LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

bold.snak

bold.blog | holdet sæson 13/14

1 2  

Forfatter Indlæg
LasseRM
bruger
13. nov. 2012 13:46
svar
anmeld

holdet sæson 13/14

Denne blog vil handle om, hvilket hold jeg håber man vil se spille for Real Madrid i den næste sæson. Jeg synes det kunne være spændende, at høre fra andre, hvad de tænker og håber holdet er når de skal spille i den næste sæson.

Se blog-indlægget her
bold.forside
bruger
13. nov. 2012 21:34
svar
anmeld

Sv: holdet sæson 13/14

Mourinho udtalte for blot halvandet år siden at Arbeloa er hans yndlingsspiller på Madrids hold, så jeg tror ikke du skal sætte næsen op efter at han bliver solgt.

Carvajal tror jeg ikke bliver hentet tilbage. Ramos kan vikariere på HB, hvis Arbeloa skulle blive skadet. Derudover har vi både Varane og Albiol som reserver for midterforsvaret. Albiol mangler kamptræning, men der er trods alt en grund til at han nogle gange bliver udtaget til landsholdet uden at have spillet en kamp længe for Madrid. Han er høj klasse af en evig backup, og han klager ikke over den minimale spilletid.

Mht. Carvajal så kan vi hente ham om yderligere et år, hvis han fortsætter med at dominere i det tyske. Det er trods alt bedre at give ham lidt flere kampe på højt niveau fremfor at han skal agere backup for Arbeloa.

Carvalhos kontrakt udløber til sommer.

Mht. Kyle Walker så har jeg aldrig rigtig være fan af britiske spillere i Madrid, de virker bare ikke til at nå samme niveau i det spanske. Derudover er det samme argument som med Carvajal, bortset fra at Walker sandsynligvis er dyrere.

Ivanovic var nævnt som et potentielt køb i Madrid, men det skyldes nok mere at han kan spille forskellige positioner. Jeg er også glad for ham, men til sommer er han 29, hvilket ikke er diskvalificerende i sig selv, men man så hvordan Hierro (og Cannavaro) begyndte at halte efter de hurtige angribere og kanter da de nåede over de 30. Indrømmet Cannavaro var 33 da han ankom.

Mht. Hummels og Subotić så tror jeg ikke de vil til Madrid for at sidde på bænken, og de skal altså starte med at slå Varane, Pepe og Ramos af holdet.

Essien virker til at ville gøre alt for Madrid Mourinho, så en reserve for Khedira skal han gerne få lov til at være, hvis han holder niveau. Kaka må derimod gerne bare smutte. Jeg har aldrig forstået hvad han skal i Madrid, han har ikke de kvaliteter vi skal bruge, og de kvaliteter han har er blevet væsentligt ringere over de senere år.

Sahin mener jeg ikke har spillet vildt godt for Liverpool. Når jeg ser dem spille glemmer jeg faktisk ofte at han er på banen. Yaya kunne være interessant, men hans kærlighed tilhører Barcelona så lad ham blive i Manchester. Vi skal satme ikke have en Blaugrana-elsker på holdet. Hvis han flæsker Busquets og kysser Madrid-logoet, så kan vi måske overveje det. Måske.

Jesé er Ronaldo jr., han kan ikke tage over for di María, som - uanset hvad folk skriver om ham - er en af de mest kreative spillere i Madrid. Derudover er hans til tider uortodokse driblinger en fryd at se på, og han er nok egentlig vores bedste dribler. Mourinho har også nævnt et par gange på det seneste, at Jesé ikke kender Madrids system fordi Castilla bruger ham på en position Madrid ikke har.

