Luk

bold.snak

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1129 1130 1131 ... 1285 1286 1287 Vis alle sider  

Forfatter Indlæg
Krook
bruger
27. dec. 2017 16:24
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Ser spændende ud, forslag til brug?

Uuh og Iberico svinekæber også, havde i forvejen tænkt mig at give mig i kast med braiserede svinekæber her over jul, mon ikke det er en tand bedre i sortfodsvarianten.
Dette indlæg er blevet rettet 27. dec. 2017 16:28 af Krook
Petrescu
bruger
27. dec. 2017 16:34
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Jeg skal beklage på forhånd, hvis mit indlæg bryder med trådens formål:

Jeg søger et cateringfirma i København, idet fødselsdagsmaden skal bestilles udefra.
Antallet af gæster er omkring 25 stykker.
West Ham United
Jussi
bruger
27. dec. 2017 17:34
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Krook

Det er jo nærmest en lille steg, så jeg bruner den kraftigt i smør og giver den så et kvarters tid i ovnen og lader den sætte sig, tror jeg.

Så i hjemmelavede pitabrød, fintrevet spidskål, skyr med tahin og citron og min chili fra opskrifttråden.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Sir
Moderator
27. dec. 2017 18:10
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Til svinekæber?
Dette er en signatur.
Jussi
bruger
27. dec. 2017 18:16
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Nej, den presa, vi skriver om.

Er det ikke den der lille steg skåret af nakkefileten?

Jeg er på ingen måder ekspert.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Sir
Moderator
27. dec. 2017 18:30
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

ahh ok. Jo! Læste bare også noget om svinekæber.
Dette er en signatur.
Jussi
bruger
27. dec. 2017 18:36
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Det gør jeg også gerne.

Og om skank! Særligt øko fra Krogagergård som ikke koster en skid (60 kr for en på ca 1,2 kilo), men hvor man spiser med lidt bedre samvittighed.

Dem jeg lavede på grillens rotisserie var måske det bedste svinekød, jeg nogensinde har lavet.

Dyb smag (udskæringen er jo mørkerød) og så bare svær hele vejen rundt.

Tøede noget op i dag da jeg kom hjem og 5 min på panden, så var det sprødt igen.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.

Dette indlæg er blevet rettet 27. dec. 2017 18:38 af Jussi
Geddar
bruger
27. dec. 2017 20:21
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

@Jussi

Yes, har været der. Har givet den et skud mexicanske krydderier og fortæret den i morgen. Har ikke prøvet den udskæring før, men jeg glæder mig til at se om det kan hamle op med secreto og pluma.
Jussi
bruger
27. dec. 2017 21:49
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden

Mit gæt er umiddelbart, at du vil sige nej.

Jeg synes, det minder mere om mørbrad.

Lige det stykke, jeg fik i dag manglede i hvert fald de andre tos marmorering.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Saint
bruger
27. dec. 2017 22:34
svar
anmeld

Sv: Mad-tråden


Uuh og Iberico svinekæber også, havde i forvejen tænkt mig at give mig i kast med braiserede svinekæber her over jul, mon ikke det er en tand bedre i sortfodsvarianten.


Har selv endt med at købe dem efter at se dem i Rema, de ser noget bedre ud end dem der var i Netto.
(...)

Andet | Mad-tråden

1 2 3 ... 1129 1130 1131 ... 1285 1286 1287 Vis alle sider