Luk

bold.snak

Artikler | Ung brasilianer melder sig klar for Chelsea

Forfatter Indlæg
bold.dk
bruger
12. maj 2015 18:33
svar
anmeld

Ung brasilianer melder sig klar for Chelsea

Den 19-årige brasilianer Nathan Allan melder på sin Instagram-profil, at skiftet fra Atletico Paranaense til Chelsea er på plads. Endnu har klubberne ikke bekræftet officielt.

Læs hele nyheden her
daniel987
bruger
12. maj 2015 18:43
svar
anmeld

Sv: Ung brasilianer melder sig klar for Chelsea

Og hvor er jeg bange for at han bliver endnu en tilf√łjelse til spillere vi ikke bruger, ligesom tilf√¶ldet har v√¶ret med..;
Piazon, tildels De Bruyne, Kakuta, T Hazard, Salah, Van Aanholt, J McEachran, Traore, Wallace, tildels Omeuro, tildels Bertrand, Kalas, Bamford..

Bare for at nævne nogle stykker :O
MIghtyBlues
Banned
12. maj 2015 18:57
svar
anmeld

Sv: Ung brasilianer melder sig klar for Chelsea

Der er langt fra talent til etableret f√łrsteholdsspiller i Chelsea, og man har ikke v√¶ret gode til at give de unge nok chancer. Dog blander du p√¶rer og √¶bler sammen. Nogle af de spillere du skriver er jo igang med et forl√łb, der netop skal g√łre chancen for f√łrsteholdsfodbold i Chelsea st√łrre. Andre har m√•ske bare ikke v√¶ret gode nok.

De Bryune og Bertrand har klubben tjent gode penge på, da man ikke vurderede de var/ville blive gode nok.

Jeg tror/h√•ber man i fremtiden vil blive bedre til at overf√łre akademispillere til f√łrsteholdstruppen. Ungdomsholdet har vist aldrig v√¶ret st√¶rkere, og det bliver sv√¶rere og sv√¶rere at se bort fra det meget succesfulde ungdomshold.

Nathan skal formentlig lejes ud til at starte med, da han vist ikke kan få arbejdstilladelse. Det samme skulle være tilfældet med Kenedy, som også skulle være tæt på at skrive under med Chelsea.
Dette indlæg er blevet rettet 12. maj 2015 19:01 af MIghtyBlues
BluesTonight
bruger
12. maj 2015 20:24
svar
anmeld

Sv: Ung brasilianer melder sig klar for Chelsea

Det er jo klubbens klare strategi at k√łbe unge talenter med det form√•l f√łrst at udvikle og siden hen s√¶lge med god fortjeneste... Efter ffp reglerne er tr√•dt i kraft er det vores eneste chance for at v√¶re konkurrencedygtige p√• tranfermarkedet p√• l√¶ngere sigt!

Tror n√¶ppe de to unge brasilienere skal ses som indk√łb til f√łrsteholdtruppen, men derimod en investering!
General Antonio Conte!!! Velkommen til ´the Roman empire´!
Recognize
bruger
12. maj 2015 21:43
svar
anmeld

Sv: Ung brasilianer melder sig klar for Chelsea

Indk√łb til f√łrsteholdet er vel ogs√• investeringer...
OAH
bruger
13. maj 2015 04:08
svar
anmeld

Sv: Ung brasilianer melder sig klar for Chelsea

Omerou og Bamford, begge udlejet til Middlesbrough kan jeg rigtig godt lide. Omerou var utrolig stærk sidste sæson, den her sæson har han vist lidt flere svaghedstegn, men det er vel hvad man kan forvente af en ung spiller. Tror godt det er en spiller som kunne blive fast inventar for et Premier League hold inden for et par år, men Chelsea virker klart som en for stor mundfuld. Bamford har til gengæld spillet en stor sæson, men det har hovedsageligt været på kanten, hvor Chelsea er godt besatte, eller som angriber i en 4-4-2 hvilket ikke helt er Chelseas system, så det kan blive svært for ham at spille sig på holdet. Dog er han helt klart en spiller med potentiale til at blive en stjerne i engelsk fodbold.
Victoria Concordia Crescit
Ruben Sosa
bruger
13. maj 2015 08:05
svar
anmeld

Sv: Ung brasilianer melder sig klar for Chelsea

Velkommen til Vitesse!