Luk

bold.snak

Klubsnak | LIVERPOOL F.C. - CHAMPIONS

1 2 3 ... 5542 5543 5544 ... 6371 6372 6373 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Fribytter
bruger
11. nov. 2019 11:06
svar
anmeld

Sv: LIVERPOOL F.C. - Champions of Europe

Men skønnet er helt efter reglerne. Så det er reglerne, du skal kritisere i det tilfælde.
"The problem with my life is that I´ve said too much shit in the past and no-one forgets it"
Slettet(100838201910)
bruger
11. nov. 2019 11:10
svar
anmeld

Sv: LIVERPOOL F.C. - Champions of Europe

Jeg tror, det Hasse gerne vil frem til er, at målet skulle trækkes tilbage fordi det er "skabt" ved Arnolds berøring med hånden. Altså, reglen, der hedder:

"The following ‘handball’ situations, even if accidental, will be a free kick:
a player gains control/possession of the ball after it has touched their hand/arm and then scores, or creates a goal-scoring opportunity"


Nu ved jeg ikke hvor længe man kan trække spillet tilbage gennem den regel, men jeg tænker også et argument imod her kunne være, at City faktisk får boldbesiddelse igen mellem Arnold rører den med hånden og Fabinho sparker den i kassen. Så jeg tror ikke, den er så aktuel her selv hvis man kan bruge reglen i et tilfælde, hvor man scorer efter at have fået fat i bolden ved hjælp af hånden i den modsatte ende af banen.
Dette indlæg er blevet rettet 11. nov. 2019 11:12 af Slettet(100838201910)
Fribytter
bruger
11. nov. 2019 11:38
svar
anmeld

Sv: LIVERPOOL F.C. - Champions of Europe

Nej, selvfølgelig er den ikke det. Der er minimum tre Liverpool-spillere og to Man. CIty-spillere, der rører bolden efter, at Alexander-Arnold har haft hånd på.

Og desuden tror jeg bestemt ikke, at det er en regel, hvor spillet som sådan skal trækkes tilbage. Hånd på og så chance eller mål = frispark. Ikke hånd på, afdribler tre spillere, driver bolden 20 meter frem og så chance eller mål = frispark.
"The problem with my life is that I´ve said too much shit in the past and no-one forgets it"

Dette indlæg er blevet rettet 11. nov. 2019 12:03 af Fribytter
"LiverBird"
bruger
11. nov. 2019 11:56
svar
anmeld

Sv: LIVERPOOL F.C. - Champions of Europe

Burde Sheffield have fået deres annullerede scoring mod Tottenham forleden godkendt?
Slettet(100838201910)
bruger
11. nov. 2019 12:17
svar
anmeld

Sv: LIVERPOOL F.C. - Champions of Europe

Nej, selvfølgelig er den ikke det. Der er minimum tre Liverpool-spillere og to Man. CIty-spillere, der rører bolden efter, at Alexander-Arnold har haft hånd på.

Og desuden tror jeg bestemt ikke, at det er en regel, hvor spillet som sådan skal trækkes tilbage. Hånd på og så chance eller mål = frispark. Ikke hånd på, afdribler tre spillere, driver bolden 20 meter frem og så chance eller mål = frispark.

Jeg er enig. Men jeg tror det var dét, Hasse refererede til.
Fribytter
bruger
11. nov. 2019 12:40
svar
anmeld

Sv: LIVERPOOL F.C. - Champions of Europe

Ja ok. Hvis reglerne skulle forstås sådan, så skulle Oliver vel have dømt straffespark til Man. City, da en håndbold skal resultere i et direkte frispark, og da frisparket vel skal tages derfra, hvor der var hånd på bolden.
"The problem with my life is that I´ve said too much shit in the past and no-one forgets it"
D.B.R. ©
bruger
11. nov. 2019 12:42
svar
anmeld

Sv: LIVERPOOL F.C. - Champions of Europe

Burde Sheffield have fået deres annullerede scoring mod Tottenham forleden godkendt?

Det var svært at se på billederne der blev vist på skærmen, at der var offside, men VAR-rummet har måske bedømt ud fra andre billeder.

Hvorfor da?
Y.N.W.A.
CHAMPIONS!
Slettet(100838201910)
bruger
11. nov. 2019 12:48
svar
anmeld

Sv: LIVERPOOL F.C. - Champions of Europe

Ja ok. Hvis reglerne skulle forstås sådan, så skulle Oliver vel have dømt straffespark til Man. City, da en håndbold skal resultere i et direkte frispark, og da frisparket vel skal tages derfra, hvor der var hånd på bolden.

Principielt set, ja. Og derfor kan det selvfølgelig ikke være meningen at bruge den regel i situationer som denne.
Liv'pool
bruger
11. nov. 2019 12:53
svar
anmeld

Sv: LIVERPOOL F.C. - Champions of Europe

Hvis Arnolds hånd på skulle give straffe, så var Silva’s hånd på vel et oplæg til en direkte scoringsmulighed, og derfor hvis der skulle dømmes noget skulle det være frispark til Liverpool.


Noget andet er så at jeg ikke tror en dommer vil annullere et mål, for at give samme hold frispark på bagkant. Der dømmes målet.
Liverpool & AGF
NotYetUnknown
bruger
11. nov. 2019 13:03
svar
anmeld

Sv: LIVERPOOL F.C. - Champions of Europe

Forstår ikke hvorfor dette diskuteres endnu?

Oliver vurderede at det var tilfældigt den ramte TAA´s hånd og lod derfor spillet fortsætte.

VAR kunne ikke fastslå at det var en klar fejldom fra Oliver og lod målet stå.

At Oliver så måske tager fejl kan jeg godt se hvorfor folk mener, da det ligner et straffe imø.

MEN, havde Oliver nu vurderet at det var en bevidst handling fra TAA´s side og vurderet at der skulle være straffe ville den alligevel være blevet annuleret af VAR da Silva spiller bolden med armen.


Klubsnak | LIVERPOOL F.C. - CHAMPIONS

1 2 3 ... 5542 5543 5544 ... 6371 6372 6373 Vis alle sider