De eneste mulige forstærkninger som jeg kan se i øjeblikket er Carvajal, men kun fordi han har en alternativ spillestil ift. Arbeloa. Det samme blev i øvrigt sagt om Coentrao, og han bliver kun brugt til specielle lejligheder. Derudover kunne jeg godt se Varane overhale enten Pepe eller Arbeloa (og dermed skubbe Ramos ud på HB), ligesom Alonso nok ikke holder halvandet år mere - jeg tror bare ikke at hverken Sahin eller Modric er svaret her.
Om Barca-legenden Johan Cruyff:
\"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\"
- Diaz Vega
LasseRM
bruger
14. nov. 2012 09:04
svar
anmeld

Sv: holdet sæson 13/14

Jeg er sådan set enig i det meste, du skriver og den opstilling er da også bare ønske tænkning, for jeg tvivler stærkt på det kommer til, at ske :)
Spectator
bruger
14. nov. 2012 10:43
svar
anmeld

Sv: holdet sæson 13/14

Din idealopstilling er simpelthen grotesk for sæsonen 2013/2014. Varane er virkelig voset med opgaven de seneste 1,5 år han har været i klubben og er i modsætning til Ivanovic ikke en spiller der trækker unødvendige gule / røde kort. Det mangler Real i bagkæden og derfor SKAL Varane foretrækkes.

Arbeloa er en rigtig dygtig back. Han er fast mand på Spaniens fantastiske landshold, han har været fast mand i Real i 2,5 - 3 år. En mere solid defensiv back skal man lede langt efter.

Kyle Walker skal ikke til Real. Han er ikke dygtig nok og lige nu findes der langt større talenter end ham i Castilla og på Real M C holdet. Carvajal er, som du nævner et godt eksempel, men han skal ikke ind og overtage pladsen. Det skal være en flydende overgang. Arbeloa er trods alt sidst i 20´erne og i sin bedste fodboldalder.

Hans tid på backen er slut om 2-3 år og til den tid, tror jeg Carvajal er købt tilbage. Måske fra start om 2 sæsoner, men så er det vigtigt at hans udvikling ikke bremses for tidligt af stort pres fra omgivelserne i Leverkusen, som det er set med Eriksen i Ajax, der som 18-årig spillede en god kamp mod England og fik presset på sine skuldre. Men ingen tvivl om at han skal hentes tilbage fra Leverkusen snart. Han må ikke gå tabt, for han er et stort talent.

Min idealopstilling næste år er:

Casillas

Arbeloa - Varane - Ramos - Marcelo

Khedira(Modric) - Alonso

María - Özil - C. Ronaldo

Falcao(Higuain)

Drømmen kunne være at få Falcao, men to så prominente angribere som Benzema og Higuain, som på de bedste dage er i en klasse for sig selv på positionen, er det ikke nødvendigt med Falcao. Men det er mit bud.


Men det er stadig ALT for tidligt at snakke om det her! :-)
iHala Madrid y nada más!


Dette indlæg er blevet rettet 15. nov. 2012 12:09 af Spectator
Crilz_AB
bruger
14. nov. 2012 13:22
svar
anmeld

Sv: holdet sæson 13/14

Casillas

Ramos
Pepe
Varane
Marcelo

Khedira
Alonso

Kaka
Özil
Ronaldo

Higuain
Mozzy
bruger
14. nov. 2012 22:47
svar
anmeld

Sv: holdet sæson 13/14

Hvad bold.forside sagde!!

Det er simpelthen dumt at begynde at skifte så meget ud på et hold som LasseRM ligger op til..

Endelig har vi fået kontinuitet i Madrid igen.. Samme træner, samme spillere og samme system! - hvilket har højnet kvaliteten helt ekstremt over de seneste par år.

Det eneste sted jeg kan se vi har behov for forstærkning/bredde er på backen. Vi må gerne hente Carvajal tilbage til sommer.

Ellers mangler vi ikke noget - evt købe Essien fri.
Dette indlæg er blevet rettet 14. nov. 2012 22:48 af Mozzy
Kassow-Rossing
Banned
15. nov. 2012 11:34
svar
anmeld

Sv: holdet sæson 13/14

Fin blog.

1. Angående Arbeloa
Jeg tror ikke Arbeloa bliver solgt. Han spiller trods alt for mesterholdet i Spanien og for de dobbelte Europamestre og verdensmestrene fra Spanien. Fast som førstevalg.

Jeg er ikke den største fan af Arbeloa, men jeg ser ham ikke solgt. Jeg mener at man savner noget offensivt på højre kanten. Evt en offensiv højre back på bænken, så man har nogle forskellige kort at spille ud.

