LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

bold.snak

bold.blog | Kedeligt eller kyniske FCK?

1 2 3  

Forfatter Indlæg
zuma92
bruger
19. nov. 2012 00:49
svar
anmeld

Kedeligt eller kyniske FCK?

Jeg befandt mig her til aften i Parken og overværede, i selskab med lidt over 12.000 andre fodboldinteresserede, F.C. København slå F.C. Midtjylland med 2-1. Foran 2-1 udspiller følgende scenarie sig to gange i løbet af de sidste fem minutter; Thomas...

Se blog-indlægget her
fcjonas
bruger
19. nov. 2012 10:08
svar
anmeld

Sv: Kedeligt eller kyniske FCK?

Hele sektionen buhede også af de aktioner, simpelthen så pinligt. Derudover mister han så også bolden i en af aktionerne, så Fc Midtafrika får en kontra. bwadr
DonW
bruger
19. nov. 2012 10:34
svar
anmeld

Sv: Kedeligt eller kyniske FCK?

Tja, det er røvsygt at se på.

Men når man er gået ind i overtiden samt i første forsøg der var der ikke noget naturligt oplæg til stor chance, så der gælder det bare om at trække tiden.

Anden gang burde han klart have spillet Corner og Kwaa på midten.
Men han er slet ikke orienteret den vej ind så han ser ikke hvor fri især Corner står.

Og på en dag hvor der offensivt ikke var de store ting at råbe hurra for, så kan jeg godt forstå han forsøger at dræbe tiden i stedet for at spille yoyo bold.

Det er ikke kønt men det virkede!
Bare husk at FCK havde haft chancerne for at lukke kampen tidligere men det var en dag hvor der skulle et kanoninlæg ind i en centerforsvarer, samt et gudedrøn af ligaens bedste Nicolai for at score - så tag det der virker på dagen - kom videre og så er der forhåbentlig mere gang i den næste kamp.

Og der er ikke nogle som skal sammenligne med AaB kampen i sidste uge, for der spilled FCK også halvsløjt og kedeligt, AaB var bare noget mere gavmilde end FCM samt deres offensiv kan pt få Brøndby til at ligne et hold fyldt med offensive stjerner.
Danmark : FC København
England : Reading
Spanien : Real Madrid
Italien : AC Milan
Tyskland : Nej det umuligt, ingen kan holde med en tysker.
GrowUp
bruger
19. nov. 2012 11:04
svar
anmeld

Sv: Kedeligt eller kyniske FCK?

Når jeg læser din blog bliver jeg lidt i tvivl om hvor du vil hen?
Den første halvdel virker det på mig som om du synes det er det rigtige han gør, hvorefter den
Næste halvdel virker som om du er mod han trækker tiden?
Måske bare mig der misforstår.

For mig er der to ting i hele det her, først det korte: per frimann gør fck til ugen flop pga tiden trækkes til sidst. Stort set hver kamp man ser, om det er fck, silkeborg eller man city, vil alle hold trække tiden, hvis man er tilfreds med resultatet.
Derfor mener jeg per frimann burde om ikke fyre/skydes for at bære så dum, så i alt fald få en flad af camilla i baglokaler.

Det andet er, burde man trække tiden eller ej? Som en anden skriver, hvad nu hvis indlægget ikke var havnet i fødderne på andreas? Og der var blevet kontra, hvorefter fcm havde udlignet? Heg ved det er kedeligt at se på, og der var ti helt fri på midte. Men, fck havde ikke nogen særlig god dag rent offensivt, derfor mener jeg personligt det er bedre at være på den sikre side og få de 3 point. Om hele nedre B og C er mod det?? Tjaa how f... Cares??? De brokker sig lige så snart der ikke er samba i parken, og point!! En sejr er ikke godt nok til de forkælede fans, nej. Blahhhw.. Lad nu vær med at buh af en udemærket beslutning taget af TK, en kedelig en, men den var med til at sikre fck ikke fuckede op i de døende minutter.
zuma92
bruger
19. nov. 2012 11:25
svar
anmeld

Sv: Kedeligt eller kyniske FCK?

