LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

bold.snak

Artikler | Ærgerlig Wael: Havde ikke evnerne

1 2  

Forfatter Indlæg
bold.dk
bold.dk
19. nov. 2012 11:16
svar
anmeld

Ærgerlig Wael: Havde ikke evnerne

Vejle-Kolding-træner Nicolai Wael ærgrer sig over nederlaget mod HB Køge og den forspildte chance for at gå til tops i 1. division.

Læs hele nyheden her
VB-BB
bruger
19. nov. 2012 14:03
svar
anmeld

Sv: Ærgerlig Wael: Havde ikke evnerne

Det er ikke kun i VB(k)´s angreb der mangler kvalitet, men i høj grad også på trænerfronten og spørgsmålet for mange VB fans er, hvem har egentligt det sidste ord når det kommer til stykket Brink og så er Wael bare en handskedukke eller er det Wael selv og Brink er så bare et ekko. Uanset hvem der bestemmer så er det mig en gåde, hvor længe man i klubben kan/vil acceptere en træner der trods det at han har fået de spillere han har ønsket sig, ikke kan få holdet til at præstere. Ok vi har været uheldige med at Saag er langtidsskadet og at Agger ikke er oppe i omdrejninger endnu, men det sidste er vel også trænerens ansvar. Mikkelsen og Alberts er bare ikke gode nok, Mikkelsen arbejdsindsats kan vi ikke klare over men hans og Alberts placeringsevner er der bare ikke. Hvis de røde skal bare gøre sig forhåbninger om oprykning, så kræver der mindst 2 angribere med kvalitet samt en træner der har taktiske evner og modet til at bruge de unge spillere (Oliver, Jeppe,Sive, Patrick Jensen samt Bisp) noget mere. Sidst men ikke mindst. HVOR ER LEDELSEN AF VBk HENNE ? har ikke hørt noget fra den i umindelige tider. De er måske allerede gået på juleferie ? har de præstationsangst ? eller har de opgivet VBk og lader det gå konkurs sommeren 2013 ????????????????
Red Baron
Banned
19. nov. 2012 15:43
svar
anmeld

Sv: Ærgerlig Wael: Havde ikke evnerne

Kig på Viborg - de kunne heller ikke, men GJORDE DET ALLIGEVEL!

I øvrigt helt enig med ovenstående skribent. Ny træner (een der kan - og kan selv) påkrævet!
VBK - Leeds
bruger
19. nov. 2012 17:13
svar
anmeld

Sv: Ærgerlig Wael: Havde ikke evnerne

Jeg har nu stadig stor tiltro til Wael, men kan heller ikke se hvad Brink laver på sidelinjen, tror ikke det er en god løsning.

Jeg savner lidt den gode gamle Wael der var fremme i skoene og troede ubegrænset på sit hold.

Det er som om han er blevet sat lidt på plads og skal spille safety first. Vi skal have kreative typer ind som Thychosen, Fazlagic, Azer og Sivebæk.


futsi
bruger
19. nov. 2012 17:17
svar
anmeld

Sv: Ærgerlig Wael: Havde ikke evnerne

VB-BB

Jeg er meget enig i dine betragtninger.
Jeg har tidligere givet udtryk for at måden vi spiller på med lange høje bolde fra forsvaret henover midten og op til 2 angribere - ligger så langt væk fra den måde som vi burde spille på. Og det er helt klart træneren som har valgt denne taktik. Den ligger milevidt fra teknisk seværdig fodbold, som jeg husker Wael sagde at han lagde vægt på, da han blev præsenteret som ny cheftræner.

Vores spillestil ligger slet ikke til de typer spillere som vi råder over, og der hersker uden tvivl også stor frustration hos eks. Thychosen og Fazlagic og Azer som bliver vraget til fordel for Mikkelsen, Albers eller Vidarsson.

