail

Det ser sjovt ud (og jeg elsker gin og røg sååå...) - hvordan drikker du det?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
simon1900
bruger
14. juli 2018 21:11
svar
anmeld

Sv: bold.cocktail

Kaffe - Nogle bartendere holder den som pikhoved-bestilling, fordi de mener den tager lang tid at lave - men de kan gå hjem og elske med sig selv. Jeg holder selv af at lave den, og ikke mindst at drikke den. - Også alle mulige variationer af den. Det er en skøn blanding og den har vel sammen med en Sazerac, alt det en cocktail bør indeholde. Jeg er også vild med din variation - den vidner om dybde og en der har hovedet ude af røven imens han laver den. Det skal hyldes. Tak for det.

Det er også ok hvis der kommer Angostura her, der og alle vegne; men giv lige et hoved op førend det kommer i. Personligt er jeg vild med bitters og man kan lave mange skæve ting også med for eksempel Fernet Branca, men man bør i det mindste lige markere hvad der sker. Det var lidt som da der skulle chili i alting på et tidspunkt. Der er ikke noget værre end at bestille en Collins in the Garden og så hænger der sådan en stor, beskidt chili nede i glasset - og både fruen og en selv er efterladt med bæfjæs på.

Dette indlæg er blevet rettet 14. juli 2018 21:11 af simon1900
Kaffe
"bruger"
15. juli 2018 02:03
svar
anmeld

Sv: bold.cocktail

Man skal jo bare lave en old fashioned uden at være en nar, så tager det 3 minutter. Sukkersirup, ja, sukkersirup, bitters og bourbon på mindst 45% op i glasset. Is på. Røre. Mere is. Garnere (appelsinskal).

Niddets arkivar
Sir_Cumcised
Moderator
15. juli 2018 12:49
svar
anmeld

Sv: bold.cocktail

Qana, rent og med tonic. Mest med tonic.

Andet | bold.cocktail

1 2 3 ... 26 27 28 29 Vis alle sider