@GrowUp: Kan godt forstå at du måske ikke kan se hvor jeg vil hen med bloggen, det skyldes at jeg skrev bloggen som en form for oplæg til diskussion af episoderne, og om hvorvidt det var den rigtige beslutning eller en ufattelig kedelig beslutning, som man ikke bør tage på hjemmebane i Parken.

Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg naturligvis man skal spille underholdende fodbold, og give sine fans noget at se på. Når det så er sagt, så er jeg tildels enig i TKs beslutning, nok var den kedelig, men kampen skulle bare køres hjem, og om man vinder 3-1 eller 2-1 er stort set ligegyldigt, når man ser på tabellen.
GrowUp
bruger
19. nov. 2012 12:00
svar
anmeld

Sv: Kedeligt eller kyniske FCK?

Zuma92

Ja okay, kan se din point i det.
Det skal da sige jeg selv sad foran mit tv og blev lidt små irriteret på TK i dituationen.
Men som du selv skriver, vil jeg hellere have en sejr på 2-1 og dertilfølgende et par kedelige beslutninger.
Husker tydeligt nogle jampe sidste år som blev tabt i de sidste par minutter, som i sidste ende kostede en CL plads.
Derfor tog jeg mig en kølig pils, og kom lidt ned igen, og kinne godt se jeg hellere så TK gøre som han gjorde, og lavede
En kedelig beslutning, for hvad er forskellen på 3-1 og 2-1? Nåe risikoen er 2-2?
Så i mine øjne en klog beslutning, og burde vise at fck er et taktisk stærkt hold, i modsætning til fx BIF der til tider har dåillet
Naivt de sidste minutter i mange kampe i år, og tabt kampe på den bekostning.
Derfor en kæmpe ommer til Per Frimann.
Mr.Al
bruger
19. nov. 2012 12:51
svar
anmeld

Sv: Kedeligt eller kyniske FCK?

Løsningen er at man fra FIFA en gang for alle indfører en regel der hedder, at dommerne kan dømme nøl i situationer, hvor man dribler ned til hjørneflaget. Det hører ingen steder hjemme og jeg begriber ikke, at der ikke er sket noget fra FIFA på den front.
FCK
Gunners
Hammarby IF
GrowUp
bruger
19. nov. 2012 13:38
svar
anmeld

Sv: Kedeligt eller kyniske FCK?

Mr.al

Det er ikke seriøst det der vel???

Så vil du vel også mene fifa skal gå ind og bestemme at der minimum skal være 2 angribere på banen, og maximum 3 forsvarsspillere? Da det vil give mere at se på mht chancer?

Tror du ikke der kunne være andre og bedre ting fifa kan foretage sig?
At trække tiden til sidst er trist at se på, men en taktisk god mulighed.

Dette indlæg er blevet rettet 19. nov. 2012 13:53 af GrowUp
TR1986
bruger
19. nov. 2012 13:49
svar
anmeld

Sv: Kedeligt eller kyniske FCK?

Mr.Al@

Hahaha, du er da HELT VÆK.
S.S.C. Napoli
San Lorenzo De Almagro
F.C. København

https://youtu.be/sgDABBtm1TQ
Yildis
bruger
19. nov. 2012 14:10
svar
anmeld

Sv: Kedeligt eller kyniske FCK?

@Mr.Al:

Bolden er jo i spil, så de kan jo bare tage den fra ham! Hvis der er tale om dødbolde, eller hvis målmanden har den i hænderne, er der regler for nøl. Men når bolden er i spil, er det jo op til modstanderen at få bolden fra boldholderen. Må man så heller ikke spille bolden tilbage til sin målmand?

On topic: Selvfølgelig skal han da gå ud mod hjørneflaget, hvis de er i overtiden og fører 2-1. Andet er dumt, med mindre man selvfølgelig har en oplagt scoringsmulighed. Så skal den bare køres hjem, færdig slut. Og jeg holder endda med Brøndby og kan ikke fordrage FCK.
To bedste fodboldtrænere verden har set:
Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson.
Begge i verdens bedste klub.

bold.blog | Kedeligt eller kyniske FCK?

1 2 3