Jeg bliver hellere et år mere i Betsafe-ligaen hvor vi spiller - og jeg mener SPILLER fodbold, fremfor det planløse sparkeri, som vi er vidner til i øjeblikket.

vbkfyn
bruger
19. nov. 2012 17:37
svar
anmeld

Sv: Ærgerlig Wael: Havde ikke evnerne

Måske spillerne ik viste evnerne på banen, men taktikken var også åbenlys forkert, og det er trænerens ansvar. Om det så er Wael eller Brink, der har lagt den taktik. Umiddelbart virker det som Brinks værk, for den er da noget anderledes end i starten, hvor Brink ikke åndede Wael i nakken. Hvor er kreativiteten og speeden? Hvorfor er spillere som Azer, Oliver, Sivebæk og Fazlagic ikke mere i spil? Alle tre gange, vi har tabt i denne sæson, har folk travlt med.at Wael ik er god nok, men vi er trods alt kun to points fra førstepladsen, så det ser stadig lovende ud mht til oprykning. Men det er klart, at der skal bringes noget mere offensivt. Jeg tror stadig på projektet og Wael som træner, men jeg er enig med VBK-Leeds i at vi skal have lidt af den gamle Wael tilbage. Og en angriber med mål i støvlerne ville heller ik gøre noget.
Danmark: Vejle Boldklub
England: Manchester United
Tyskland: Borussia Mønchengladbach

Dette indlæg er blevet rettet 19. nov. 2012 17:40 af vbkfyn
VB-BB
bruger
19. nov. 2012 18:01
svar
anmeld

Sv: Ærgerlig Wael: Havde ikke evnerne

Futsi
Helt enig i din komentar, men der er jo bare et problem ved din betragtning om at du hellere vil blive en sæson i Betsafe ligaen. Det er at Lars Skov jo på Generalforsamlingen, mere eller mindre sagde at denne sæson var sidste skud i bøssen ellers var man nød til at skære ned på de sportslige ambitioner.
VBKFYN
Havde også stor tiltro til Wael, men er efterhånden blevet træt af hans undskyldninger efter kampe hvor vi igen igen igen ikke har formået at hive en sejr i land og du har ret i at det er ham eller Brink der må tage skyldet, for fejlslagen taktik til kampen i går (HBK) ligesom til kampen mod Brønshøj hvor han udtaler at han havde lavet taktik efter at Brønshøj kom for at stille sig kompakt i forsvaret, en fejl aller der bare kender lidt til Hvepsene ved at de meget sjældent gør, men i stedet for løber solen sort og kæmper for hinanden, altså igen en taktisk fejl af Wael/Brink og dem har der desværre været mange af i denne sæson. Tas som back når Siv og Bisp sidder på bænken m.m.
futsi
bruger
19. nov. 2012 18:16
svar
anmeld

Sv: Ærgerlig Wael: Havde ikke evnerne

Det ville ikke undre mig det mindste hvis vi køber Henrik Toft i AC Horsens.
Han passer fortrinligt til vores nye stil, og så får han jo ikke meget spilletid i øjeblikket.
Men han bliver aldrig min kop te - men måske Hr. Brink synes om ham.......
VB-BB
bruger
19. nov. 2012 18:32
svar
anmeld

Sv: Ærgerlig Wael: Havde ikke evnerne

H Toft nej tak, jeg synes at vi har nok af store kluntede angribere uden teknik, hellere de andre rygter i form af Pablo og jeg så Chidi spiller for reserveholdet og det var et glædeligt gensyn. Chidi Dauda Omeje havde speed vilje og styrke i kampen og var til evig uro for EFB reserverne og scorede 1 mål på hovedstød efter hjørne, ser ham gerne tilbage i den røde trøje om ikke andet, så i forårets kampe.
Dette indlæg er blevet rettet 19. nov. 2012 18:33 af VB-BB
VBK - Leeds
bruger
19. nov. 2012 18:46
svar
anmeld

Sv: Ærgerlig Wael: Havde ikke evnerne

Henrik Toft har jo været i VB en gang det må være nok:-)

Bisp er uden tvivl et stort talent men er jo oprindelig midterforsvarer og bidrager med absolut ingenting i offensiven (havde en god aflevering til Taz i går, men ellers ikke)spiller nærmeste mand eller sparker langt.

Jeg vil gerne komme med et bud på en holdopstilling:
Fæste, Sivebæk (Moss), Neftali, Askou og Marxen - Fazlagic, Kronborg, Azer (Vidarsson ved karantæner og skader)og Taz Sørensen (Jeppe Andersen ved skader og karantæner - Agger og Thychosen.

Så skal der selvfølgelig tilpasses ved form, karantæner, skader og modstandeen men der er simpelthen alt for stor udskiftning i øjeblikket.Artikler | Ærgerlig Wael: Havde ikke evnerne

1 2