2. Angående midterforsvaret
Fint at du sætter Pepe på bænken. Det vil han nok ikke finde sig i og vil formentlig hellere sælges. Det er for mig det rigtige valg, hvis jeg kunne vælge, desværre tror jeg ikke Mourinho tager sin portugisiske stjerneforsvarer af holdet. Ind skulle i stedet komme Varane, der har vist sig at være både stærkere end Pepe og Ramos i denne og sidste sæson. Ingen grund til at købe en middelmådig forsvarsspiller, når man har Varane i truppen. Han er klart at foretrække i stedet for Pepe.

3. Angående angrebet
Spot on!
El Presidente 2012
Banned
15. nov. 2012 13:07
svar
anmeld

Sv: holdet sæson 13/14

Stoppede med at læse da allerede da du begyndte at nævne at Arbeloa skulle ud, gav dig en chance indtil næste linje hvor du siger Albiol skal væk.. så ku jeg ikke tag den seriøst...

Syndt... for er real fan...

Ps. vi er ikke engang i halvdelen af denne sæson, så måske man lige skulle slappe af med sådan nogle blogs...

LasseRM
bruger
16. nov. 2012 00:16
svar
anmeld

Sv: holdet sæson 13/14

det fair nok, det er din mening. Jeg er bare ikke den store fan af Arbeloa. Ja, han gør det da okay, men hvorfor ikke få en ung back som virkelig kan sætte gang i den højre side sammen med di maria?

Hvad ser du i Albiol? jeg ser en klodset forsvarsspiller, som skuffer de fleste gange han spiller en kamp? det er selvfølgelig bare min mening og hvad har denne sæson med dette, at gøre? Jeg siger jo ikke, at opstillingen i denne sæson er dårlig eller det er absolut nødvendigt, at gøre det store når transfer vinduet åbner.

Det er blot mit ønskehold og hvem jeg gerne så spille for real madrid.
Guti&Redondo
bruger
18. nov. 2012 16:50
svar
anmeld

Sv: holdet sæson 13/14

Jeg må indrømme at jeg absolut ikke kan se hvad Real Madrid skulle med Kyle Walker i stedet for Arbeloa. Walker er uden tvivl en talentfuld ung mand, men hvis du havde set et par Spurs kampe denne sæson, ville du se at han er en ung talentfuld mand - men slet slet ikke på niveau med Real Madrid endnu, han har virkelig lavet mange tumpefejl for Spurs i denne sæson.
Jeg ville meget hellere hente Carvajal tilbage som alternativ til Arbeloa. Arbeloa gør et fremragende stykke arbejde, både på klub og landshold, så jeg kan slet ikke se hvad man skulle smide en masse penge efter en Walker for - som teknisk set er en lottokupon, i det at man slet ikke ved om ville passe ind.

Jeg kan heller ikke se hvorfor du vil af med Albiol. Han er endnu en spanier der gør hvad han bliver bedt om og ikke brokker sig over at sidde på bænken. Og ja han kan virke lidt klodset og rusten når han kommer ind, men det er vel hvad man kan forvente når der går så mange kampe imellem at han får spilletid. Han er fjerdevalg til midterforsvaret og bliver stadig ind imellem udtaget til det spanske landshold - jeg tvivler på at man finder en bedre spiller, der er villig til at være reserve! Og i øvrigt synes jeg at man skal beholde de spanske spillere man har i truppen, når en udlænding ikke vil være en klar forstærkning.
Jeg kan godt forstå at du nævner en spiller som Hummels - men jeg kan ikke se at en spiller med hans talent, skulle være tilfreds med at være 3-4 valg i Madrid. Hvis det skulle på tale, skulle man skille sig af med Pepe - og så hente et direkte alternativ. Og i den forbindelse kunne Hummels være spændende.

Jeg synes midtbanen pt. er rimelig godt besat som den er. Også selvom man evt. skiller sig af med Kaka så har man stadig rigeligt med alternativer. Og selvom jeg godt vil give dig ret i at Yaya Toure er en spændende spiller, så er jeg fuldt ud tilfreds med Khedira. Som jeg ikke ville bytte for nogen!

Det som Madrid har savnet i årevis er stabilitet og derfor er jeg af den overbevisning at der kun skal hentes ind, hvis man mister bærende elementer fra start elveren!


The love of my life: Real Madrid
The infatious crush: Spurs
The family: Brøndby
The dirty little secret: Hertha Berlin

bold.blog | holdet sæson 13/14

1 2