Luk

bold.snak

Artikler | Chelsea: Forholdet brød sammen

Forfatter Indlæg
bold.dk
bruger
20. sep. 2007 19:40
svar
anmeld

Chelsea: Forholdet brød sammen

I et åbent brev på klubbens hjemmeside giver ledelsen i Chelsea udtryk for, at afskeden med José Mourinho var en konsekvens af, at forholdet mellem klub og træner var brudt sammen.

Læs hele nyheden her
Hdm
bruger
20. sep. 2007 19:46
svar
anmeld

Sv: Chelsea: Forholdet brød sammen

Man kan så overveje om Abrahamovic ikke har hentet Grant i sommers, så han havde en træner klar i kulissen når han gav Mourinho sparket. For de var hurtigt ude med afløseren må jeg sige.

En katastrofe for os Chelsea fans og for Chelsea klubben.
CFC25
TheCaptain
bruger
20. sep. 2007 19:58
svar
anmeld

Sv: Chelsea: Forholdet brød sammen

Katestrofe? Du er vel bare en af dem der først kom til, da Chelsea fik succes. Nåh.. du er vel en af undtagelserne........
Moneyball Midtjylland - Danmarksmester 2015 og 2018!

Evigt nr. 2
Ligaen: 1987 (Ikast FS), 2006, 2008 (FCM)
Pokalen: 1986, 1989, 1997 (Ikast FS), 2003, 2005, 2010, 2011 (FCM)
Hdm
bruger
20. sep. 2007 20:35
svar
anmeld

Sv: Chelsea: Forholdet brød sammen

Faktisk ikke... Har været Chelsea fan siden Gullit dagene, hvor han hentede Zola. Men synes Abrahamovic vil have for meget indflydelse på holdet og blander sig for meget i trænerens opgave. Mourinho er en af de bedste trænere og ham slipper vi pga. et par middelmådige resultater, så Abrahamovic kan få mere indflydelse ved at ansætte Grant.

Så Captain, du må nok hellere lade vær med at komme med påstande du ingen mulighed har for at vide noget som helst om... Synes bare Mourinho var manden der kunne føre Chelsea til de store titler. Det kan en mand som Grant ikke....
CFC25
Barbiegirl
bruger
20. sep. 2007 20:37
svar
anmeld

Sv: Chelsea: Forholdet brød sammen

<blockquote>Faktisk ikke... Har været Chelsea fan siden Gullit dagene, hvor han hentede Zola. Men synes Abrahamovic vil have for meget indflydelse på holdet og blander sig for meget i trænerens opgave. Mourinho er en af de bedste trænere og ham slipper vi pga. et par middelmådige resultater, så Abrahamovic kan få mere indflydelse ved at ansætte Grant.

Så Captain, du må nok hellere lade vær med at komme med påstande du ingen mulighed har for at vide noget som helst om... <b>Synes bare Mourinho var manden der kunne føre Chelsea til de store titler. Det kan en mand som Grant ikke</b>.... </blockquote>


Moral er godt, men dobbeltmoral er meget godt, ikke hdm?

Sikke da en påstand.
Dette indlæg er blevet rettet 20. sep. 2007 20:38 af Barbiegirl
Jookoko
bruger
20. sep. 2007 20:41
svar
anmeld

Sv: Chelsea: Forholdet brød sammen

" Katestrofe? Du er vel bare en af dem der først kom til, da Chelsea fik succes. Nåh.. du er vel en af undtagelserne........"

Du har jo ingen ide om hvornår han er begyndt at supporte Chelsea. Og det kan vel også være dig ligegyldigt.

Jeg har siden 94 holdt med Chelsea, og er blevet kørt på i skolen da mine venner holdt med Arsenal og United. Nu fik vi endelig en træner, der gav os nogle titler og pokaler, og noget at være stolt over, og så er han væk igen.

Mener det er det dummeste der er sket i Chelsea i mange, mange år! OG har absolut ingen fidus til Avram. Håber det kun er som overgangs figur han er der, men han har jo nu mulighed for at bevise jeg tager fejl!
*** Blue Is The Colour ***
Hdm
bruger
20. sep. 2007 20:45
svar
anmeld

Sv: Chelsea: Forholdet brød sammen

Har tjekket Captains forskellige indlæg, men synes ikke der er noget indhold i dem overhovedet...

Han kommer med et par korte indskud for at være et irritationsmoment for andre... Men siger vel et par ting om ham.

Han kan ikke se at jeg er imod Abrahamovic´s måde at gøre tingene på. Glemmer da aldrig de dage med Grønkjær, Goldbæk, Høgh, Laudrup, Desailly, Wise, Zola osv. Dengang var Chelsea også et fantastisk hold, men manglede måske en træner af den rigtige støbning da Ranieri kom til holdet.

Men lad Kaptajnen snakke sit volapyk....
CFC25
Hdm
bruger
20. sep. 2007 20:55
svar
anmeld

Sv: Chelsea: Forholdet brød sammen

Jookoko:

Kan godt følge dig. En af mine bedste venner er United fan, og måtte hører på ham år efter år, når de vandt mesterskaber. Den eneste triumf jeg fik var når Chelsea slog dem indbyrdes.

Er dog bange for, at Avram ikke kun er på gennemgang, men er kommet for at blive Abrahamovic´s marionet. Han blev hentet i sommers og der har siden sidste sæson været gnidninger mellem Mourinho og Abrahamovic, så han ventede bare på det rette (og mest ulejlige tidspunkt, at trumfe igennem).

Nu må vi bare se tiden an, men tror ikke på vores chancer i weekenden over Man U, uden Drogba, Carvalho, Pizaro mm og for den sags skyld Mourinho. (Håber dog at nogle af nøglespillerne når at blive klar inden).
CFC25